Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ نگرانی‌ها از شیوع ویروس دلتا در همه نقاط کشور قوت گرفته است. تعداد تست‌های پی‌سی‌آر به طور بی‌سابقه‌ای در روزهای اخیر زیاد شده و آمار مبتلایان نسبت به اوایل هفته بین دو تا سه برابر افزایش پیدا کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، هم‌نشینی با کرونای افسارگسیخته موج پنجم این ویروس را با قدرت هر چه تمام‌تر در کشور رقم زد و موج جهش یافته نه فقط رنگ شهرهای ایران را یکی پس از دیگری‌ قرمز کرد بلکه شمار مبتلایان را افزایش داده است به نحوی که سیستم بهداشتی در چهار گوشه کشور از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب ایران درگیر بحران همه‌گیری کرونا و یا به نوعی دلتا ویروس شده ‌که از شدت همه‌گیری و ابتلای فراوانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها سیستم بهداشتی و درمانی ایران حال و روز خوبی  ندارد؛ همه تخت‌های بیمارستانی پر از بیماران کرونایی است و جایی برای دیگر بیماران نیست؛ همه هشدار می‌دهند که اگر رعایت پروتکل های بهداشتی جدی گرفته نشود با بی‌سابقه ترین بحران کرونایی روبه رو خواهیم شد و دیگر قادر به کنترل پیک های بعد کووید 19 نخواهیم بود. 

طوفان دلتا کرونا در شمال

‌طوفان دلتا کرونا استان‌های شمالی کشور شامل گیلان‌، مازندران و گلستان را در نوردیده ‌به طوری که به گفته مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی این سه استان شمالی، هنور در سربالایی پیک پنجم کرونا قرار داریم و تخت‌های بیمارستان‌های، اورژانس پر‌ و تکمیل شده و کادر درمان خسته شده‌اند.‌

یکی از مهم‌ترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می‌خورد، عدم قرنطینه کردن شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است چرا که خاصیت اصلی دلتا کرونا سرایت‌پذیری بالای آن است و استفاده مداوم از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی همچنان مهمترین عامل مقابله با سویه‌های مختلف کرونا‌ست.

 ‌بحران‌ بیمارستان‌ها برای مقابله با ویروس دلتا 

نگرانی‌ها از شیوع ویروس دلتا در همه نقاط کشور قوت گرفته است. تعداد تست‌های پی‌سی‌آر به طور بی‌سابقه‌ای در روزهای اخیر زیاد شده و آمار مبتلایان نسبت به اوایل هفته بین دو تا سه برابر افزایش پیدا کرده است.

در شرایطی که نقشه کرونایی کشور دستخوش یک واریانت جدید شده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به عدد 68 درصد و در برخی استان‌ها به زیر 40 درصد سقوط کرده است، بیمارستان‌ها در پایتخت و 120 شهر قرمز کرونایی نیز با وخامت اوضاع فعلی به حال آماده‌باش کامل درآمده‌اند. در تهران موارد بستری نسبت به دو هفته پیش 5 برابر افزایش یافته و البته گزارش‌های رسیده از مراکز درمانی نشان می‌دهد؛ نوجوانان و جوانان بالاترین درصد ابتلا و درگیری را با ویروس دلتا دارند.

 تخت‌های بیمارستانی پر و بیماران سرگردان شده‌اند‌ 

همین آمارهاست که موجب وحشت و نگرانی مردم ایران شده است. تخت‌های بیمارستانی پر است و بیماران سردرگم شده‌اند. حالا مردم نگاهشان به اقدامات دولت است. مشاهدات خبرنگاران استانی تسنیم نشان می‌دهد که همزمان با پیک پنجم کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، بیمارستان‌ها جای خالی ندارند. بیشتر مردم ‌درگیر بیماری هستند و خیلی‌ها هم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی خانه‌نشین هستند. بیشتر مردم وحشت‌زده در خانه‌هایشان شب و روز می‌گذرانند. هر چند ‌رفت و آمد مردم در بازار و کوچه و خیابان کمتر شده است، اما البته میادین اصلی‌ همچنان در اختیار کارگران روزمزد است آنهایی که مجبورند برای نان شب کار کنند در میادین اصلی شهر دیده می‌شوند آن هم بدون ماسک.

تازه‌ترین وضعیت کرونا در ایران

استان‌ها این روزها وضعیت خوب و عادی ندارند؛ کادر درمان را خسته‌تر از هر زمان دیگری می‌توان دید؛ توان مقابله با این ویروس منحوس به شدت کاهش پیدا کرده است اما با توجه به شدت همه‌گیری کرونا یا دلتا‌ویروس، روزانه بار مراجعات به بیمارستان‌ها فزونی پیدا می‌کند به طوری که در ‌6 مردادماه 1400 و بر‌اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 33 هزار و 817 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شده‌اند که 3694 نفر از آنها بستری ‌و مجموع بیماران کووید19 در کشور به سه میلیون و 792 هزار و 14 نفر رسیده که این موضوع نشان از بحران آشکار کرونا در چهار گوشه ایران دارد که اگر مردم و مسئولان بهداشتی بخواهند در این خصوص کوتاهی داشته باشد؛ شاید کرونای افسارگسیخته ایران را دربرگیرد و شاهد بحران مرگ و میر و تکرار فاجعه انسانی هند در کشور باشیم.

استان کرمان ‌

‌استان کرمان در آستانه وضعیت سیاه کرونایی قرار دارد؛ تخت‌های بیمارستانی در استان در حال تکمیل شدن بوده و نیاز به بیمارستان صحرایی دارد.این موضوع را‌ بابک دین‌پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونای کشور در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان کرمان می‌گوید و اعلام می‌کند: ‌متأسفانه سقوط آزاد وحشتناکی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور داریم که زنگ خطری برای همه ماست.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونای کشور به مقایسه میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دو بازه زمانی 26 خرداد لغایت 2 تیر ماه با 23 تیر تا 30 تیرماه در کشور پرداخت و گفت: در این بازه زمانی میانگین کشوری رعایت پروتکل‌های بهداشتی از 70 درصد به 44 درصد رسیده ‌که کاهش 37 درصد را نشان می‌‌دهد.

وی با بیان اینکه حدود 15 درصد تخت‌های کرونایی استان کرمان خالی است و بیمارستان‌ها نباید حتی یک ثانیه بدون برق باشند ادامه داد: موارد بستری مثبت در کشور 15.5 درصد، فوتی‌ها 22 درصد و درمان‌های سرپایی 17 درصد افزایش را در این هفته نشان می‌دهد.

‌استان آذربایجان‌غربی ‌

جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی می‌گوید: در شبانه روز گذشته 743 نفر از هم استانی‌ها به کروناویروس مبتلا شدند تا شمار کلی آنها به 192 هزار و 619 نفر برسد.

وی تصریح کرد: همچنین متاسفانه 9 نفر از هم استانی‌ها در شهرهای ارومیه به تعداد پنج نفر، میاندوآب دو نفر و چالدران و پلدشت هر کدام یک نفر جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان به عدد چهار هزار و 888 نفر برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در شبانه روز گذشته 449 نفر بستری مشکوک و 181 بستری آی سی یو به ثبت رسید و 30 تن نیز تحت ونتیلاتور و 969 نفر تحت بستری سندروم حاد تنفسی هستند.

آقازاده اظهار داشت: همچنان پنج شهر ماکو، چایپاره، خوی، ارومیه و شاهین‌دژ در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و تنها سه شهر تکاب، سردشت و پلدشت زرد بود و سایر شهرهای استان به رنگ نارنجی کرونایی قرار دارند.

استان خوزستان‌

فرهاد ابول‌نژادیان ‌رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اهواز‌ اظهار داشت: روند بیماری کرونا در خوزستان شتاب گرفته و این زنگ هشدار جدی برای اهواز و استان است.‌ متاسفانه با توجه به افزایش چشمگیر ورودی بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان رازی اهواز ظرفیت این بیمارستان تکمیل شده است.

‌رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: بیماران می‌توانند جهت پیگیری روند درمان خود به سایر بیمارستان ها بویژه بیمارستان امام خمینی اهواز مراجعه کنند. علاوه بر بیمارستان امام خمینی ، بیمارستان های سینا و امیرالمومنین (ع) نیز اقدام به پذیرش بیماران مبتلا به کرونا می‌کنند.

وی گفت: با توجه به شیوع گونه خطرناک و موتاسیون یافته دلتا رعایت دستورالعمل بهداشتی، دوری از تجمعات و عدم برگزاری مراسمات ضروری است.

استان اصفهان

‌آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان 4209  نفر بودند که 1803 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده 438 نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این  مدت 279 بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.

‌سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 2271 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 333 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان را 25  نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد  17  نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

 سیستان و بلوچستان 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: در شبانه روز گذشته با افزوده شدن هزار و 205 بیمار جدید مبتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان ، شمار مبتلایان این ویروس در استان به 91هزار و 369 نفر رسید.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری افزود در این مدت با فوت 10 مورد جدید ، شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به 2 هزار و 150 نفر رسید.

وی ادامه داد 858 بیمار حاد تنفسی و  356 مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند. وی افزود: تمامی موارد مثبت کرونا در سیستان و بلوچستان از نوع جهش یافته انگلیسی و دلتا است.

هاشمی از وضع فوق بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: پایین‌ترین میزان رعایت نکات بهداشتی در سطح کشور مربوط به سیستان و بلوچستان است.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونا در سیستان و بلوچستان رعایت پروتکل های بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تخت های بیمارستانی پر بیمار جدید مبتلا تخت های بیمارستان مبتلا به کرونا آذربایجان غربی استان اصفهان مراکز درمانی بیمارستان ها استان کرمان ویروس دلتا استان ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، ایران با ۱۵ کشور مرزهای زمینی و دریایی دارد که شامل پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، عراق، کویت، عربستان، قطر، بحرین، امارات عربی متحده و عمان می‌شود. با توجه به سفر رئیس جمهوری ایران به کشور پاکستان، در گزارش پیش رو به وضعیت اقتصاد و تجارت همسایه شرقی ایران یعنی پاکستان با بیش از ۲۴۰ میلیون نفر جمعیت پرداخته‌ایم.

دو کشور نزدیک به ۹۱۰ کیلومتر مرز مشترک زمینی دارند که این جدا از مرز آبی و مسیر هوایی است. گوادر تا چابهار مسیری نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری دارند که مسیر نزدیکی است و دو کشور می‌توانند ارتباط تجاری مناسبی داشته باشند اما حجم روابط تجاری در بهترین حالت به ۲.۵ میلیارد دلار در سال رسیده است که به هیچ وجه مطلوب نیست.

اقتصاد پاکستان

پاکستان پس از چند مرحله بررسی و تجدید نظر در مورد ساختار اقتصادی خود، در حال حاضر ‏دارای اقتصادی مختلط است‎ ‎که در آن شرکت‌های دولتی بخش بزرگی از تولید ناخالص داخلی ‏را تشکیل می‌دهند.‬ اقتصاد پاکستان که در زمان استقلال این کشور عمدتاً کشاورزی بود، امروزه بسیار متنوع شده ‏است. ‬البته که همچنان نزدیک یک‌چهارم تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد و نزدیک به ۴۰ درصد نیروی کار در کشاورزی یا بخش‌های مرتبط شاغلند.‬ اما‬ ‬از نظر ساختار اقتصادی، پاکستان بیشتر به کشورهای با درآمد ‏متوسط شرق و جنوب شرقی آسیا‎ ‎شباهت دارد تا کشورهای فقیرتر شبه قاره هند‎. ‎عملکرد ‏اقتصادی این کشور با بسیاری از دیگر کشورهای در حال توسعه سازگارتر است. ‎

بر اساس آمار بانک جهانی (WB) در سال ۲۰۲۲ تولید ناخالص داخلی پاکستان ۳۷۵ میلیارد دلار بوده که رشد ۶.۱ درصدی را نسبت به سال ۲۰۲۱ داشته است. همچنین بر اساس اطلاعات مؤسسه آمار پاکستان، نرخ تورم کلی این کشور ۳۷.۰۷ درصد ثبت شده است.

تجارت ایران و پاکستان

به اعتقاد کارشناسان، پاکستان به گاز، به صنعت پتروشیمی، محصولات ساختمانی، رنگ، انواع و اقسام میوه‌جاتی که ایران دارد مثل سیب و انگور احتیاج دارد که پاکستان واردکننده آن است. در مقابل پاکستان صادرکننده برنج است. کاغذ و محصولاتی از این دست دارد، کنجد از پاکستان به ایران صادر می‌شود، میوه‌هایی مختلف مثل انبه از پاکستان می‌آید. بنابراین دو کشور اقتصاد مکمل و جمعیت بسیار زیادی هم دارند اما تاکنون به دلایل زیادی از جمله قوانین پیچیده گمرکی دو کشور، مشکلات تحریمی و… سطح روابط دو کشور به حد مطلوب نرسیده است.

بر این اساس هم بررسی وضعیت تجارت ایران و پاکستان در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که صادرات ایران به پاکستان از نظر ارزش روند صعودی داشته، به‌گونه‌ای که از ۱.۲ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۷ به ۲.۰۷ میلیارد دلار در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است. سهم صادرات ایران به پاکستان در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ روند ثابتی داشته؛ بیشترین سهم با ۴.۱ درصد برای سال ۱۴۰۲ و کمترین سهم با ۲.۶ درصد برای سال ۱۴۰۰ بوده است.

همچنین در این بازه زمانی واردات ایران از پاکستان از نظر ارزش روند صعودی داشته، به‌گونه‌ای که از ۳۴۱ میلیون دلار در سال ۱۳۹۷ به ۶۷۳.۹ میلیون دلار در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است. سهم واردات ایران از پاکستان در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱ تقریباً ثابت و برابر یک درصد بوده است. بیشترین سهم با ۱.۷ درصد برای سال ۱۴۰۱ و کمترین سهم با نیم درصد برای سال ۱۳۹۹ بوده است. این رقم در سال ۱۴۰۲ سهمی نزدیک به یک درصدی از کل واردات ایران بود.

علت عمده کاهش واردات ایران از پاکستان، افزایش تولید برنج در کشور و عدم نیاز به واردات این محصول مانند سال‌های قبل از کشورهایی نظیر پاکستان و هند بوده است.

در جدول زیر وضعیت تجارت دو کشور از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ آمده است.

همچنین تراز تجاری ایران با پاکستان به لحاظ ارزشی طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۱ همواره به نفع ایران بوده، اما طی دو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ واردات ایران از پاکستان از سرعت رشد به مراتب بالاتری در مقایسه با صادرات ایران به پاکستان داشته و سهم برنج نیز از کل ارزش صادرات ایران از این کشور بیش از ۸۵ درصد بوده است.

در این بین رئیس‌جمهوری ایران دیروز پس از دیدار و گفت‌وگو با شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان و بعد از آئین امضای اسناد همکاری بین مسؤولان دو کشور، اعلام کرد که «سطح روابط تجاری قابل قبول نیست و این روابط در گام اول به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ما مرز را بین دو کشور یک فرصت می‌دانیم و این فرصت می‌تواند در جهت رفاه دو کشور به کار گرفته شود.»

با توجه به روند صعودی تجارت دو کشور به نظر می‌رسد با شناسایی ظرفیت‌های خالی پاکستان و بازاریابی دقیق بتوان هدف تجارت ۱۰ میلیارد دلاری را محقق کرد.

قراردادهای تجاری دوطرف

با توجه به اهمیت قراردادها و معاهدات بین المللی، طی سال‌های اخیر دو کشور تلاش‌هایی برای توسعه مناسبات تجاری داشتند اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است؛ برای مثال در سال ۱۳۸۲ ایران و پاکستان یک موافقت‌نامه تعرفه ترجیحی منعقد کردند، اما از سال ۱۳۹۷ واردات بیش از ۲۰۰۰ قلم کالا ممنوع شد و بسیاری از کالاهای موجود در توافق نامه تعرفه ترجیحی ایران و پاکستان نیز در این فهرست قرار گرفتند. محمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در این رابطه به مهر گفته بود: در حال حاضر موافقتنامه تجارت ترجیحی با پاکستان احیا شده و سند پایه تجارت آزاد با پاکستان نیز سال‌ها قبل نهایی شده بود منتهی روی فهرست کالاها باید به جمع بندی برسیم که در این راستا مذاکرات با پاکستان شروع شده و قرار است در کارگروه‌های مشترکی بررسی‌های لازم را در خصوص فهرست کالاها انجام دهیم.

همچنین سال گذشته سند برنامه راهبردی همکاری‌های تجاری پنج ساله بین دو کشور برای سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۸ امضا شد؛ بر اساس این سند، روابط تجاری ایران و پاکستان می‌تواند تا ۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

چندی پیش نیز رؤسای گمرکات ایران و پاکستان با هدف تسهیل و توسعه تجارت در اسلام‌آباد مذاکره و در ۱۵ بند برای رفع موانع گمرکی توافق کردند. که با عملیاتی شدن آن مبادلات تجاری میان دو کشور افزایش می‌یابد. عملیاتی کردن تبادل الکترونیکی داده‌ها و اطلاعات با تشکیل تیم اجرایی از سوی دو طرف، ارائه تسهیلات گمرکی برای تسهیل تهاتر کالایی در منطقه آزاد چابهار و امکان تردد کامیون‌های ایرانی به عمق سرزمینی پاکستان از جمله توافقات بین ایران و پاکستان بود.

احداث ترمینال ریمدان

نکته دیگر آنکه ایران و پاکستان این ظرفیت را دارند که به واسطه حمل و نقل ارزان زمینی و هم به واسطه راه‌آهن آی. تی. آی (اسلام‌آباد-تهران-استامبول) از ظرفیت‌های این حوزه برای ارتقای روابط تجاری و اقتصادی خود استفاده کنند. این زیرساخت فراهم است و دو کشور می‌توانند به این واسطه شاهد تحول بزرگ در حوزه اقتصاد و تجارت باشند.

همچنین به زعم کارشناسان پاکستانی، مساله مهم دیگر در روابط ایران و پاکستان، کانال ارتباطی و ترابری گوادر به چابهار است که باید در اولویت‌های دو کشور جای گیرد.

از سویی دیگر نیز با توجه به تمایل دو کشور برای حمل و نقل کالا به صورت زمین، برنامه ریزی شده که با احداث ترمینال ریمدان در مرز ایران و پاکستان، تعداد کامیون‌های حمل و نقل کالا بین دو کشور به هزار دستگاه برسد.

بر این اساس، اقتصاد ایران و پاکستان در حوزه تجارت خارجی مکمل یکدیگرند بنابراین پاکستان می‌تواند نقش مهم و اساسی در پیاده‌سازی نقشه ارزی و تجاری کشور داشته باشد. در واقع توسعه تجارت خارجی با پاکستان می‌تواند به ایران برای خنثی‌سازی تحریم‌ها کمک شایانی کند. این موضوع در ارتباط با پاکستان نیز از طریق کمک ایران به تأمین امنیت انرژی این کشور برای پیگیری برنامه‌های توسعه اقتصادی مطرح است.

خبرگزاری مهر در گزارش دیگری به موضوع انتقال گاز ایران به پاکستان پرداخته است. برای مطالعه جزئیات این گزارش اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6086519 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال