Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@21:18:45 GMT

بسیجیان فعال در حوزه میراث فرهنگی میبد تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۶۴۴۵

بسیجیان فعال در حوزه میراث فرهنگی میبد تجلیل شدند

به گزارش ایرنا مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد در این مراسم گفت: کمک گرفتن از همه مردم و نیروهای بسیجی در مرمت بناهای تاریخی و روی دادن اتفاق‌های مهم ، ایجاد رونق در بازار صنایع دستی با معرفی محصولات توسط افراد بسیجی و مردمی  تاکنون در حوزه میراث فرهنگی مورد توجه بوده و همچنان به این کمک و همکاری‌ها نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید مصطفی فاطمی با اشاره به راه‌اندازی بازارچه در راسته بازار با همکاری مردم و نیروهای بسیجی و صاحبان صنایع دستی افزود: این اتفاق خوب با هدف احیای راسته بازار مردم را با این مکان و محور گردشگری آشنا کرد و لازم است از تلاش همه کسانی که همکاری کردند از جمله نوجوانان و جوانان  بسیجی و فرماندهی سپاه و بسیج شهرستان قدردانی کرد.

وی ادامه داد: هر سال جمهوری اسلامی ایران یک گزینه را برای ثبت جهانی پیشنهاد می‌دهد که امسال راه آهن سراسری ایران پیشنهاد شد.

این مسوول اضافه کرد: پرونده سال ۱۴۰۱ ایران کاروانسراها است که با حضور ارزیابان یونسکو از میان حدود ۸۰ کاروانسرا ۲۰ کاروانسرا انتخاب و در اجلاس سال آینده برای ثبت جهانی مطرح می‌گردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد در ادامه از همه دستگاه‌ها و نهادها و بسیج و سپاه میبد خواست برای انتخاب شدن کاروانسرای شاه عباسی میبد و قرار گرفتن این مکان تاریخی ارزشمند در لیست میراث فرهنگی یونسکو همکاری کنند.

وی تصریح کرد: ارزش داشته‌های میراث فرهنگی ما بر کسی پوشیده نیست ولی باید تلاش کرد که در عرصه جهانی دیده شوند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد هم در این مراسم گفت: پایگاه محمد رسول همیشه با اداره میراث فرهنگی  و انجام دیگر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و امنیتی همکاری دارند و در ۲ سال گذشته به عنوان پایگاه نمونه کشوری معرفی شده و لوح تقدیر دریافت کرده‌اند.

سرهنگ پاسدار مصطفی بهشتی در ادامه همراه با ارایه گزارش از فعالیت‌های بسیج و سپاه میبد در راه‌اندازی مکان‌هایی نظیر باغ ایرانی و سنگ فرش کردن اردوگاه قدس و ایجاد جلوه‌های گردشگری و تفریحی در آن، برای همکاری با اداره میراث فرهنگی و محقق شدن ثبت جهانی کاروانسرای شاه عباسی اعلام آمادگی کرد.

وسعت بافت تاریخی میبد ۸۰۰  هکتار است و این شهر  با داشتن ۳۰۰ بنای تاریخی ثبت ملی از مناطق باستانی و تاریخی کشور محسوب می‌شود.

همچنین حدود ۵۰ پایگاه مقاومت بسیج در میبد در زیرمجموعه پنج حوزه برادران و ۲ حوزه خواهران فعالیت دارد و مرکز این شهرستان ۱۰۶ هزار نفری  در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها میبد یزد کاروانسرای شاه عباسی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد یزد کاروانسرای شاه عباسی میبد یزد کاروانسرای شاه عباسی میراث فرهنگی میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری