Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد خرسندی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تعمیرات لوله با قطر ۱۴۰۰ میلی متر که دچار شکستگی شده بود تا ساعت ۱۱ روز سه شنبه انجام شد و شروع به آبگیری کرد اما همانطور که از قبل نیز اعلام کرده بودیم بین ۶ تا ۱۰ ساعت آبگیری این خط طول می‌کشید.

وی ادامه داد: این خط لوله در نهایت از عصر روز چهارشنبه وارد مدار بهره برداری شد و به سامانه اول انتقال آب استان بازگشت اما باید توجه داشت که اصفهان روزهای قبل از این حادثه نیز در هر ثانیه ۳۲۰۰ تا ۴۳۰۰ لیتر در ثانیه کسری آب داشت و هم اکنون که این خط لوله تعمیر و وارد مدار شده به همان وضعیت پیش از حادثه دو روز پیش بازگشتیم و شرایط نرمال نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت آبرسانی سیار در اصفهان، افزود: امروز از محدوده کوی امام، خیابان میرزا طاهر، نورباران، کوی آزادگان، کوی سپاهان، دولت آباد و دستگرد و برخی مناطق شاهین شهر تماس‌هایی مبنی بر افت فشار آب داشتیم و در مناطق یک و دو شهر اصفهان به ویژه خیابان ۲۲ بهمن کسری و قطعی آب گزارش شده که با تانکر آبرسانی شد.

خرسندی با بیان اینکه امروز وضعیت آبرسانی شبکه نسبت به دیروز و روز سه شنبه بهتر است و طبقات همکف ساختمان‌ها آب دارند، اضافه کرد: در شرایط کنونی که با افت فشار رو به رو هستیم آب به طبقات دوم و بالاتر نمی‌رسد و بسیاری از ساختمان‌ها پمپ و مخزن آب ندارند.

توزیع سیار ۵۸ میلیون لیتر آب در استان اصفهان

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۴ مترمکعب بر ثانیه در تصفیه خانه آب باباشیخعلی آب تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود این امروز حدود سه هزار لیتر (سه مترمکعب بر ثانیه) کسری آب داریم.

سخنگوی آبفای استان اصفهان همچنین به وضعیت آبرسانی سیاردر سطح استان از ۱۵ خرداد تاکنون اشاره کرد و گفت: با شروع گرما از این تاریخ و افت فشار آب، آبرسانی با تانکر آغاز شد که تا پایان روز سه شنبه پنجم مردادماه در مدت ۵۲ روز حدود ۵ هزار و ۴۰۰ تانکر در مجموع ۵۸ میلیون لیتر آب بین مردم شهرها و روستاهای استان اصفهان توزیع کردند.

خرسندی با بیان اینکه در این مدت ۵۹۹ تانکر حدود چهار میلیون و ۷۸۰ لیتر آب در سطح شهر اصفهان توزیع کردند، افزود: این میزان آبرسانی سیار در تاریخ ۵۵ ساله آبفای اصفهان که از سال ۱۳۴۵ دارای شبکه آبرسانی بوده، بی سابقه است و سامانه دوم آبرسانی باید وارد مدار شود.

به گفته وی در روز سه شنبه که خط لوله ۱۴۰۰ میلی متری سامانه اول دچار حادثه شد ۳۱ تانکر ۱۹۱ هزار لیتر آب در شهرهای اصفهان، خمینی شهر، خورزوق و زیار توزیع کردند ضمن اینکه به شهرهایی مثل نجف آباد نیز تانکر آبرسان اعزام شده است.

اصفهان به لحاظ پدافندی باید یک سامانه جایگزین داشته باشد

خرسندی با تاکید بر لزوم تکمیل سامانه دوم آبرسانی، اظهار داشت: شرکت آب منطقه‌ای باید ورود کند زیرا حادثه روز سه شنبه در خط لوله ۱۴۰۰ میلی متری و بحرانی‌تر شدن وضعیت کمبود آب شهرها و روستاهای اصفهان، نشان می‌دهد اتکا به یک سامانه آبرسانی برای تأمین آب آشامیدنی و بهداشت جمعیتی بالغ بر چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در ۵۷ شهر و ۳۸۰ روستا خیلی خطرناک است زیرا در سال‌های گذشته نیز حوادثی چون ورود نفت و تخلیه گازوئیل و ورود سیلاب سبب از مدار خارج شدن تصفیه خانه آب باباشیخعلی شد.

مدیر روابط عمومی شرکت آبفای استان اصفهان با بیان اینکه اتکا به یک سامانه قدیمی در هیچ جای دنیا پذیرفتنی نیست، خاطرنشان کرد: به لحاظ پدافندی نیز باید یک سامانه جایگزین داشته باشیم ضمن اینکه سامانه دوم می‌تواند کسری ۴۳۰۰ لیتر بر ثانیه سامانه اول را جبران کند.

وی اضافه کرد: از تاریخ ۱۵ خرداد تا پایان روز گذشته در مجموع حدود ۲۷۴ هزار تماس در سامانه ۱۲۲ «ارتباط با مشتریان شرکت آبفا» ثبت شده که از این تعداد نزدیک به ۱۶۴ هزار تماس یعنی ۶۰ درصد راجع به افت فشار و قطعی آب بوده است.

کد خبر 5268412

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب اصفهان قطع آب آبرسانی چالش کم ابی ویروس کرونا عید غدیر خم واکسن کرونا آمار کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان اردبیل ایلام شیوع کرونا عکس استانها واکسیناسیون مجلس شورای اسلامی سیلاب استان اصفهان روز سه شنبه یک سامانه افت فشار خط لوله شرکت آب لیتر آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

گفتنی است، تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت به تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

کد خبر 6093439

دیگر خبرها

  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • خطرناک‌ترین استان‌های ایران در میزان «فرونشست»
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان