Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، قاسم سلیمانی دشتکی استاندار خوزستان در حاشیه نشست با هیات رئیسه تشکل‌های کشاورزی که امروز (هفتم مرداد ماه) در دفتر انجمن صنفی کشاورزان خوزستان برگزار شد، گفت:  جلسه بسیار ارزشمندی بود و دیدگاه حدود ۹ نفر از دوستان با حضور مدیران مرتبط در سازمان آب و برق، جهاد کشاورزی، ستاد بحران، معاونت عمرانی طرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در خصوص مشکلات کشاورزان در ترسالی، خشکسالی و وضعیت اخیر پیش آمده، مباحث خوبی مطرح و تجزیه و تحلیل شد، افزود: علاوه بر مباحثی که بیان شد، در زمینه راهکار‌های پیگیری، مصوبات و اعتباراتی که از طرف دولت، نهادها، ارگان‌ها و دیگر سازمان‌ها برای خوزستان تصویب شد به یک جمع بندی رسیدیم.

سلیمانی دشتکی  در خصوص جمع بندی جلسه برای کشت پاییزه اظهار داشت: مقرر شد رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان، یک کارگروه قوی از بخش خصوصی در مرکز استان تشکیل دهد و شاخه‌های این کارگروه نیز در شهرستان‌های مختلف برای برنامه ریزی در نحوه مصرف آب در کشت پاییزه همکاری لازم را داشته باشد.

استاندار خوزستان  با اشاره به اینکه مقرر شد آب حجمی با کمک سازمان آب و برق و با همکاری صنف کشاورزان در اختیار این صنف قرار بگیرد، تصریح کرد: باید نحوه مدیریت آب بوسیله گروه‌ها و نمایندگان کشاورزان باشد؛ با کشاورزان مناطق بالادست و پایین دست آب صحبت شود تا نوع کشت و آبیاری را مشخص کنند.

این مقام مسئول  بیان داشت: پیشنهاد شد طی یک یا ۲ هفته آینده نمایندگان حقیقی و حقوقی در این خصوص مشخص شوند تا در شورای کشاورزی به تصویب برسد که ان شاء الله این تقسیم کار بین سازمان آب و برق خوزستان، سازمان جهاد کشاورزی خوزستان و صنف کشاورزان خوزستان انجام شود تا برنامه ریزی دقیقی را برای کشت پاییزه داشته باشیم.

مسعود اسدی، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان نیز در این جلسه گفت: دیدگاه بسیار مثبتی که استاندار خوزستان نسبت به واگذاری امور به خود کشاورزان دارند قطعا موجب می‌شود که در آینده شاهد یک روند مثبت و وضعیتی بهتر در مدیریت و بهره برداری از منابع آبی باشیم.

او با ییان اینکه ان شاء الله بتوانیم با حداکثر توان و بهره برداری از امکانات موجود و نیز با حداقل خسارت‌ها و مشکلات از بحران آبی رهایی پیدا کنیم و وارد دوره آبی شویم، افزود: به زودی برنامه ریزی خواهیم کرد تا با یکدیگر مدیریت فصل زراعی آینده را انجام دهیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشت پاییزه صنف کشاورزان مدیریت آب بی آبی خوزستان کشاورزان خوزستان کشت پاییزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.
مسعود اسدی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.
او با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.
انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.
از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور می‌خواهیم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محورهای استان خودداری کنند