Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@03:21:22 GMT

امید به زندگی در افراد دارای پارکینسون

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۷۹۶۹

امید به زندگی در افراد دارای پارکینسون

به گزارش اقتصادآنلاین، اگر یکی از عزیزانتان یا اعضای خانواده شما به پارکینسون مبتلا شود و یا دکتر بیماری او را در مرحله اولیه تشخیص دهد از امید به زندگی فرد متعجب خواهید شد.

علت بیماری پارکینسون:

​طبق تحقیقات ارائه شده افراد مبتلا به بیماری پارکینسون همانند افراد عادی می‌توانند زندگی کنند و در طول عمر آنها اختلالی ایجاد نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 باوجوداینکه بیماری کشنده نیست اما عوارض ناشی از آن می‌تواند ۱ الی ۲ سال امید به زندگی افراد را کاهش دهد. ​

در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون، سلول‌های تولیدکننده دوپامین شروع به مرگ می‌کنند و کارایی آنها کم خواهد شد. ​ دوپامین یک پیام‌رسان مهم در مغز است که عملکرد‌های بسیار زیادی دارد و بر انگیزه، حافظه، توجه و حتی تنظیم حرکات بدن تأثیر می‌گذارد.

هنگامی‌که این ماده به میزان زیاد در بدن ترشح می‌شود، احساس لذت و رضایت از به‌دست‌آوردن پاداش را به وجود میاورد. این احساسات به شما انگیزه تکرار یک عمل یا رفتار را می‌دهد؛ از سوی دیگر پایین بودن میزان دوپامین مغز با کاهش انگیزه و شوق و اشتیاق فردی مرتبط است.

میزان دوپامین معمولاً در سیستم عصبی تنظیم می‌شود و همان‌طور که اشاره شد افراد مبتلا به پارکینسون با ازدست‌دادن مواجه هستند.

​هیچ‌گونه دلایل و علت خاصی برای مبتلا شدن به پارکینسون وجود ندارد و البته در بین تحقیقات به‌دست‌آمده یک نظریه این است که ممکن است این بیماری ارثی باشد. نظریه‌های دیگر نشان می‌دهد که قرارگرفتن در معرض آفت‌کش‌ها و سموم مختلف و زندگی در جوامع روستایی ممکن است باعث بروز آن شود. ​

البته مبتلا شدن به این بیماری در مردان به میزان پنجاه‌درصد بیشتر است و در معرض بیشتری قرار دارند. ​ بااین‌وجود، محققان هنوز دلایلی برای این موضوع پیدا نکرده‌اند.

نشانه‌ها و علائم:

​علائم بیماری پارکینسون در مراحل اولیهٔ بیماری تدریجی و کم است و قابل دیده‌شدن نیست و این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

​لرزیدن ازدست‌دادن تعادل کند شدن حرکات حرکات خودبه‌خود و غیرقابل‌کنترل

​بیماری پارکینسون دارای چندین مرحله است که آن را از یک تا پنج، بخش‌بندی کرده‌اند. مرحله ۵ پیشرفته‌ترین و ناتوان‌کننده‌ترین مرحله است. مراحل پیشرفته ممکن است سلامتی را کاهش دهد که در نتیجه طول عمر را نیز کاهش می‌دهد.

افتادن و یا سقوط مخرب:

​افتادن یک نوع علائم ثانویه در بیماری پارکینسون است و این علائم و خطر آن در مرحله سوم شروع می‌شود و در مرحله چهارم و پنجم بیشتر خواهد شد. در این مراحل راه‌رفتن یا ایستادن به‌تنهایی برای بیماران سخت خواهد شد. 

شما همچنین در خطر شکستگی استخوان و ضربه مغزی قرار می‌گیرید و البته سقوط شدید می‌تواند بسیار برایتان خطرناک باشد. سقوط و افتادن شدید می‌تواند امید به زندگی را در افراد بیمار کاهش دهد.

سن در پارکینسون:

​سن عامل دیگری در تشخیص بیماری پارکینسون است. در بیشتر افراد در سن ۷۰ سالگی این بیماری در آنها تشخیص داده می‌شود. البته افزایش سن می‌تواند شما را به بیماری‌هایی دچار کند که یکی از آنها پارکینسون است.

جنسیت:

​در زنان خطر ابتلا به پارکینسون کمتر از مردان است. ​ اگرچه در ​زنانی که به بیماری پارکینسون مبتلا می‌شوند خطر اینکه بیماری در آنها تندتر پیشرفت کند وجود دارد و به نسبت مردان طول عمر کمتری دارند. ​

و همچنین علائم در زنانی که به بیماری پارکینسون مبتلا هستند نسبت به مردان ممکن است متفاوت باشد و یکسان نباشد. ​ البته این مسئله لازم به ذکر است که سن بدون درنظرگرفتن جنسیت می‌تواند یک عامل مهم باشد. ​

دسترسی به درمان بیماری:

​امید به زندگی باتوجه‌به پیشرفت‌هایی که در درمان به وجود آمده است، افزایش پیدا کرده است و اضطراب بیماران کمتر شده است. ​ داروها و همچنین فیزیوتراپی و کاردرمانی به‌ویژه در مراحل اولیه بیماری بسیار مفید هستند.

این روش‌های درمانی می‌تواند کیفیت زندگی فرد را بهبود بخشد و امید به زندگی را در فرد افزایش دهد.

​چشم‌انداز بلندمدت بیماری پارکینسون ازاین‌قرار است که فرد مبتلا به بیماری از داشتن این بیماری نخواهد مرد و درکل پارکینسون باعث مرگ نخواهد شد و تشخیص به‌موقع باعث می‌شود فرد کلید اصلی کمک به کاهش عوارض را پیدا کند و امید به زندگی را افزایش دهد. اگر حدس می‌زنید که شما و یا یکی از عزیزانتان به این بیماری مبتلا هستید حتماً به پزشک مراجعه کنید.

پربیننده ترین همه خواص « روغن کرچک » تسکین زخم معده با دو خوراکی خوشمزه آب‌ درمانی ژاپنی! قسمت‌ هایی از مرغ که هرگز نباید خورده شوند عجیب‌ ترین عوارض جانبی مصرف عسل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پارکینسون بیماری پارکینسون امید به زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: با خوردن این نوشیدنی هنگام خواب چربی بسوزانید (فیلم) دمنوش‌های مفیدی که به کاهش التهاب مفاصل و درد آن کمک می‌کند (فیلم) مواد غذایی موثر در کنترل استرس ناباروری (فیلم)

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست