Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون قایقرانی گفت : نازنین ملایی بهترین رنکینگ ایران را در ادوار مختلف را ثبت کرده و نشان داد که می تواند کار بزرگی انجام دهد.

به گزارش برنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ علیرضا سهرابیان که از نزدیک رقابت نازنین ملایی در مرحله نیمه نهایی مسابقات رویینگ تک نفره بانوان را پیگیری می کرد در مورد عملکرد او توضیح داد و گفت: نازنین ملایی بهترین رنکینگ ایران را در ادوار مختلف را ثبت کرده و نشان داد که می تواند کار بزرگی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او ادامه داد: جایگاه ٢٥ در بانوان و ٢٢ در مردان بهترین جایگاه هایی است که تاکنون قایقرانان ما در المپیک کسب کرده اند. قطعا نازنین نمی توانست امروز جزو سه نفر اول شود و به فینال A صعود کرد چون خیلی از قهرمانان ادوار گذشته المپیک و جهان در این رقابت شرکت داشتند. 

رئیس فدراسیون قایقرانی با تاکید بر اینکه قایقرانی رشته متعلق به کشور همین قهرمانان است که وارد کشور ما هم شده است، گفت: اگر نازنین ملایی با امکانات و تجهیزاتی که ما در اختیار داریم به فینال A صعود می کرد، تمام معادلات به هم می ریخت.

رییس فدراسیون قایقرانی در مورد حواشی جلیقه یخ نداشتن نازنین ملایی در بازی های المپیک توکیو بیان کرد: نازنین عنوان کرد، زمانی که گرما زده شدم حوله یخ داشته و کشورهای صاحب نام اروپایی هم این حوله یخ را داشتند. او همچنین گفت اولین سبک وزنی بوده که در سنگین وزن به رقابت پرداخت و تا این مرحله آمد اما حاشیه هایی ایجاد شد که تمرکز ورزشکار ما را بهم زد به طوری که شب قبل از مسابقه مجبور شد تلفن همراه خود را خاموش کند برای اینکه برای مسابقه، آرام باشد. 

او افزود: کمبودی وجود نداشت و پارو خواستیم کمیته ملی المپیک هزار و ۵۰ یورو خرید و هزینه های دیگری هم انجام شد که بعدا اعلام می کنیم بنابراین ۲۰۰ دلار برای جلیقه چیزی نبود . البته هر چه گشتیم تا این جلیقه را تهیه کنیم ،پیدا نکردیم خیلی از کشورهای اروپایی هم نداشتند. تازه مشخص شده چنین چیزی آمده است و ۱۰۰ درصد تهیه می کنیم. 

رییس فدراسیون قایقرانی همچنین گفت: روز مسابقه نازنین یکی از ورزشکاران صاحب سبک، گرما زده شد و حوله یخ رویش انداختند و به آمبولانس منتقل شد تا به او رسیدگی کنند. ورزشکار استرالیایی هم در رسانه ها گفت من در حمام آب گرم پارو می زنم و شرایط برایم سخت است اما نمی دانم چرا فقط در ایران به موارد حاشیه ساز می پردازند. امیدوارم این اتفاق برای کشتی و کاراته که مدال آور هستند، نیفتد تا ورزشکاران تمرکز کامل داشته باشند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا وزارت ورزش رقابت نیمه نهایی ایران مردان المپیک جهان بازی های المپیک وزن تلفن همراه یورو دلار کشورهای اروپایی رسانه کشتی المپیک نازنین ملایی المپیک توکیو علیرضا سهرابیان فدراسیون قایقرانی نازنین ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۰۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک

به گزارش قدس آنلاین، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

دیگر خبرها

  • شک و تردید درباره رسیدن یک استقلالی به تراکتور
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم 
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • نازنین بیاتی و نگار فروزنده در یک قاب صمیمی