Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در آخرین دیدار رییس جمهور و دولت دوازدهم با ایشان، تأکید کرد: یک تجربه بسیار مهم در این دوران [هشت ساله دولت روحانی] عبارت است از بی‌اعتمادی به غرب که آیندگان باید از آن استفاده کنند.

«سعید شاهوردی» تحلیلگر امور سیاسی با اشاره به سخنان رهبری درباره تجربه ایران در خصوص اینکه اعتماد به آمریکایی‌ها سودی ندارد، گفت، ما این حرف را قبلا هم از رهبر انقلاب شنیده‌ بودیم زمانیکه در آغاز دولت روحانی مذاکرات داشت آغاز می‌شد و رهبری تأکید کرده بود که به مذاکره با آمریکا خوشبین نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شاهوردی به المیادین گفت، ما تجربه دهها ساله با آمریکا داریم. متأسفانه آمریکا همیشه زیر قول‌هایش می‌زند. تجربه هشت سال گذشته و مذاکرات دولت روحانی ثابت کرد که آمریکا از همه تعهداتش شانه خالی می‌کند. برخی می‌گفتند که دولت جمهوری‌خواه آمریکا به ریاست دونالد ترامپ از توافق خارج شده و دولت دموکرات جدید به ریاست جو بایدن به توافق بازخواهد گشت ولی دیدیم که این دولت هم بازنگشت. پس ما با تجربه جدیدی رو به رو هستیم و رهبر انقلاب با این سخن خواست به دولت جدید ایران بگوید که روی مذاکره با آمریکا تمرکز نکند. 

نه تنها تحریم رفع نشد، بلکه در دوره بایدن اضافه هم شد

شاهوردی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رهبر ایران گفت که در مذاکرات [وین] به دلیل خواسته‌های آمریکا پیشرفتی حاصل نشد، و چه اقدامی از جانب آمریکا پیشرفت محسوب می‌شود، گفت، قطعا هدف اصلی مذاکرات، رفع تحریم‌ها بخصوص تحریم‌های دوره ترامپ از ایران بود. اما دولت آمریکا نه تنها هیچ گامی برای رفع تحریم‌ها برنداشت بلکه آن را اضافه هم کرد و حتی در دوره بایدن هم تحریم‌های جدید اضافه شد... فکر می‌کنم دولت رئیسی از این تجربه جدید استفاده خواهد کرد. 

آمریکا در دوره کرونا ثابت کرد نمی‌گذارد ایران دارو بخرد

شاهوردی در پاسخ به اینکه رهبر انقلاب از تکیه بر نیروهای داخلی ایران صحبت کرد، گفت، برنامه هسته‌ای ایران اساساً‌ برای اهداف نظامی نبوده و رهبر انقلاب اسلامی هم ساخت بمب اتمی را حرام اعلام کرده است. غرب هم نگران ساخت سلاح اتمی در ایران نیست چون می‌داند ایران دنبال این موضوع نیست. هراس غرب و آمریکا از پیشرفت ایران در علم و انرژی اتمی و ساخت داروها و تولید انرژی پاک است. بیش از هشتصد هزار بیمار از جمله بیمارهای سرطانی در ایران هستند که همه اینها به این داروها نیاز دارند... در دوره شیوع کرونا آمریکا ثابت کرد که اجازه نمی‌دهد که ایران به دارو دسترسی داشته باشد. ایران خوب می‌داند که نمی‌توان به دولت‌های غربی یا آمریکا تکیه کند تا داروی مورد نیاز برای بیماران خود را به دست آورد. این پیشرفت علمی و هسته‌ای هر ساله در ایران دیده می‌شود. سالانه بیش از صد و سی طرح علمی در حوزه انرژی اتمی مطرح است که این در سالهای آتی هم بیشتر می‌شود و تحریم‌ها هم نمی‌تواند ایران را از ادامه مسیر پیشرفت بازدارد. 

در ادامه برنامه شاهوردی در  پاسخ به سوالی درباره سفر محمد باقر قالیباف و همکاری ایران و سوریه گفت، امروز ایران تحت تحریم‌های آمریکاست و سوریه هم با قانون سزار دچار تحریم و محاصره اقتصادی شده است. این فرصتی برای دو کشور برای همکاری در حوزه اقتصادی بدون توجه به فشارهای آمریکاست. خیلی از کشورها دنبال سرمایه‌گذاری در این دو کشور هستند اما تحریم‌های آمریکا مانع شده است. تا زمانیکه شما پول و تجربه و امکانات دارید، دو کشور فرصت دارند از آن استفاده کنند. در ایران شرکت‌هایی هستند که در بحث بازسازی تجربه دارند. سوریه می‌تواند از این شرکت‌ها استفاده کنند. در این بین به دلار نیاز نیست. هر دو کشور می‌توانند از پول هم استفاده کنند.

شاهوردی در پاسخ به سوالی درباره تحرکات رژیم صهیونیستی با موضوع ایران هسته‌ای گفت،‌ ما این حرف را از اسرائیلی‌ها زیاد شنیده‌ایم که نتانیاهو هم آن را زیاد تکرار کرد و مدعی شد که ایران به ساخت سلاح اتمی نزدیک است و این را در مجمع عمومی سازمان ملل هم بیان کرد. گزارش‌های دوره‌ای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ثابت می‌کند که برنامه ایران هیچ گاه به سوی اهداف نظامی نرفته است... اسرائیل اهدافی دارد که دنبال آن است. اسرائیل که برنامه اتمی‌اش خطری برای منطقه است با این مواضع دنبال فریب افکارعمومی است. طبق آنچه رایج است این رژیم بیش از دویست کلاهک اتمی انبار کرده و باید تحت فشار قرار بگیرد تا تأسیساتش بازرسی شود./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: مذاکرات دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه

علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

tags # یارانه سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • توصیه‌ای که رهبر انقلاب برای پژوهشگاه رویان داشته‌اند
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»