Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، وزارت امور خارجه هند از احتمال برگزاری دیداری چهارجانبه درباره بندر چابهار خبر داد.

به نوشته روزنامه «تایمز آف ایندیا»، این وزارتخانه اعلام کرد، احتمالاً در سال جاری میلادی کارگروهی متشکل از کشورهای هند، ازبکستان، ایران و افغانستان، تشکیل جلسه خواهند داد.

این مقام هندی افزود، کشورش شامل شدن بندر چابهار در چارچوب کوریدور شمال-جنوب را پیشنهاد کرده است و از تشکیل کارگروهی چهارجانبه برای استفاده مشترک از این بندر استقبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه درباره تشکیل جلسه‌ای میان این چهار کشور گفت: «این دیدار احتمالاً در نیمه دوم سال انجام خواهد شد».

سخنگوی وزارت امور خارجه هند با اشاره به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه این کشور گفت، دولت هند از سال ۲۰۱۶ گام‌هایی عملی در راستای عملیاتی شدن بندر چابهار برداشته و «کارامدی آن اکنون به روشنی به اثبات رسیده است».

این کوریدور شمال-جنوب، حدود هفت هزار و دویست کیلومتر طول داشته و کشورهای هند، ایران، افغانستان، ارمنستان، جمهوری آذربایجان، روسیه، آسیای مرکزی و اروپا را در بر می‌گیرد.

اواخر تیرماه امسال، «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر خارجه هند پیشنهاد داد بندر چابهار نیز در کریدور شمال-جنوب گنجانده شود.

جایشانکار با اشاره به سخنرانی طی کنفرانسی در ازبکستان، در صفحه توئیتر خود نوشت: «پیشنهاد دادم که بندر چابهار هم در چارچوب کریدور شمال-جنوب قرار بگیرد تا کشورهای آسیای مرکزی دسترسی امن، معتبر و بدون اختلال به دریا داشته باشند».

بندر چابهار ایران اغلب به عنوان بخش مهمی از چشم‌انداز هند در حوزه اقیانوس هند - آرام دیده می‌شود.

دهلی نو از سال ۲۰۰۳ در توسعه این بندر سرمایه گذاری کرده و این بندر راهبردی را که در دریای عمان قرار دارد به عنوان یک وزنه تعادل در برابر حضور چین در بندر گوادر در پاکستان می‌بینند.

پیش از این، «یوگندرا کومار» دیپلمات سابق هندی گفته بود که تحریم‌ های ثانویه آمریکا مهمترین عامل نگرانی شرکت‌ های هندی برای فعالیت در پروژه‌ های بندر چابهار به شمار می‌آید.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بندر چابهار بندر گوادر شرکت های هندی بندر چابهار شمال جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز و فردا پنجشنبه در شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران، سمنان، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، برخی مناطق فارس، کرمان، مرکز و شرق کشور رگبار، رعدوبرق، کاهش نسبی دما، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد گردوخاک روی می‌دهد.

شدت بارش‌های روز پنجشنبه برای استان‌های مازندران و خراسان رضوی بوده و در این روز کاهش محسوس دما برای شمال شرق به‌ویژه خراسان رضوی پیش‌بینی شده است.

روز جمعه برای شمال غرب، سواحل دریای خزر، برخی مناطق شمال شرق، ارتفاعات البرز رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

شنبه هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو آرام همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. یکشنبه آینده با ورود سامانه بارشی از غرب کشور برای شمال غرب، غرب، سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

به گزارش تسنیم، از امروز تا شنبه هفته آینده در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید و احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز تا روز جمعه مرکز و شرق خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

هشدار هواشناسی سطح نارنجی/ توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

زمان پایان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۰

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، کاهش محسوس دما به‌ویژه در نیمه شمالی

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و اردبیل.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۰: خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات سمنان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران و گلستان.

اثر مخاطره: اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، اختلال در ناوگان حمل و نقل، احتمال سقوط سنگ در نواحی کوهستانی و خسارت به صنعت کشاورزی.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی.

هشدار هواشناسی سطح زرد/ توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید، گردوخاک و احتمال تگرگ در نقاط مستعد، کاهش محسوس دما بویژه در نیمه شمالی.

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹: اردبیل، زنجان، کردستان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، نیمه شمالی کرمان، جنوب بوشهر، جنوب یزد، دامنه و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان، نیمه جنوبی فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۰: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان جنوبی، دامنه و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران و شمال شرق اصفهان.

جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱: خراسان رضوی و دامنه و ارتفاعات در استان‌های اردبیل و شمال شرق آذربایجان شرقی.

اثر مخاطره: احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال کاهش دید، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی، بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، کنترل دما و رطوبت در سالن‌های پرورشی و استفاده از محلول‌های ضد تنش در گیاهان باغی.

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشاری

زمان شروع: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱

نوع مخاطره: وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گردوخاک

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹: نیمه شمالی فارس، جنوب و غرب اصفهان، مرکزی ایلام، لرستان، شمال و شرق سمنان، شمال و غرب کرمان، خراسان رضوی و شرق خراسان جنوبی.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۰: جنوب خراسان رضوی، شرق استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان.

جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱: سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، شرق هرمزگان و نوار شرقی کرمان.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها.

 توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: ظهر چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹

زمان پایان: اواخر وقت جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۸ نات و بیشتر و افزایش ارتفاع امواج در سواحل تا ۲ متر و دور از سواحل بیش از ۲ متر

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ و جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۲۱: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان، در نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز.

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

دیگر خبرها

  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • صدور هشدار نارنجی به کشاورزان ۱۰ استان
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان کشور
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای چند استان
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۱۹؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان
  • در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • خط و نشان فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها/ احتمال تعویق لیگ آینده
  • احتمال تعوق مسابقات فصل آینده لیگ برتر فوتبال