Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@20:12:28 GMT

رمزگشایی از مثلث برمودا با چند نظریه

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۵۸۹۴۴

رمزگشایی از مثلث برمودا با چند نظریه

به گزارش حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از لیست ورس، مثلث برمودا از جمله بدنام‌ترین اسرار در جهان است. این مثلث شیطانی مسئول ناپدید شدن بیش از دوازده مورد هواپیما و کشتی و همینطور مرگ حدود یک هزار نفر بوده است. سالانه تقریبا ۲۰ قایق در مثلث برمودا ناپدید می‌شوند.

این منطقه مثلثی شکل در دریا که بین برمودا، پورتوریکو و فلوریدا قرار دارد، در دل دانشمندان و متخصصان و ملوانان و خلبانانی مجبور هستند از آن عبور کنند، ترس و وحشت ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همه آنچه درباره مثلث برمودا می‌دانیم، هنوز هیچ پاسخ قطعی برای حل معمای این مکان وجود ندارد. در اینجا نظریه‌های که پدیده مثلث برمودا را توضیح می‌دهند آورده شده است.

نظریه کرمچاله

یکی از نظریه‌های مطرح شده درباره مثلث برمودا، «کرم چاله» است. برای علاقه‌مندان به داستان‌های علمی، این نظریه باید جالب باشد. وقتی مردم در مثلث برمودا ناپدید می‌شوند، هیچ اثری برای ردیابی آن‌ها باقی نمی‌ماند. کرم چاله، که اساسا یک پورتال سفر در زمان است، دلیل این امر را توضیح می‌دهد. متأسفانه، دانشمندان هنوز در این زمینه شواهد محکمی از کرم چاله‌ها پیدا نکرده اند، اما نبود مدرک مانع از این باور نشده است که کرم چاله‌ها می‌توانند علت حوادث مثلث برمودا باشند.

در سال ۱۹۴۱ ناو نیروی دریایی یواس‌اس پروتئوس که ۵۸ مسافر و بار را حمل می‌کرد، ناگهان در مثلث برمودا ناپدید شد. یک ماه بعد، کشتی دیگری به نام USS Nereus نیز با ۶۱ مسافر ناپدید شد. هیچ کس نمی‌داند چه اتفاقی افتاده و هیچ سیگنال وضعیت اضطراری از سوی کاپیتان داده نشده است. تیم‌های جستجو همچنین هیچ شواهدی از کشتی‌ها یا اجساد را پیدا نکردند.

تئوری گاز متان

در سال ۲۰۱۶، دانشمندان چندین دهانه عظیم در سواحل نروژ کشف کردند. طول دهانه‌ها تقریبا نیم مایل طول و ۴۵ متر عمق دارد. دانشمندان بر این باورند که حباب‌های حاصل از نشت گسترده گاز متان در بستر عمیق دریا، دهانه‌ها را تشکیل داده است، اما به سراغ تئوری گاز متان برویم. برخی دانشمندان فکر می‌کنند گاز متان مسئول غرق شدن کشتی‌ها و نابودی هواپیما‌ها در مثلث است.

تحقیقات بیشتر همچنین ثابت کرده است که در برخی از نقاط اقیانوس گاز متان بیشتر از مناطق دیگر است. اگر آن گاز در آب آزاد شود، می‌تواند به سرعت کشتی‌ها را غرق کرده و باعث سقوط هواپیما‌ها شود. این اتفاق در عرض چند ثانیه اتفاق می‌افتد و فرصت کافی برای درخواست کمک یا رها کردن کشتی برای مسافران باقی نمی‌ماند.

تداخل الکترومغناطیسی

مکان‌های خاصی بر روی زمین بر قطب نما‌ها تأثیر منفی می‌گذارد و باعث می‌شود آن‌ها در نشان دادن جهت شمال مشکل داشته باشند. صحرای گوبی یک نمونه از این مکان هاست و مثلث برمودا یک مثال دیگر است. این موضوع به دلیل تداخل الکترومغناطیسی است. دانشمندان بر این باورند که این تداخل الکترومغناطیسی یکی از دلایل ناپدید شدن کشتی‌ها و سقوط هواپیما‌ها در مثلث برمودا است.

در طول سال‌ها اخیر، بسیاری از افراد که به مثلث رسیده اند گزارش‌های عجیبی در قطب نما‌های خود مطرح کرده اند. در سال ۱۸۹۵، جوشوا اسلوکوم، اولین مردی بود که به تنهایی در سراسر جهان قایقرانی می‌کرد. او هنگام سفر از جزیره مارتاز وین‌یارد به آمریکای جنوبی در یک سفر ناپدید شد. کارشناسان علت ناپدید شدن وی را به مثلث برمودا نسبت می‌دهند؛ چرا که مردم معتقد بودند اسلوکوم یک ملوان عالی بود و هرگز در دریا گم نمی‌شد.

حادثه دیگری در سال ۱۹۴۵ اتفاق افتاد که پنج بمب افکن اژدر از بالای اقیانوس اطلس پرواز کردند. ستوان چارلز سی. تیلور، رهبر پرواز، پس از مشاهده نارسایی قطب نما و حرکت هواپیما‌ها در مسیر نامناسب با این تصور که به فلوریدا می‌روند به ناوگان خود دستور داد که به شمال شرقی پرواز کنند، اما او به اعماق اقیانوس اطلس سفر کرد. وقتی هواپیما‌ها به مثلث برمودا نزدیکتر شدند، سیگنال‌ها و ارتباطات خود را از دست دادند و دیگر هرگز دیده نشدند.

گردباد دریایی

گردباد‌های دریایی مانند تورنادو‌ها هستند، اما به جای خشکی بر روی توده‌های آب شکل می‌گیرند. مردم چندین بار گردباد‌های دریایی را در مثلث برمودا مشاهده کرده اند و برخی معتقدند که این‌ها عامل ناپدید شدن کشتی‌ها و هواپیما‌ها هستند. هنگامی که یک گردباد ایجاد می‌شود، آب‌های اقیانوس فوران می‌کنند. اگر این اتفاق در هنگام عبور کشتی یا هواپیما رخ دهد، به راحتی در چند ثانیه باعث واژگون شدن یا سقوط آن‌ها می‌شود. علاوه بر این، برخی از قسمت‌های جریان گلف استریم با لبه مثلث برمودا هم مرز است. این جریان منجر به ایجاد امواج عظیم می‌شود که می‌توانند به سرعت کشتی‌ها و قایق‌ها را غرق کنند.

یکی از نمونه‌های این نظریه ناپدید شدن پرواز شماره ۱۹ پس از جنگ جهانی دوم است. آخرین سوابق ارتباطی پرواز گزارش‌های نگران کننده‌ای از مسافران بود که توصیف می‌کردند چگونه همه چیز عجیب به نظر می‌رسد. یکی از خلبانان اظهار داشت که آن‌ها وارد «آب سفید» می‌شوند و کاملاً گم شده اند. پس از آن گزارش، هواپیما ناپدید شد.

بیگانگان

در هر مسئله رازآلودی که مطرح می‌شود، پای نظریه دخالت بیگانگان و موجودات فضایی نیز به آن باز می‌شود. مثلث برمودا نیز از این قاعده مستثنی نیست. با اینکه هیچ مدرکی برای مقصر دانستن بیگانگان به عنوان دلیل وقوع حوادث مثلث برمودا وجود ندارد، اما در شرایطی که ما به سختی می‌توانیم دلیل ناپدید شدن هواپیما‌ها را توضیح دهیم، فضایی‌ها گزینه راحت تری برای توجیه هستند. افرادی که این نظریه را باور دارند، مدعی هستند که مثلث برمودا محل تجمع بیگانگان است و در آن برای انجام تحقیق افراد را می‌ربایند.

کریستوفر کلمب در حالی که برای اولین سفر خود در این منطقه بود، روایت می‌کند که او شعله‌ای را در دریا دیده است. او می‌گوید چند هفته نیز دوباره یک نور عجیب در فاصله دور ظاهر می‌شد. آیا این می‌تواند یک مشاهده بیگانه باشد؟

دزدان دریایی

دزدان دریایی از زمانی که سارقان توانستند در دریا سفر کنند ایجاد شدند.. کارشناسان این نظریه به وجود واقعی دزدان دریایی کارائیب اشاره می‌کنند و معتقدند که دزدان دریایی می‌تواند یکی از دلایل ناپدید شدن مثلث برمودا باشند. البته ایالات متحده، بار‌ها به مسافران و ملوانان در مورد احتمال برخورد با کشتی‌هایی که مشغول فعالیت غیرقانونی نزدیک به باهاما هستند هشدار داده است، اما قطعا دزدان دریایی نمی‌توانند عمل سقوط هواپیما‌ها بوده باشند.

نتیجه گیری
مثلث برمودا یکی از عجیب‌ترین اسرار جهان است. نظریه‌های زیادی پیرامون این قطعه از اقیانوس شکل گرفته است، اما به نظر می‌رسد هیچ یک از آن‌ها پاسخ رضایت بخشی ارائه نمی‌دهند. فقط زمان کلید این معما را برای ما روشن می‌کند، یا شاید هم اینطور نباشد. در حال حاضر، ما فقط منتظریم ببینیم که آیا نظریه‌های جدید سرانجام جواب قطعی مورد نظر ما را می‌دهند یا خیر.

 

منبع:Listverse

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مثلث برمودا عجایب جهان مثلث برمودا دزدان دریایی ناپدید شدن هواپیما ها ناپدید شد کشتی ها گاز متان کرم چاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: حدود ۲۰ ماه پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه به اوکراین می‌گذشت که کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه سال گذشته، کمیته ملی روسیه و نیز بلاروس را تعلیق کرد.

بنابراین بر اساس تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک، این دو کشور از شرکت در همه مسابقات جهانی المپیک و غیر المپیک محروم شدند. این تحریم شامل این موارد می‌شود: هیچ رویداد ورزشی بین‌المللی در روسیه و بلاروس برگزار نخواهد شد، هیچ پرچم و سرود یا نمادهای ملی روسیه و بلاروس نباید در رویدادهای ورزشی بین‌المللی نصب شود و هیچ دولتی از این دو کشور برای رویداد ورزشی بین‌المللی دعوت نخواهد کرد.

آنها ابتدا ورزشکاران روسیه و بلاروس را از شرکت در رویدادهای ورزشی محروم کردند و پس از برخی انتقادها، این سیاست تغییر کرد و اعلام کردند که ورزشکاران روس می‌توانند در این رویدادها شرکت کنند اما نباید تحت پرچم روسیه و بلاروس باشند.

سپس آنها پرچم کمیته ملی المپیک درست کرده و ورزشکارانی را که از روسیه در این رویدادهای ورزشی بین‌المللی شرکت می‌کنند، تحت این پرچم به عنوان «بی‌طرف» مسابقه می‌دهند و مدال هم به نام شخص آن‌ها - نه روسیه- ثبت می‌شود. در مرحله بعد هم تیم فوتبال روسیه را از جام جهانی حذف کردند.

چند ماه پیش «توماس باخ» رییس کمیته بین‌المللی المپیک از ۲۰۳ کشور دعوت کرد تا در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ که از ۲۶ جولای تا ۱۱ آگوست (۵ تا ۲۱ مرداد) به میزبانی پاریس برگزار می‌شود، حضور داشته باشند. در بین این کشورهای نامی از روسیه، بلاروس و گواتمالا دیده نمی‌شد.

به راستی چرا کمیته بین‌المللی المپیک، روسیه را از تمام رخدادهای ورزشی بین‌المللی همچون المپیک ۲۰۲۴ پاریس، المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلان-کورتینا و ... محروم کرد؟

الف- الحاق منطقه‌های چهارگانه اوکراین به روسیه

همانطور که پیشتر اشاره شد، تحریم کمیته ملی روسیه و نیز تعلیق ورزش این کشور به همراه بلاروس از مهرماه پارسال انجام گرفت، درست زمانی که روسیه چهار منطقه شرقی اوکراین را به خود ضمیمه کرد. در آن برهه، مقام‌های المپیک روسیه، سازمان‌های ورزشی مناطق دونتسک، خرسون، لوگانسک و زاپوریژیا واقع در شرق اوکراین را که توسط ارتش روسیه اشغال شده‌بود، به عنوان اعضای جدید خود پذیرفتند.

متعاقب آن، کمیته بین‌المللی المپیک در صد و چهل و یکمین نشست خود که در شهر بمبئی هند برگزار شد، این اقدام کمیته المپیک روسیه را «نقض تمامیت ارضی» کمیته ملی المپیک اوکراین خواند که در منشور این کمیته به رسمیت شناخته شده‌است. کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد که این اقدام روسیه، نقض منشور المپیک است زیرا تمامیت ارضی کمیته المپیک اوکراین را نقض می‌کند.

منشور المپیک مجموعه‌ای از قوانین و دستورالعمل‌هایی برای نهادهای ورزشی است که به منظور سازماندهی بازی‌های المپیک وضع شده‌اند.

حال این پرسش پیش می‌آید که چرا کمیته ملی المپیک روسیه در جریان الحاق شبه‌جزیره کریمه به خاک روسیه تعلیق نشده‌بود؟ در حالی که در سال ۲۰۱۶ رسانه‌های روسیه گزارش دادند که شوراهای ورزشی کریمه و سواستوپول به عنوان اعضای جدید کمیته ملی المپیک روسیه شناخته شده‌اند اما کمیته بین‌المللی المپیک به این اقدام مسکو واکنشی مشابه واکنش اخیر نشان نداد و کمیته ملی المپیک روسیه را تعلیق نکرد!

ب- نقض اصل «لزوم برقراری آتش‌بس در زمان برگزاری مسابقات المپیک»

افزون بر الحاق منطقه‌های چهارگانه، دلیل دیگر تحریم و تعلیق تیم‌های ورزشی کشورهای روسیه و بلاروس، نقض تعهد این دو کشور مبنی بر «لزوم برقراری آتش‌بس در زمان برگزاری مسابقات المپیک» بوده‌است.

طبق منشور المپیک، در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک، پارالمپیک و المپیک زمستانی، کشورهای عضو این سازمان حق آغاز یا حضور در منازعات نظامی و جنگ را ندارند.

در بیانیه‌ای که کمیته بین‌المللی المپیک چند ساعت پس از قطعی شدن حمله نظامی روسیه به اوکراین منتشر کرد، به توافق دوم دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی میان سازمان ملل متحد و کمیته بین‌المللی المپیک اشاره شد؛ قطعنامه‌ای که می‌گوید هرگونه نزاع نظامی باید از هفت روز قبل از رویدادهای المپیک تا هفت روز پس از آن متوقف شود که به «آتش‌بس المپیک» معروف شد.

روسیه تنها چهار روز پس از مراسم اختتامیه بازی‌های زمستانی پکن با حمله به اوکراین، «آتش‌بس المپیک» را نقض کرده‌بود. کمیته بین‌المللی المپیک اما تنها روسیه را مسبب این نقض بین‌المللی نمی‌داند و از فدراسیون‌های عضو خود خواسته است «شدیدترین فشارها» را در قبال ورزش دو کشور روسیه و بلاروس اعمال کنند. دلیل این تصمیم، مشارکت نظامی بلاروس در نبرد با اوکراین اعلام شد.

کمیته بین‌المللی المپیک، در بیانیه خود گفت که از رفتار روسیه در قبال شکستن حرمت منشور المپیک و نقض «سه باره» آنچه آتش‌بس المپیک نامیده می‌شود، به ستوه آمده‌است.

بیش از ۲۰۰ روز نسل‌کشی در غزه و ضرورت محرومیت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی را می‌توان به درستی مصداق کامل رژیم متکی بر تروریسم و جنایت جنگی دانست. این رژیم طی بیش از هفت دهه گذشته تمام روش‌های مرتبط با جنایت را علیه مردم فلسطین به کار گرفته‌است.

اوج این جنایت‌ها و نسل‌کشی در هفت ماه اخیر اتفاق افتاده‌است که بیش از ۳۴ هزار شهید که اکثریت آن را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، تنها گوشه‌ای از این جنایت‌ها است. با وجود این، نه تنها هیچ تعلیق و محرومیتی متوجه رژیم صهیونیستی نیست بلکه این رژیم کودک‌کش همواره تحت حمایت سیاسی، مالی و نظامی غرب با محوریت آمریکا قرار داشته‌است.

ناظران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بر این باورند که یکی از این کانال‌های فشار، محدودیت‌های ورزشی همچون تعلیق حضور در المپیک پیش رو است.

چندی پیش حدود ۳۰ تن از نمایندگان مجلس فرانسه با ارسال نامه‌ای به رییس کمیته برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، خواستار تحریم رژیم صهیونیستی از این رویداد ورزشی شدند.

به تازگی مجله آمریکایی The Nation احتمال تعلیق رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک پاریس را بررسی کرده و نوشته‌است: «آن‌ها این کار را با روسیه و آفریقای جنوبی کردند، چرا نمی‌توانند با رژیم صهیونیستی این کار را انجام دهند؟»

با نگاهی گذرا به تاریخ نمونه‌های زیادی از کشورهای تعلیق شده به چشم می‌خورد اما هیچگاه نام رژیم صهیونیستی میان آنها نبوده‌است. از جمله این موردها می‌توان به تعلیق و اخراج کمیته ملی المپیک آفریقای جنوبی از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۹۲ میلادی به دلیل شکل‌گیری نظام آپارتایدی، تعلیق عضویت کمیته ملی المپیک افغانستان از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ میلادی به دلیل حاکمیت دولت طالبان، تعلیق عضویت کمیته پارالمپیک روسیه از پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ متعاقب دوپینگ سازمان یافته و نیز تعلیق کمیته المپیک کویت از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ به دلیل مداخله دولت در امور کمیته ملی المپیک اشاره کرد.

وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی در واقع بسیار حادتر از جنگ اوکراین علیه روسیه است. اگر اوکراین چهار منطقه را ضمیمه کرد اما آن را به رفراندوم گذاشت در حالی که رژیم صهیونیستی از شهرها و بیمارستان‌ها ویرانه ساخته و تعمدا کودکان و زنان را در راستای پیشبرد پروژه نسل‌کشی و پاکسازی قومی هدف قرار داده‌است.

این رژیم همواره از زیر بار آتش‌بس و پذیرش شروط مقاومت شانه خالی می‌کند به آن امید که با تداوم جنایت‌ها و دستاوردسازی، سقوط کابینه را به تعویق بیاندازد. این در حالی است که از اوایل خرداد یعنی کمتر از یک ماه دیگر، المپیک ۲۰۲۴ پاریس آغاز می‌شود.

بنابراین طبق منشور المپیک که علیه روسیه استفاده شد و در آن تاکید شد که «در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک، پارالمپیک و المپیک زمستانی، کشورهای عضو این سازمان حق آغاز یا حضور در منازعات نظامی و جنگ را ندارند»، کمیته بین‌المللی باید در صورت امتناع رژیم از آتش‌بس، تل‌آویو را از بازی‌ها محروم کند.

کد خبر 6092637

دیگر خبرها

  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • رمزگشایی از دلیل ترک ایران توسط مدافع عراقی
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • حکمرانی ولایی، نظریه جدید در مدل حکمرانی
  • معمای «مثلث برمودا»
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی