Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه بازار پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از حمایت ارزی از شرکت‌های مستقر در این پارک خبر داد و گفت: در قالب این حمایت تا سقف ۵ میلیون یورو برای تامین منابع ارزی پروژه‌های شرکت‌های مستقر در این پارک پرداخت خواهد شد.

دکتر احسان چیت ساز در گفت‌وگو با ایسنا، یکی از چالش‌های شرکت‌های فناور حوزه فناوری اطلاعات را تامین سرمایه دانست و افزود: ما از طریق مشارکت با صندوق‌های پژوهش و فناوری و ایجاد کردن اهرم‌های مالی توانستیم منابع مناسبی را در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این منابع مالی تحت عناوین خدمات به شرکت‌ها اعطا می‌شود، اظهار کرد: یکی از این خدمات، وام کارگشایی است. شرکت‌ها از زمان ارائه تقاضای دریافت تسهیلات در مدت زمان ۴۸ ساعت می‌توانند مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان با بهره ۱۴ درصد دریافت کنند.

چیت‌ساز اعطای گرنت خوشه سازی به شرکت‌ها را از دیگر حمایت‌های این پارک از شرکت‌های فناوری مستقر در آن دانست و خاطر نشان کرد: این تسهیلات به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان برای هر پروژه خوشه سازی در نظر گرفته شده است.  

معاون توسعه بازار پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات از اعطای گرنت توسعه فناوری به شرکت‌ها خبر داد و یادآور شد: این تسهیلات توسط پارک فناوری فاوا برای توسعه فناوری در شرکت‌های حوزه ICT‌ و شبکه "تاد" (شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال) ارائه می‌شود و شرکت‌ها می‌توانند از این گرنت بهره مند شوند.

به گفته وی "تاد" شبکه‌ای از پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شتابدهنده‌های دارای مجوز رسمی کشور است که برای ارتقای سطح فعالیت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه اقتصاد دیجیتال با پارک فاوا همکاری می‌کنند. این شبکه، در راس اهداف و ماموریت خود، به دنبال ایجاد زنجیره‌ای هم افزا و تواناساز میان اعضای خود در سراسر کشور است و نیل به این هدف مهم را از طریق شبکه سازی گسترده و اجرای برنامه‌های ترویجی-حمایتی دنبال می‌کند.

وی اضافه کرد: علاوه بر اینها، یکسری تسهیلات در قالب "گرنت تامین مالی جمعی ریالی و ارزی" به شرکت‌ها ارائه می‌شوند و شرکت‌ها می‌توانند تا سقف ۱۰ میلیارد تومان از منابع ریالی برای طرح‌های خود بهره مند شوند، ضمن آنکه در قالب گرنت تامین مالی جمعی ارزی تا سقف ۵ میلیون یورو برای تامین منابع ارزی پروژه‌های شرکت‌های مستقر در این پارک پرداخت خواهد شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: همچنین مجموعه تسهیلات برای معرفی محصولات به بازار در نظر گرفته شده است که از طریق گرنت مشارکتی با سازمان صدا و سیما در اختیار شرکت‌های عضو پارک فناوری اطلاعات و عضو شبکه تاد قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک فناوری اطلاعات شرکت های دانش بنیان فناوری اطلاعات پارک فناوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد

امتداد - رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون از ارتقای سطح فعالیت ارزی بانک همگام با برنامه های تحولی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه شورای سیاست گذاری ارزی بانک اظهار داشت: برنامه های تحولی بانک گام به گام در حال اجرا است، ضرورت دارد بانک در همه ابعاد و جوانب تحول را ایجاد نماید. ارز از حوزه های راهبردی و مهم بخش پولی و بانکی کشور و از موضوعات اصلی اقتصاد کلان است. فعالیت ارزی علاوه بر این که یکی از حوزه های مهم عملیات بانکی است در سطح کلان نیز از مولفه های مهم اقتصاد محسوب می شود.
وی افزود: دولت در حوزه ارزی برنامه های منسجمی را به اجرا می گذارد. بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی بخش تعاون نیز برای توسعه فعالیت های ارزی، برنامه ها و تدابیر متنوعی ترتیب داده است. تعداد شعب و واحدهای ارزی در حال افزایش است. بانک توسعه تعاون بعد از یک دوره فعالیت حجیم در حوزه ارز، نیاز داشت تا انسجام و انضباط بیشتری در این حوزه ایجاد نماید، لذا در این دوره گسترش فعالیت ارزی با تحکیم زیرساخت های مورد نیاز و آموزش های جامع و کامل کارکنان حوزه ارزی در حال انجام است.
فتاحی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون در تلاش است تا نقش راهبردی خود را در سطح بین الملل و حوزه ارز ایفا نماید. طی دوره اخیر تقویت فعالیت پیام رسان های مالی و تقویت اتاق تسویه از مهمترین مباحث ایران با کشورهای همسایه برای تسهیل مبادلات مالی بوده است.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: دو دوره آموزش ارزی همکاران برای سال جاری پیشنهاد شده است که دوره غیر حضوری در خرداد ماه و دوره حضوری در مهر ماه برگزار می شود.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون موظف است تا پرداخت اقساط و تسویه بهنگام تسهیلات مرتبط با عاملیت خود در قراردادهای صندوق توسعه ملی را پیگیری کند. لذا امکان تسویه ریالی برای شرکت های فاقد ارز حاصل از صادرات در حال فراهم سازی بوده است.
مصیب کرمی مدیر امور بین الملل برنامه های پیشنهادی سال جاری را ارائه داد. در این جلسه محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی ، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی ، نادر حسن پور مشاور مدیرعامل در امور بین الملل، ، سهیل رحیمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت صرافی توسعه تعاون، عباس شریفی رئیس اداره کل عملیات ارزی ، مهران جورابلو رئیس اداره کل خارجه ، حامد دانشجو رئیس اداره کل دعاوی، مهدیه ابراهیمی رئیس اداره کل تطبیق، مهسا محمود وند رئیس اداره مدیریت ریسک و تعدادی از همکاران حضور داشتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری