Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، محمدسرور رجایی، نویسنده کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» که بامداد امروز در 52 سالگی و بر اثر ابتلا به کرونا دار فانی را وداع گفت، دو سال و چندی پیش در حاشیه دیدار با رهبر معظم انقلاب، کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» را تقدیم رهبر معظم انقلاب کرد و رهبر انقلاب به این شاعر فرمودند: سلام مرا به بچه‌های افغانستان برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، 31 اردیبهشت 98 و در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) اهالی شعر و ادب با رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار داشتند. یکی از اتفاقاتی که در حاشیه این دیدار معمول است، تلاش نویسندگان برای تقدیم اثرشان به محضر رهبر انقلاب است تا مهمان گفت‌وگویی کوتاه باشند.

زنده‌یاد محمد سرور رجایی، نویسنده کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» در حاشیه این دیدار، این کتاب را تقدیم رهبر معظم انقلاب کرد. او سپس گفت‌وگوی کوتاهش با رهبر انقلاب را با خبرنگار فارس در میان گذاشت و گفت: «وقتی کتاب را به ایشان دادم، گفتم: «این کتاب مجموعه‌ای از خاطرات رزمندگان افغانستانی دفاع مقدس است.»

آقا فرمودند: احسنت.

از من پرسیدند: ساکن کجایی؟ گفتم تهران.

حضرت آقا همان‌طوری که کتاب را تورق می‌کردند، در توضیح عکس شهید احمدرضا سعیدی گفتم: «این شهید ایرانی است که در افغانستان شهید شده و مزارش هم در افغانستان است.»

ایشان پرسیدند: چه وقت پیش شهید شده است؟

گفتم: سال ۵۹ در زمان تهاجم شوروی به افغانستان.

به دقت به عکس‌های کتاب و متن کتاب نگاه کردند و در پایان فرمودند: «سلامم را به بچه‌های افغانستان برسان. این کتاب را هم می‌خوانم.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد سرور رجایی دیدار شاعران رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه ارومیه با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و دوری از محرمات و با اشاره به هفته معلم و تبریک این هفته اظهار داشت: انبیا و اوصیای خدا بزرگترین معلمان تاریخ بشری بوده و اهمیت شغل معلمی و بحث تعلیم و تعلیم باید در افکار عمومی مشخص و ارزش تعلیم و تربیت در جامعه آشکار شود تا همه به سمت معلمی و تعلیم و تربیت حرکت کنند.

وی تصریح کرد: در دین مبین اسلام تعلیم و تربیت نخستین چیزی است که به آن اشاره شده و اگر نبود خلقت معنا نداشت پس اگر معلم بشریت وجود نداشته باشد خلقت عالم هستی فایده‌ای ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: خداوند متعال از اولین آیاتی که بر پیامبر(ص) نازل کرده، یاد دادن و خواندن است و در دین مبین اسلام، خداوند متعال به نوشتن و قلم قسم یاد کرده است که در هیچ مکتبی اینگونه نبود پس خدا به علم قسم خورده در حالی که در سایر ادیان به علم‌آموزی اشاره‌ای نشده است.

وی با اشاره به اینکه مقام تعلیم و تعلم در دین مبین اسلام ارزش زیادی دارد افزود: امام باقر(ع) فرمود تمام جنبدگان روی زمین برای معلم خوب استغفار می‌کنند و حتی در دریاها، ماهیان در حق معلمان استغفار کرده و می‌توان گفت که دنیا به معلمان دعا می‌کند و خدا همه را مکلف به احترام به معلمان کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی گفت: با توجه به اینکه انسان اشرف مخلوقات است وظیفه معلم تربیت اشرف مخلوقات بوده، پس تمامی دولتمردان و دستگاه‌ها باید به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی با اشاره به دیدار اخیر فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرد: ایشان فرمودند که معلمان باید تقویت و از لحاظ مالی و مسائل معنوی توانمند شوند و در این راستا نیز سند تحول باید عملیاتی شود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین بر تقویت معاونت پرورشی تاکید کرده و فرمودند که باید این معاونت با قوت و قدرت کار خود را ادامه داده و از سوی دیگر معلمان نمونه معرفی شوند.

وی افزود: انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از معلمان این بود که تنها به مقوله تعلیم بسنده نکنند بلکه باید هویت ایرانی و اسلامی به دانش‌آموزان داده و به آنها انگیزش و امید بدهند و دانش‌آموزان را توانمند تربیت و روح آنها را تقویت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی تصریح کرد: از سوی دیگر به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، معلمان باید افتخارات کشور و خطرات دشمن را به دانش‌آموزان تبیین کرده و شاگردان زنده تربیت کنند نه اینکه روح آنها را از بین ببرند بلکه باید آنها را بااحساس مسئولیت و باانگیزه بار بیاورند چون مسئله معلمی مهم و در عین حال مسئولیت بسیار سنگینی است.

وی در ادامه با اشاره به حرکت‌های مردمی و دانشجویی سراسر دنیا در حمایت از مردم غزه بیان کرد: هم اکنون در دانشگاه‌های آمریکا به مسئله غزه حساسیت نشان داده‌اند و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی باید غزه به مسئله بین‌المللی تبدیل شده و نباید اجازه داد که این مسئله از افکار عمومی دنیا خارج شود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: آمریکا نیز همواره از وحشی‌گری‌های رژیم صهیونیستی حمایت کرده و با دانشجویان حامی غزه به شکل وحشیانه برخورد می‌کند و بنابراین باید آنها را شناخت چون آنها از انسانیت دوری جسته و همانند حیوان با زنان برخورد می‌کنند که این خود چهره واقعی آنها را مشخص می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت یک خبرنگار از دیدار معلمان با رهبر انقلاب
  • سعیدی، امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهرکنندگان تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • فیلم| روایت دیدار آینده‌سازان با رهبر انقلاب
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟