Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جدید چین در ایالات متحده، چالش‌های دو کشور را در رابطه‌ای که به طور فزاینده‌ای رقابتی و بحث‌برانگیز شده است، بیان کرد. با این حال او در سخنان کوتاه خود پس از ورود برای گرفتن پست جدیدش، از بیان انتقاد خودداری کرد.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «کین گانگ» سفیر جدید چین پس از ورود به واشنگتن گفت: چین و ایالات متحده در حال ورود به دور جدیدی از اکتشاف، درک و سازگاری متقابل هستند و تلاش می‌کنند تا راهی برای کنار آمدن با یکدیگر در دوره جدید پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر جدید چین در جمع خبرنگاران متعهد شد تا روابط دوجانبه را به مسیر درست بازگرداند. این دیپلمات ارشد تاکید کرد: باور دارم که درب روابط چین – آمریکا که هم‌اکنون هم باز است، نمی‌تواند بسته شود. 

ورود کین گانگ در شرایطی صورت گرفت که روابط با آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در چندین دهه گذشته رسیده است و هیچ پایانی برای آن متصور نیست. طرفین همچنان روی مسائل کلیدی، به ویژه در حوزه تجارت، فناوری، امنیت سایبری، حقوق بشر و سیاست خارجی قدرت‌طلبانه چین تحت ریاست شی جینپینگ اختلاف‌نظر دارند.

کین گانگ ۵۵ ساله تا همین اواخر یکی از ۹ معاون وزیر خارجه چین بود و دو بار سخنگوی وزارت خارجه کشورش شده بود. او در بدو ورود به آمریکا، سخنانی در ترغیب مذاکرات داشت و از بیان انتقادات صریح مرتبط با روابط دوجانبه اجتناب کرد.

شی یینهونگ، پروفسور روابط بین‌المللی در دانشگاه رنمین در پکن می‌گوید: سخنان آغازین او در خصوص غرب و آمریکا، جدی‌تر از سخنان سفیران قبلی چین است.

آمریکا در حال حاضر هیچ سفیری در پکن ندارد، با این حال انتظار می‌رود جو بایدن، نیکولاس برنز را که سابقا سفیر ناتو و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بود، برای این پست نامزد کند. روابط این دو کشور در دوره ریاست دونالد ترامپ به پایین‌ترین حد رسید اما نشست‌های عالی‌رتبه این هفته در شهر تیانجین چین بار دیگر زمینه را برای حل و فصل اختلافات جدی میان آنها هموار کرد.

کین گیانگ، جانشین سویی تیانکای شده است که برای هشت سال در سخت‌ترین دوره روابط، سفیر چین در ایالات متحده بود. کین سه دوره در سفارت چین در لندن خدمت کرده و ریاست بخش پروتکل را در دست داشت اما مستقیما هیچ سمتی در خصوص روابط با آمریکا نداشته است. او مستقیما با شی جینپینگ کار می‌کرد و تجربه فراوانی در همکاری رهبران چین با خارج دارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سفیر جدید چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد

وب‌سایت «آکسیوس» گزارش داد که ایالات متحده به طور ناگهانی انتقال یک محموله برنامه‌ریزی شده مهمات ساخت آمریکا به اراضی اشغالی فلسطین را در روزهای گذشته متوقف کرد. کاخ سفید که در ظاهر از عملکرد رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد می‌کند، در مورد وقفه ادعایی توضیحی نداده است.

به گزارش ایسنا، دو مقام رژیم صهیونیستی به این رسانه گفتند که تحویل محموله مذکور «به طور غیر قابل توضیحی» در روزهای گذشته متوقف شده و کابینه این رژیم «در تلاش برای درک دلیل عدم ارسال محموله» بود.

کاخ سفید در پاسخ به سوال آکسیوس از اظهارنظر خودداری کرد، پنتاگون، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم از پاسخگویی به سوالات امتناع کردند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از عملیات غافلگیرکننده مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر سال گذشته میلادی، به حماس اعلام جنگ کرد. هفت ماه بعد و با نزدیک شدن تلفات به ۳۵۰۰۰ تن طی حملات تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده و مقامات او به طور فزاینده‌ای در ظاهر از نتانیاهو انتقاد می‌کنند، اما در عمل بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده‌اند.

بایدن اعلام کرده است که تهاجم رژیم صهیونیستی به شهر پرجمعیت رفح «خط قرمز» خواهد بود و نتانیاهو را به دلیل بمباران کورکورانه غزه هدف انتقاد قرار می‌دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین شهرک‌نشینان صهیونیست تندرو در کرانه باختری را تحریم کرده است، در حالی که ایالات متحده از رای‌گیری شورای امنیت سازمان ملل در ماه مارس که اجازه می‌داد طرحی مبنی بر درخواست آتش‌بس فوری میان تل‌آویو و حماس تصویب شود، خودداری کرد. از هفتم اکتبر، واشنگتن چهار مرتبه از حق وتوی خود به نفع صهیونیست‌ها استفاده کرده است.

علی‌رغم تغییر در لفاظی، دولت بایدن همچنان اسلحه و مهمات را به سمت اراضی اشغالی سرازیر کرده است و بنا به گزارش‌ها، بیش از ۱۰۰ محموله تسلیحاتی را از ۷ اکتبر به این رژیم تحویل داده است.

محتویات این محموله‌ها معمولا برای عموم فاش نمی‌شود، مگر اینکه ارزش آنها از ۲۵۰ میلیون دلار بیشتر شود و تنها دو مورد از این آستانه عبور کرده‌اند. این بسته‌های بزرگ در ماه گذشته مورد تایید قرار گرفت و شامل بیش از ۱۸۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی MK۸۴ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی MK۸۲ و همچنین بیش از ۱۰۰۰ مهمات با قطر کوچک بود.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • انتقاد عباس عبدی از ممنوعیت دوباره ورود زنان به ورزشگاه ها/اگر جرات دارید مردان را محروم کنید/ آنها فحاشی می‌کنند، زنان‌ محروم می‌شوند؟!
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟