Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: ۱۷۹۳ واحد تولیدی در کشور تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تحت تملک ۱۶ بانک هستند که از این تعداد ۷۵۰ مورد آن (۴۲ درصد) فعال و ۱۰۴۳ واحد آن (۵۸ درصد) غیر فعال می باشند.

"بابک دین پرست" غروب ششم مردادماه در جلسه رفع موانع تولید استان کرمان گفت: سلامت مردم بر همه چیز اولویت دارد لذا رعایت مسایل زیست محیطی مقدم بر هر کاری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیگیری های پنج ساله وزارت کشور در راستای تعیین و تکلیف واحدهای تولیدی تحت تملک شبکه بانکی اظهار کرد: در این بازه هفت مرتبه از رییس جمهور دستور تعیین تکلیف این واحدها را گرفتیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور ادامه داد: پس از پنج سال توانستیم در اردیبهشت ماه امسال تعداد واحدهای تحت تملک شبکه بانکی بگیریم و مشخص شد ۱۶ بانک در کشور واحدهای تولیدی را تحت تملک دارند.

وی افزود: ۱۷۹۳ واحد تولیدی در کشور تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تحت تملک ۱۶ بانک هستند که از این تعداد ۷۵۰ مورد آن (۴۲ درصد) فعال و ۱۰۴۳ واحد آن (۵۸ درصد) غیر فعال می باشند. بانک کشاورزی با ۶۰۰ واحد تولیدی تحت تملک رتبه اول، بانک ملی با ۳۳۸ واحد در رتبه دوم و رتبه سوم را بانک ملت با ۲۴۹ واحد تحت تملک به خود اختصاص داده اند.

دین پرست با اشاره به دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری اظهار کرد: این دستورالعمل در ۱۰ خردادماه امسال مصوب و ابلاغ شد و طبق این مصوبه هیچ بانکی حق تملک هیچ واحدی تولیدی را ندارد.

وی با اشاره به اینکه در استان کرمان ۴۶ واحد تحت تملک بانک ها قرار دارند، افزود: بانک ملت با تحت تملک داشتن ۱۷ واحد در استان کرمان رتبه اول و سپس بانک سپه با ۱۲ واحد در رتبه بعدی قرار دارد.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بیان کرد: دستورالعمل جلوگیری از تعطیلی واحدهای تحت تملک بانک ها در دستور کار شورای عالی پول و اعتبار قرار گرفته است و امیدواریم قبل از پایان دولت ابلاغ شود.

وی با تاکید بر آنکه از مصوبات کوتاه نیاید، اظهارکرد: با کسی تعارف نکنید و با همه کسانی که مصوبات قانونی را اجرا نکرده اند، برخورد کنید و هر کس استنکاف کرد به دستگاه قضا معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، "نویدی"سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمان با اشاره به مصوباتی که در کل کشور اجرا شده، اظهار کرد: از ۲۵۹ مصوبه ای که امسال در استان داشتیم حدود ۳۰ درصد آنها اجرا شده است.

نویدی با اشاره به تعداد واحدهای فعال و راکد و نیمه فعال در استان کرمان گفت: در استان کرمان هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی داریم که ۷۸۹ واحد آن نیمه فعال و ۳۲۷ واحد راکد داریم. ۷ واحد تولیدی استان کرمان در وضعیت بحرانی قرار دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در استان کرمان ۴۶ واحد توسط بانک ها تملک شده است گفتنی است که در کشور هزار و ۷۹۳ واحد در تملک بانک ها هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی کرمان ستاد تسهیل رفع موانع تولید تحت تملک استان کرمان تملک بانک ها واحد تولیدی تحت تملک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، صبح چهارشنبه در نشست با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان افزود: از سوی قوه قضائیه ۸ هدف به دادگستری‌های سراسر کشور ابلاغ شده است که در دادگستری کل استان کرمان در جهت تحقق این اهداف کارگروه‌های تخصصی با محوریت معاونین قضائی تشکیل شده و برنامه‌ها در حال انجام و پیگیری است.

وی افزود: تحقق این اهداف، بخشی مربوط به درون سیستم قضائی و بخش بزرگ‌تر آن مستلزم همکاری دیگر نهادهای متولی از جمله دستگاه‌های اجرایی استان می‌باشد.

عالی‌ترین مقام قضائی در استان کرمان افزود: برنامه‌های ابلاغی دولت، برنامه محور و طبق یک برنامه ریزی بوده و در دولت هم این موضوع مورد دقت و توجه قرار دارد.

وی بر اجرای قانون حدنگاری بویژه در حوزه اراضی کشاورزی تاکید کرد و گفت: حدنگاری اراضی ملی استان کرمان به اتمام رسیده و در سال جاری که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی که نقش ویژه‌ای در امنیت غذایی و رشد تولید محصولات کشاورزی دارد در اولویت است.

حجت الاسلام حمیدی، ادامه داد: ۷۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در جنوب و شمال استان کرمان وجود دارد که از میزان تاکنون برای ۲۳۷ هزار هکتار از این اراضی سند مالکیت حد نگار صادر شده است که تحقق ۳۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: با توجه به فرا دستگاهی بودن حدنگاری، بایستی منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و امور اراضی همکاری‌های بیشتری با سازمان ثبت اسناد و املاک به عمل آوردند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: ۲۴۲ هزار هکتار از سطح زیر کشت استان کرمان را اراضی ملی تصرفی اشخاص تشکیل می‌دهد که باید با اقدام فوری امور اراضی از مساحت کشاورزی کسر شود.

حجت الاسلام حمیدی، با اشاره به اینکه میزان تحقق حدنگاری کشاورزی با رسیدن به ۴۷ درصد، به میانگین کشوری نزدیک می‌شود افزود: در پیشبرد حدنگاری اراضی کشاورزی نیاز به کمک و همکاری استانداری می‌باشد و در صورت توفیق و اتمام حدنگاری از ورود بسیاری از پرونده‌های حقوقی و کیفری به سیستم قضائی نیز جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 6100232

دیگر خبرها

  • 35 واحد راکد و غیر فعال گلستان در سال گذشته احیا شد
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • چاپ تورم!
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید