Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه کشورهای محور مقاومت پس از نبرد ۱۰ ساله اخیر با تروریست ها، ارتقای روابط تجاری و اقتصادی و حمایت از فعالان بخش خصوصی را از نیازهای اصلی جنگ اقتصادی برشمرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار «حسین عرنوس» نخست وزیر سوریه با تاکید بر شکست آمریکا و اسرائیل در نبرد با محور مقاومت طی جنگ ده ساله اخیر گفت: آن ها مطمئن شده اند که نبرد نظامی و امنیتی نمی تواند ایران یا محور مقاومت را شکست دهند بنابراین به سراغ جنگ اقتصادی و تحریم رفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی تحرکات آمریکایی ها در داخل خاک سوریه گفت: البته این اقدامات نیز برای آن ها نتیجه نخواهد داشت و به همین دلیل با جنگ رسانه‌ای و اقتصادی به مقابله با مردم برخاسته اند.

قالیباف افزود: امروز محور مقاومت با جنگ اقتصادی مواجه است و می توانیم با همکاری های مشترک در حوزه اقتصادی و تجاری در جنگ اقتصادی نیز دشمن را شکست دهیم.

رئیس مجلس با بیان این که هم اکنون سطح روابط سیاسی، امنیتی و اقتصادی کشورهای محور مقاومت در بهترین سطح است گفت: این درحالی است که در بخش مراودات تجاری و اقتصادی شرایط قابل قبولی را شاهد نیستیم و اگر همین وضعیت را ادامه دهیم، خطر جدی برای محور مقاومت درپی خواهد داشت.

قالیباف با اشاره به گلایه های فعالان بخش خصوصی دو کشور از مشکلات پیش رو گفت: این که یک شرکت یا فعال اقتصادی نتواند کارش را انجام دهد و انگیزه پیدا نکند، با حرکت اساسی که برای جنگ اقتصادی نیاز داریم در تناقض است و مناسب نبرد با دشمن در حوزه اقتصادی نیست لذا رفع این مشکلات، نیاز جدی یک جنگ اقتصادی است.

**عرنوس: به بخش خصوصی کمک می‌کنیم تا سطح مراودات تجاری ایران و سوریه افزایش یابد

در این دیدار حسین عرنوس نخست وزیر سوریه نیز ضمن خیر مقدم به دکتر قالیباف و هیئت همراه و با بیان این که ما هرگز رشادت‌های مردم ایران و کمک های آن ها به مردم سوریه برای ایستادگی مقابل تروریست‌های تکفیری را فراموش نمی کنیم گفت: مردم سوریه هرگز فراموش نخواهند کرد خون جوانان ایرانی و سوری برای مقابله با تکفیری ها در هم آمیخت.

وی با اشاره به دستور بشار اسد برای ارتقای روابط با جمهوری اسلامی در همه بخش‌ها، گفت: هم اکنون در چارچوب توافق جامع دو کشور اتفاقات خوبی درحال رقم خوردن است اما این مسئله باید کماکان پیگیری شود و معتقدیم که تا حد امکان باید روابط تجاری ایران و سوریه افزایش یابد.

«عرنوس» با اشاره به گلایه تجار و بازرگانان با تاکید بر این که در اسرع وقت برای حل بخشی از مشکلات بانکی فعالان بخش خصوصی دستوراتی صادر خواهم کرد افزود: البته برای رفع مشکلات تجار و بازرگانان بخش خصوصی دو کشور، اقداماتی در دست انجام است و هدف و تمرکز ما این است که به بخش خصوصی کمک کنیم تا سطح مراودات تجاری دو کشور افزایش یابد.

بر اساس این گزارش در این دیدار، وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ، روح‌الله متفکر آزاد عضو هیات رئیسه و کمیسیون آموزش و حسین امیرعبدالهیان مدیر کل امور بین الملل مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.

انتهای‌پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوریه محمدباقر قالیباف سوریه محمدباقر قالیباف محور مقاومت جنگ اقتصادی بخش خصوصی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر 6088555 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • آرامکو عربستان شریک تجاری فیفا در جام جهانی ۲۰۲۶
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • دستاوردهای سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • خروج مستشاران ایران از سوریه از سوی یک مقام محور مقاومت تکذیب شد
  • روایت ملاقات یک چهره ضد محور مقاومت با سیدحسن نصرالله + فیلم