Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با اشاره به آغاز واکسیناسیون گروه های شغلی پرخطر مانند خبرنگاران، معلمان و... گفت: همکاران ما در فشار سنگینی هستند، پروتکل ها هم که اصلا رعایت نمی شود. جاده و رستوران های باز، شهر شلوغ و رفت و آمدهای بی رویه وجود دارد و به دلیل این عدم رعایت ها هر روز فشار بر همکاران ما بیشتر می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در آیین تزریق واکسن کرونا به خبرنگاران، گفت: امروز گروه های دیگری را به مجموعه گروه های سنی هدف که قبلا تعیین کرده بودیم و در مراکز مختلف مشغولند، اضافه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این گروه ها اصحاب رسانه و خبرنگاران که در این مدت واقعا شرمنده محبت این عزیزان هستیم که از آغازین روز درگیری ما با کرونا در کنار ما بودند. چه در حوزه اطلاع رسانی به مردم و چه برای انتقال اخبار بسیار کمک کردند. واکسیناسیون این عزیزان را از امروز آغاز کردیم و ان‌شاالله در طول هفته آینده تمام خواهیم کرد.

وی افزود: زندانیان، همکاران مشغول در حمل و نقل عمومی، ریلی، جاده ای، هوایی و دریایی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران دیابتی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران خاص را که قبلا شروع کرده بودیم، آنهایی که از این گروه مانده اند را به پایان می رسانیم.

وی افزود،: برای قضات محترم و کارکنان دادسراها و دادگاه ها که مراجعین زیادی را دارند و مشاغل پر خطر دیگری که در هفته آینده اعلام خواهند شد. همچنین واکسیناسیون اصحاب سینما و عزیزانی را که در هنر سینما برای خلق آثار سینمایی کار میکنند، ان‌شاءالله از هفته آینده شروع می کنیم‌ تا با خیال راحت‌تر بتوانند آثار فاخر را برای سینما و کشور خلق کنند. همچنین گروه های سنی پایین تر را هر دو سه روز یکبار اعلام می کنیم. ما امیدواریم که واکسیناسیون را در آخرین روزهای دولت، به بالاتر از آنچه که تعهد کرده بودیم، برسانیم. باتوجه به اینکه الان واکسن را به خوبی داریم وارد می کنیم. موانعی که برخی با ما قرارداد بسته بودند و بدعهدی کرده بودند، مرتفع شده و ان‌شاالله واکسن را به خوبی وارد می کنیم. واکسن داخلی هم به سطحی از تیراژ رسیده که ما دلگرمی بیشتری برای حمایت دریافت واکسن داخلی هم داریم.

نمکی درباره وضعیت تامین واکسن کرونا اعم واکسن داخلی و خارجی، ادامه داد: ما محموله های جدید خوبی را در راه داریم. نگرانی از بابت تامین واکسن نداریم و به همین دلیل داریم گروه های هدف را افزایش می دهیم و در هفته آینده شاهد گسترش تعداد گروه های هدف در مشاغل مختلف و در موارد ریسک پذیر خواهیم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت بیمارستان ها ،گفت: البته ما همانطور که قول داده بودیم، اجازه نمی دهیم که در هیچ پیکی کسی پشت در بیمارستانی بماند، بر این عهد و پیمان هستیم و ادامه خواهیم داد، اما همکاران ما در بدترین فشار امواج کرونا از روز نخست هستند. این ویروس دلتا یا به تعبیری هندی ویروس بسیار سرکشی است. هم قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و هم قدرت بیماری زایی و بستری کردن بیمار را دارد. همکاران ما در فشار سنگینی هستند، پروتکل ها هم که اصلا رعایت نمی شود. جاده و رستوران های باز، شهر شلوغ و رفت و آمدهای بی رویه وجود دارد و به دلیل این عدم رعایت ها هر روز فشار بر همکاران ما بیشتر می شود، اما همکاران ما برای اینکه امیدی از اینکه اتفاق جدیدی رخ دهد، ندارند مگر اینکه خود مردم‌محبت کرده و بیشتر رعایت کنند، ما خودمان را برای سهمگینی این امواج آماده کرده ایم. 

وی گفت: ما از همکارانمان در ناجا، سپاه و ... کمک هایی را گرفتیم. به ویژه در استان‌های سیستان و بلوچستان و برخی استان ها. در تهران هم ستاد اجرایی و ... به ما کمک هایی میکنند. البته ما بیشترین محور فشار و بار روی بیمارستان های دانشگاهی خودمان است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: همکاران ما هفته آینده گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال