Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)، اسداله حاجی زمانی مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در تشریح آخرین وضعیت پروژه راه‌آهن چابهار- زاهدان اظهار داشت: این خط آهن به طول ۶۳۴ کیلومتر از شهرهای چابهار، نیک‌شهر، ایرانشهر، خاش و زاهدان عبور می‌کند که طول آن با احتساب ایستگاه‌ها به ۷۵۰ کیلومتر می‌رسد و در گام نخست، عملیات ریل‌گذاری قطعه ۷ و ۸ این پروژه حدفاصل خاش تا زاهدان به طول ۱۵۵ کیلومتر به اتمام رسید و شهر خاش از طرف زاهدان به شبکه ریلی کشور متصل گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل هلدینگ راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: در عملیات قطعه خاش- زاهدان قرارگاه موفق شد در مدت دو ماه و نیم در سال جاری بیش از ۸۵ کیلومتر ریل‌گذاری انجام دهد که این حجم، رکورد بزرگی در حوزه ریلی کشور محسوب می‌شود که در همین راستا رکورد بی‌سابقه ریل‌گذاری بیش از ۴ کیلومتر در یک روز از موفقیت‌های این ابر پروژه بوده است.

حاجی‌زمانی ضمن تشکر از همکاری وزارت راه و شهرسازی در اجرای این پروژه بزرگ اظهار داشت: پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان استراتژیک‌ترین و بزرگترین پروژه ریلی کشور محسوب می‌شود که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد و در قطعه زاهدان-خاش مؤسسات راهیران، ریل‌گستر، شهید رجایی، پایدارسازان، نصر و راه‌سازه مشارکت داشتند و تمام همت خود را به کار بستند تا این پروژه با سرعت بالایی اجرا شود.

گفتنی است توسعه حمل و نقل ریلی در راستای ایجاد کریدور ریلی شرق کشور، اتصال کشورهای آسیای میانه و مرکزی به آب‌های آزاد و تسهیل و توسعه ترانزیت کالا از سواحل مکران و بندر شهید بهشتی چابهار از مهمترین اهداف پروژه خط آن چابهار- زاهدان عنوان شده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرارگاه خاتم الانبیا پروژه های عمرانی ریل گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه

سرهنگ علیرضا مهدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: سال گذشته از سوی بسیج سازندگی اقدامات مناسبی از جمله ثبت و ساماندهی ۵۰ گروه جهادی فعال، اعزام گروه‌های جهادی پزشکی، دندان پزشکی، فرهنگی و آموزشی به مناطق کم برخوردار، همراه برنامه‌های فرهنگی ارائه شد و تلاش بر این است با معرفی گروه‌های جهادی از ظرفیت این جامعه هدف، بیش از پیش بهره گیری شود.

فرمانده سپاه ساوه گفت: در یکسال اخیر، ۲۳ فقره تسهیلات کم بهره بلند مدت به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به متقاضیان برای اشتغالزایی پرداخت شده است.

وی با اشاره به تهیه و توزیع ۲۸۹۰ بسته معیشتی بین خانواده‌های کم برخوردار با همکاری کمیته امداد اضافه کرد: تهیه و توزیع ۱۱۲۵ بسته لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان کم برخوردار با همکاری بسیج و آموزش و پرورش، نذر و قربانی ۶۷ رأس بین خانواده‌های نیازمند و توزیع ۸۳ سری جهیزیه با کمک گروه جهادی و کمیته امداد از اقدامات جهاد سازندگی در ساوه طی یکسال اخیر بوده است.

وی توزیع ۷۱ هزار پرس غذای گرم و تهیه و توزیع ۵۰۰ بسته بهداشتی بین نیازمندان و معلولان را از دیگر اقدامات این نهاد مردمی عنوان کرد و افزود: علاوه بر رسیدگی به خانواده‌های نیازمند، برگزاری دوره‌های آموزش توانمندسازی اشتغال زایی برای ۶۵۰ نفر از این جامعه هدف دستور کار قرار دارد.

لزوم اجرای پیوست فرهنگی تمام پروژه‌های عمرانی ساوه

فرمانده سپاه ناحیه ساوه اظهار کرد: از دیگر اقدامات مهم و شاخص جهاد سازندگی ساوه با همکاری اداره شهرستان، پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال بوده که این پروژه اکنون با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است و با افتتاح این طرح ۲۸ روستا، ۴۱۰۰ خانوار و ۱۳ هزار نفر از این نعمت الهی برخوردار خواهند شد.

سرهنگ مهدی افزود: ساخت این پروژه از اواخر سال ۱۴۰۱ آغاز شده و امسال نیز به بهره‌برداری کامل می‌رسد، امیدواریم با وجود ظرفیت‌های عظیم این شهرستان، با تعامل و هم افزایی مسؤولان شاهد احداث پروژه‌های جدید باشیم.

وی گفت: تمام پروژه‌های عمرانی سپاه در این شهرستان با پیوست فرهنگی اجرا می‌شود و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری این مهم به تمام گروه‌های جهادی ابلاغ شده است.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه با اشاره به توجه مقام معظم رهبری به جهاد در همه عرصه‌های بسیج و تاکید ایشان بر جهاد تبیین گفت: در این راستا به همه گروه‌های جهادی ابلاغ شده که در کنار پروژه‌های اقتصادی، در حوزه جهاد تبیین به صورت جدی فعالیت کنند تا علاوه بر خودکفایی در عرصه اقتصادی، بصیرت‌افزایی نیز در جامعه پرورش داده شود.

کد خبر 6100319

دیگر خبرها

  • تاکید فرمانده سپاه بر کاهش تنش آبی سیستان و بلوچستان
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه