Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: قریب به سه ماه از صدور حکم ابطال قرارداد واگذاری هفت تپه گذشته، با این حال همچنان عوامل کارفرمای سابق مدیریت شرکت را برعهده دارند.

یکى از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفتگو با خبرنگار خبرگزارى دانشجو، گفت: بیش از ٨٠ روز از صدور رأی نهایی و قطعی دادگاه بررسی فسخ قرارداد واگذاری هفت تپه مبنی بر ابطال این قرارداد از سوی قوه قضائیه گذشته با این حال هنوز این حکم اجرایى نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فعال کارگرى شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه افزود: بر اساس حکمى که ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ از سوى دستگاه قضا صادر و رسانه اى شد، کارفرمای سابق این مجموعه خلع ید و مدیریت آن باید به دولت واگذار می‌شد؛ با اینکه قریب به ٣ ماه از صدور آن گذشته، همچنان عوامل کارفرمای سابق (امید اسدبیگى) مدیریت شرکت را برعهده دارند.

وى اضافه کرد: عدم اجراى حکم مذکور ناشی از تعلل دولت در اجرای آن و معرفی تیم مدیریتی جدید است که باعث وارد آمدن خسارات بیشترى به شرکت و اعمال فشار بر کارگران این مجموعه از سوى کارفرماى خلع ید شده، مى شود.

 


این کارگر شرکت هفت تپه بیان کرد: در حال حاضر کارگران این شرکت، ٣ ماه حقوق معوق دارند و قراردادهاى کارى کارگران دفع آفات و غیرنیشکرى هم از سوى کارفرماى سابق، تمدید نشده و تکلیف آنان مشخص نیست.

 

بیشتر بخوانید:

رهایی هفت تپه از بند خصوصی‌سازی / مالکیت شرکت به دولت واگذار می‌شود حکایت تشنگی مزارع نیشکر هفت تپه / کارگران شرکت چه مطالباتی دارند؟



وى خاطرنشان کرد: در اعتراض به این وضعیت، هفده روز است که در محوطه شرکت و در بازار هفت تپه، اعتراضات کارگرى مسالمت آمیز برگزار کرده ایم و خواستار تحقق مطالباتمان هستیم.

فعال کارگرى هفت تپه تاکید کرد: اخراج فوری کارفرمای خلع ید شده و محاکمه مختلسین، پرداخت فوری حقوق معوقه تمامى کارگران، تمدید فوری قرارداد‌های کارى کارگران بخش دفع آفات و غیرنیشکری، بازگشت به کار کارگران اخراجی و واکسیناسیون عمومی، سریع و رایگان در مقابل کرونا از اصلى‌ترین مطالبات ما هستند که در اعتراضات کارگرى هم به آن‌ها اشاره کرده ایم.

وى ادامه داد: مسلما، تا زمانى که مطالباتمان محقق نشوند و تیم مدیریتى جدید معرفى و در شرکت مستقر نشود، دست از اعتراض بر نمى داریم و به مطالبه گری‌های خود ادامه خواهیم داد.


فعال کارگرى شرکت هفت تپه یادآور شد: شرکت هفت تپه به دلیل ناکارآمدی مدیران خلع ید شده آن، در زمینه تامین حقآبه مزارع نیشکری هم با مشکلاتی مواجه شده و با اینکه سهم آب این شرکت از سد دز، ۳۲ متر مکعب است، ولی به بهانه خشکسالی و کم آبی، وزارت نیرو فقط ۱۶.۵ متر مکعب آب در اختیار این محموعه قرار داده و این در حالی است که سهم حقآبه سایر شرکت‌های نیشکری استان پرداخت شده است.

 


وی بیان کرد: این حجم از حقآبه، کفاف آبیاری تمامی مزارع نیشکری را نمی‌دهد و برای کاشت نیشکر نیاز به تخصیص تمامی این سهم است، اما اکنون به دلیل عدم تخصیص آن، هیچ کشت نیشکری در هفت تپه صورت نگرفته و این در حالی است که کمتر از ۱ ماه دیگر برای کشت جدید زمان باقیمانده و اگر سهم ۳۲ متر مکعبی حقآبه هفت تپه از سوی وزارت نیرو تخصیص پیدا نکند، میزان کنونی تولید و برداشت نیشکر در سال آینده بیش از امسال کاهش می‌یابد.


این کارگر هفت تپه اظهار کرد: طبق برآوردی که کارگران این مجموعه انجام دادند، به دلیل پایین بودن سهم حقآبه هفت تپه، در حال حاضر فقط ۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع هفت تپه دارای نیشکر کشت شده هستند که این نیشکر هم طی سال‌های قبل کشت شده و به دلیل پایین بودن سهم تخصیصی آب، اکنون حدود ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از این نیشکر‌ها بایر و نابود شده اند و در سال ۱۴۰۰ هم هیچ کشت جدیدی صورت نگرفته است.


وی اذعان کرد: امیدواریم با تعیین تکلیف وضعیت شرکت از سوی دولت و استقرار تیم مدیریتی جدید، زمینه لازم برای اختصاص هر چه سریعتر سهم حقآبه هفت تپه فراهم شود و مقامات مسئول، پیگیر تحقق آن شوند تا از نابودی کشت و صنعت نیشکر هفت تپه جلوگیری کنند و اجازه ندهند معیشت هزاران کارگر آن در معرض خطر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هفت تپه اعتراضات کارگری قوه قضائیه سازمان خصوصی سازی کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، در راستای اجرای طرح تناوب زراعی و استفاده بهینه از زمین‌های آیش، ۱۰۰ هکتار از مزارع این شرکت به کشت کلزا اختصاص یافته بود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر با اشاره به میانگین برداشت ۱.۸ تن کلزا در هکتار، این رقم را نسبتاً مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و تلاش بی‌وقفه کارشناسان و کارکنان زراعت، شاهد عملکرد مناسبی در کشت کلزا بوده‌ایم.
کشت کلزا علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک و کنترل علف‌های هرز، نقش مهمی در تأمین روغن خوراکی و کاهش وابستگی به واردات دارد.
به گفته منصور همدان نژاد: برنامه‌ریزی برای افزایش سطح زیر کشت کلزا در سال‌های آینده در دستور کار شرکت قرار دارد.
"آیش" به زمینی گفته می‌شود که برای مدتی به حال خود رها شده و در آن زراعت انجام نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر