Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیاست‌های بن سلمان جایگاه عربستان را متزلزل می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی رای الیوم، مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در مطالعه جدید خود به قلم «یوآل گازنسکی» مجموعه‌ای از مطالعات استراتژیک را به «اسحاق هرتزوگ» رئیس جدید این رژیم تحویل داده و در آن به مهمترین چالش‌های پیش روی اسرائیل و نیز توصیه‌هایی به محافل تصمیم‌گیری در تل‌آویو اشاره کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیقات آمده همانطور که طی 5 سال گذشته مرکز مطالعات امنیت داخلی اسرائیل تاکید کرده بود، ایران همچنان در صدر لیست تهدیدات علیه اسرائیل قرار دارد و تهدید جمهوری اسلامی ایران برای اسرائیل هم یک تهدید استراتژیک و هم موجودیتی است.

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین بار دیگر تاکید کرد که حزب الله لبنان همچنان یک خطر استراتژیک برای اسرائیل محسوب می‌شود و مقاومت لبنان دارای موشک‌هایی است که می‌توانند سرتاسر اسرائیل را هدف بگیرند، تاسیسات هسته‌ای اسرائیل نیز ضمن همین اهداف قرار دارد.

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش خود به نقش عربستان سعودی در تحولات منطقه پرداخته و اعلام کرد، سیاست خارجی عربستان بعد از انتصاب «محمد بن سلمان» به عنوان ولیعهد این کشور با گذشته متفاوت است.

نویسنده این گزارش افزود، مشکلاتی که محمد بن سلمان در سطح داخلی و منطقه‌ای با آن مواجه شده بسیاری را در اسرائیل و نیز کشورهای غربی واداشته تا میزان تمایل خود را نسبت به عربستان کاهش داده و توجهشان بیشتر به سمت «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی معطوف شود.

ایران هسته‌ای و موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله، چالش‌های راهبردی صهیونیست‌‌هاوحشت دوباره صهیونیست‌ها را در شمال فلسطینی اشغالی در بر گرفت

بر اساس مطالعه مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، با تغییر رئیس جمهور آمریکا و ورود «جو‌بایدن» به کاخ سفید که شروع به مذاکرات با ایران درباره پرونده هسته‌ای این کشور کرده و عربستان را به شدت مورد انتقاد قرار داد موجب شد تا موقعیت استراتژیک عربستان سعودی تحت تاثیر قرار بگیرد و این کشور شاهد هجمه‌های دیپلماتیکی بود که بی‌سابقه تلقی می‌شود.

یوآل گازانسکی در ادامه گفت، محمد بن سلمان اکنون شروع به شلیک در همه جهات کرده اما این بار نه با اسلحه؛ بلکه با استفاده از توانایی‌های اقتصادی خود در خاورمیانه و موقعیت عربستان به عنوان خادم اماکن مقدس اسلامی. ولیعهد سعودی همچنین تلاش می‌کند تا با این اقدامات عربستان را به جایگاه طبیعی خود برگردانده و زمینه را برای صعود خود به تاج و تخت پادشاهی فراهم کند.

این پژوهشگر صهیونیست تاکید کرد که ضعف عربستان در برابر ایران و افزایش سوالات در خصوص اینکه آیا آمریکا آمادگی ایستادن کنار عربستان را دارد یا نه در حال حاضر تبدیل به چالش اصلی استراتژی عربستان شده است. همچنین شک و تردیدهای زیادی در خصوص موفقیت عربستان برای رفع تهدیدات موجود و مقابله با آنها و بهبود جایگاه این کشور در داخل و خارج وجود دارد.

در این گزارش همچنین تاکید شده که همه اقدامات محمد بن سلمان مطابق با منافع اسرائیل نیست؛ به ویژه هنگامی که هدف آن رسیدن به توافق با ایران باشد، چرا که این موضوع به تشکیل جبهه منطقه‌ای علیه ایران که اسرائیل در صدد ایجاد آن بوده و عربستان سنگ بنای آن محسوب می‌شود آسیب می‌زند.

روی کار آمدن دولت جدید در ایالات متحده، تصمیم بایدن برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، تشکیل کابینه جدید اسرائیل و افزایش اختلافات و تنش‌ها در جامعه صهیونیستی از دیگر موضوعاتی بود که در این مطالعه مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مورد بررسی قرار گرفته و به رئیس جدید این رژیم تحویل داده شد.

توصیه مرکز تحقیقات امنیتی اسرائیل برای موج‌سواری بر بحران لبنان علیه حزب‌الله

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمد بن سلمان هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یکی از رهبران جنبش حماس با اشاره به موضوع حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح تاکید کرد: کشورهایی که اقدام به صدور بیانیه‌های مشترک می‌کنند، بهتر است تحرکی عملی برای توقف جنگ در غزه داشته باشند.

اسامه حمدان تاکید کرد که با گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم.

حمدان گفت ما در برابر فرصتی حقیقی برای وحدت فلسطینیان بر سر پروژه آزادسازی و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستیم.

وی افزود: عملیات رفح بیشتر از اینکه یک تحرک نظامی باشد، به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است.

اسامه حمدان تاکید کرد شاخه نظامی حماس مادامی که اشغالگری وجود داشته باشد، پابرجا خواهد بود و پس از تشکیل کشور فلسطین هم در مورد آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

از سوی دیگر، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد با ادامه تلاش تیم‌های پزشکی برای یافتن اجساد شهدایی که توسط ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی اعدام شده و در گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس دفن شدند، مجدداً از سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط می‌خواهیم تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی و تجهیزات لازم را برای جست و جوی مفقودین و شناسایی اجساد شهدا به نوار غزه اعزام کنند، به ویژه اینکه بیش از نیمی از ۲۹۲ جسدی که تاکنون در بیمارستان ناصر کشف شده‌اند، هویت آن‌ها مشخص نشده است.

در این بیانیه آمده است: ما بر ضرورت تشکیل فوری کمیته مستقل بین‌المللی برای تحقیق در مورد این جنایت وحشیانه تاکید داریم که روز به روز ابعاد تازه‌تری از آن مشخص می‌شود، از جمله کشف گورهای دسته جمعی شامل اجساد بیماران و مجروحان غیرنظامی و زنان و کودکان که مورد شکنجه وحشیانه قرار گرفتند، علاوه بر وجود نشانه‌هایی دال بر دفن زنده بعضی از آن‌ها.

حماس تاکید کرد که ما نسبت به چشم‌پوشی از این جنایات و ادامه سیاست حمایت از رژیم اشغالگر و سرپوش نهادن بر جنایات آن و مصون نگه داشتن جنایتکاران اسرائیلی از هرگونه مجازات هشدار می‌دهیم.

از سوی دیگر، با افزایش گمانه زنی‌ها در خصوص احتمال حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح انتقادات در محافل سیاسی از حمله مذکور افزایش یافته است.

در همین راستا اسرائیل زیو رئیس سابق شعبه عملیات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ورود به رفح منجر به تحقق پیروزی نخواهد شد. ترس من این است که این حمله به سلسله شکست‌های دیگری بیانجامد.

از سوی دیگر عیران عتسیون معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ورود به رفح از لحاظ راهبردی هیچ اهمیتی ندارد. این عملیات موفقیت آمیز نخواهد بود.

روز گذشته رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد چند تیپ از نیروهای لشکر ۹۹ ارتش این رژیم مجدداً به بخش‌های مابین جنوب و شمال نوار غزه بازگشتند تا جایگزین نیروهای تیپ موسوم به ناحال شوند.

رسانه‌های عبری در روزهای اخیر گفته‌اند که تیپ ناحال همان تیپی است که در حال آمادگی برای حمله به رفح است.

این در حالی است که در روزهای اخیر برخی از تیپ‌های ارتش رژیم صهیونیستی از برخی منطقه‌های غزه از جمله خان یونس خارج شده بودند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی آمار جدیدی را از تلفات نظامیان صهیونیست در نبردهای جاری در نوار غزه اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که در نبردهای ۲۴ ساعت گذشته میان مبارزان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در نوار غزه ۱۱ نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون ۳۳۰۵ نظامی صهیونیست به دست مبارزان مقاومت فلسطین زخمی شده‌اند.

بر اساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی از مجموع این ۳۳۰۵ نظامی صهیونیست ۱۵۸۴ نفر در جریان حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه زخمی شده‌اند.

کد خبر 6088816

دیگر خبرها

  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • سالیوان: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود
  • موضع جدید عربستان در رابطه با توقف تجاوز اسرائیل
  • مخالفت نتانیاهو با جلسات ارزیابی اهداف تجاوز اسرائیل به غزه