Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – ورزشکاران ایران در هفتیم روز از بازی‌های المپیک ٢٠٢٠ توکیو، در دو رشته قایقرانی (روئینگ) و تیراندازی به مصاف حریفان خود رفته‌اند.

ایران روز گذشته (سه‌شنبه) پس از پشت سر گذاشتن یک روز شلوغ و سخت، با پایان رقابت شمشیربازی و حذف بدمینتون، دوچرخه سواری، بوکس و تیروکمان از گرودنه ادامه رقابت‌ها و شکست والیبال و بسکتبال؛ هفتمین روز بازی‌ها را در خلوتی آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، از ساعت ۴:۳۰ صبح و در رشته تیراندازی، هانیه رستمیان یکی از پرچمداران ایران در مراسم افتتاحیه، در ماده تپانچه ۲۵ متر و در بخش دقت حضور خواهد داشت. رقابت بخش سرعت هم روز جمعه برگزار خواهد شد تا تکلیف مدال‌آوران این رقابت مشخص شود.

از ساعت ۶:۲۰ و در رقابت روئینگ بانوان، نازنین ملایی که راهی مرحله نیمه‌نهایی شده است، در گروه خود با حریفانی از آمریکا، اتریش، نیوزیلند، کانادا و بریتانیا رقابت می‌کند. مرحله نیمه‌نهایی در دو گروه برگزار می‌شود و نفرات اول تا سوم راهی فینال می‌شوند و نفرات بعدی نیز برای کسب یکی از جایگاه‌های ششم تا دوازدهم مسابقه خواهند داد.

کاروان ورزشی ایران تاکنون موفق به کسب یک مدال طلا توسط جواد فروغی در رشته تیراندازی شده است.

ملایی شانس کسب مدال را از دست داد ۱۴۰۰/۰۵/۰۷ – ۰۷:۱۳ نازنین ملایی در مرحله نیمه نهایی مسابقات قایقرانی روئینگ تکنفره زنان، مسافت ۲ کیلومتری را با زمان ۰۷:۴۵.۵۲ دقیقه طی کرد  که بدین ترتیب در رده ششم ایستاد شد و به فینال B راه یافت.

نفرات اول تا سوم راهی فینال A برای کسب مدال می‌شوند و نفرات بعدی با حضور نازنین ملایی نیز برای کسب یکی از جایگاه‌های ششم تا دوازدهم مسابقه خواهند داد. سقوط ایران به رده بیست‌وهشتم جدول توزیع مدال ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ – ۲۳:۱۵ پایان ششمین روز رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو با صدرنشینی میزبان تداوم یافت و کاروان ورزشی ایران با تک مدال طلای جواد فروغی به صورت مشترک با شش کشور نروژ، اکوادور، تایلند، فیلیپین، فیجی و برمودا به رده بیست و هشتم سقوط کرد.

 

  بیشتر بخوانید: نتایج ورزشکاران ایران در روز ششم؛ شکست عجیب تیم ملی والیبال مقابل کانادا و باخت بسکتبالیست‌ها به آمریکا/ شمشیربازی ششم شد، ایران به IOC اعتراض کرد + عکس و فیلم

 

ادامه دارد…

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!

به گزارش خبر آنلاین از اهواز، مسابقات قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در بخش کومیته رده‌های سنی نوجوانان، جوانان، زیر ۲۱ سال و بزرگسالان پسران طی روزهای ۲۶ الی ۳۱ فروردین و در بخش دختران نیز طی روزهای یک الی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان همدان برگزار شد.

۴۲۸۱ ورزشکار برای حضور در این رقابت ها ثبت نام کرده بودند که از این آمار ۲۱۷۳ ورزشکار دختر و ۲۱۰۸ ورزشکار پسر هستند.

پس از ۱۲ روز رقابت در دو بخش آقایان و بانوان تنها یک مدال نصیب کاراته خوزستان شد؛ سورنا مرادی در وزن ۶۷ کیلوگرم بزرگسالان موفق به کسب مدال نقره شد تا تک مدال این استان به نام وی ثبت شود، همچنین در بخش بانوان خوزستان هیچ مدالی نتوانست کسب کند.

در بخش آقایان ۸۸ شانس مدال و در بخش بانوان ۷۶ شانس مدال که مجموعا در هر دوبخش ۱۶۴ شانس مدال وجود داشت که متاسفانه سهم خوزستان پرتانسیل تنها یک مدال بود.

لازم به ذکر است رئیس هیات کاراته استان خوزستان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایرنا در مهرماه سال ۱۳۹۹ جمعیت سازمان‌یافته این رشته در دو بخش آقایان و بانوان استان خوزستان را بیش از ۱۲ هزار نفر ذکر کرده است، در این میان سؤالاتی از این قبیل مطرح می‌شود؛ چه دلیلی باعث شد در جمعیت چند هزارنفری کاراته در استان خوزستان این رشته ناموفق ظاهر می‌شود؟ آیا در انبوهی از نیروی انسانی این رشته؛ ورزشکارانی که بتوانند در سطح کشوری رقابت کنند وجود ندارد یا مدیریت ضعیف تاثیر مستقیمی بر نتایج اسفناک این رشته دارد؟

عملکرد بسیار ضعیف کاراته خوزستان در ادوار گذشته و اعتراضات گسترده‌ای ورزشکاران این رشته بر علیه ریاست وقت کاراته استان باعث شد تغییراتی در رأس کاراته استان صورت بپذیرد و کادر جدید برای تغییر و احیای کاراته استان بر روی کارآمد.

تغییری که حالا باگذشت حدود ۴ سال مشخص شد چیزی شبیه سقوط از چاله به چاه بوده است چرا که بررسی عملکرد هیات جدید در همه ابعاد نشان از اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه، بی‌نتیجه و شبهه‌ناک دارد.

مهم‌ترین مسئله در این میان بی‌تفاوتی مسئولان ورزش استان نسبت به نتایج بسیار ضعیف این رشته در سطوح مختلف است، رشته‌ای با پتانسیل و نیروی انسانی بسیار بالا که می‌تواند با مدیریت صحیح در سطح کشور و حتی سطوح بین‌المللی حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.

کابوس ازبین‌رفتن استعدادها و پتانسیل‌ها برای یکی از رشته‌های پرطرفدار خوزستان از هر زمان دیگری نزدیک‌تر است و در این وضعیت باید دید چه تصمیم یا تصمیماتی می‌تواند کاراته خوزستان را از بحران نجات دهد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899673

دیگر خبرها

  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • شانس اسکواش بازان ایران برای تصاحب یک طلا و ۳ برنز
  • اسکواش قطر جونیور؛‌ شانس کسب ۴ مدال برای نمایندگان ایران
  • رقابت‌های قطر جونیور؛ شانس اسکواش ایران برای کسب ۴ نشان
  • شانس اسکواش ایران برای کسب ۴ مدال
  • شانس ایران برای تصاحب یک طلا و 3 برنز
  • نازنین فاطمه عیدیان راهی فینال شد