Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس خطیبی مدیر کل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل ونقل کشور در مراسم افتتاح راه آهن یزد اقلید به دستور رئیس جمهور گفت: با بهره برداری از این مسیر یک قطار مسافری به همراه خانواده شهدا از اقلید راهی مشهد مقدس شد و یک قطار باری از یزد به سمت اقلید حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این مسیر ریلی به طول ۲۷۰ کیلومتر موجب کاهش فاصله ۳۱۰ کیلومتری بین استان‌های شمال شرق- جنوب غرب و جنوب شرق- جنوب غرب کشور می‌شود و انتقال بار و مسافر از مراکز مهم صنعتی، کشاورزی و معدنی در شبکه ریلی کشور را تسهیل می‌کند.

خطیبی افزود: این مسیر ریلی موجب تسهیل در حمل ریلی بار مراکز اقتصادی و معادن فعال مجاور طرح می‌شود و حمل بار از مرکز کشور به جنوب و سایر نقاط از طریق راه آهن میسر می‌شود.

مدیر کل شرکت ساخت در خصوص ابنیه فنی پروژه توضیح داد و گفت: این محور ریلی دارای ۲۵ دستگاه پل بزرگ به طول ۵۵۶ متر، ۵۶۵ دستگاه پل کوچک به طول ۴۶۴۰ متر، ۱۵ دستگاه تقاطع به طول ۳۱۰ متر است.

خطیبی حجم عملیات خاکی انجام شده در این طرح را بیش از ۸ هزار متر مکعب اعلام کرد و افزود: ۱۴۷ هزار مترمکعب بتن ریزی، ۷۰۲ هزار متر مکعب بالاست، ۴۶۸ هزار اصله تراورس و ۲۱ دستگاه سوزن در این پروژه به کار رفته است.

او استفاده از ریل ملی در این پروژه مهم را یکی از نقاط قوت این پروژه دانست و گفت: ۳۴ هزار تن ریل UIC۶۰ تولید شده در کارخانه ذوب آهن اصفهان در این پروژه به کار رفته است.

مدیر کل شرکت ساخت یادآور شد: راه آهن یزد- اقلید دارای ۱۲ ایستگاه و ۴۹ کیلومتر خطوط ایستگاهی است که ۵ ایستگاه و ۱۶ کیلومتر خطوط ایستگاهی امروز در فاز اول به بهره برداری رسید.

خطیبی تصریح کرد: امکان جا به جایی چهار میلیون تن بار و یک میلیون نفر مسافر در سال اول بهره برداری و ۷ میلیون تن بار و ۳ میلیون نفر مسافر در بیستم بهره برداری نیز از مزایای بهره برداری از این طرح ریلی مهم کشور است.

او بیان کرد: راه آهن یزد- اقلید از ایستگاه رخش در محور ریلی یزد- بافق منشعب می‌شود با عبور از نزدیکی شهر‌ها و بخش‌های مختلف از جمله مهریز، ابرکوه، فراغه و سورمق به ایستگاه اقلید در راه آهن اصفهان- شیراز متصل می‌شود. بخش عمده مسیر ریلی مزبور با طول حدود ۲۴۷ کیلومتر در استان یزد و بخش کمی از آن نیز به طول ۲۳ کیلومتر در استان فارس واقع شده است.

خطیبی همچنین از اتمام ريل‌گذاری 199 كيلومتر مسير ريلی جديد در كشور خبر داد و گفت:‌ ريل‌گذاری راه آهن زاهدان- خاش به طول 155 كيلومتر و راه آهن بستان آباد- تبريز به طول 44 كيلومتر به اتمام رسيد.

او اعتبار هزينه شده در اين پروژه را 9 هزار ميليارد ريال و ارزش آن را معادل 16 هزار ميليارد ريال اعلام كرد.

اتمام ريل‌گذاری راه آهن بستان آباد-خاوران

مدیر کل شرکت ساخت در ادامه  از اتمام عمليات ريل‌گذاری يکی ديگر از مسيرهای ريلی مهم كشور خبر داد و گفت: راه آهن بستان آباد- خاوران با هدف اتصال مركز و شمال غرب كشور به شبكه ريلی سراسری و كاهش 4.5 ساعت از زمان سفر احداث شده است و با افزايش سهم بخش ريلی در ترانزيت كالا و مسافر و افزايش ظرفيت جا به جايی حمل و نقل بار و مسافر نقش مهمی در توسعه كشور دارد.

او اظهار داشت: بخش اول اين محور ريلی از ميانه تا بستان آباد در سال 1398 به بهره برداری رسيده است و امروز شاهد اتمام ريل گذاری بخش دوم از بستان آباد تا ايستگاه خاوران هستيم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن حمل ونقل بهره برداری راه آهن یزد بستان آباد ریل گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود