Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله «رضا رمضانی» شامگاه پنجشنبه در مراسم جشن عید سعید غدیر خم که در مسجد حاج سمیع رشت برگزار شد، اظهار کرد: متأسفانه ویروس کرونا، آسیب‌های فراوانی را به جامعه به ویژه به مراسم‌های مذهبی و نمازهای جمعه و جماعات وارد کرده است.

وی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم به آیه شریفه «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی» اشاره کرد و گفت: این آیه به اکمال و اتمام دین اشاره دارد یعنی اگر غدیر محقق نمی‌شد، دین ناقص می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امامت دین را کامل می‌کند

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه امامت و ولایت، دین را کامل می‌کند، تصریح کرد: اگر امامت و ولایت نباشد، دین بی روح و بدون نگهبان خواهد بود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امام به عنوان نگهبان دین است، افزود: دین در ۲۳ سال رسالت پیامبر اکرم (ص) کامل شد و اگر امامت نباشد، تمام تلاش‌های پیامبر (ص) از بین می‌رود.

وی با اشاره به اینکه دین تا زمانی که بشر وجود داشته باشد، جاوید بوده و پیامبر نیز پیامبر همه بشریت است، گفت: کفار می‌گفتند که بعد از رحلت پیامبر (ص)، تمام اتفاقاتی که در این ۲۳ سال افتاد، از بین می‌رود ولی پیامبر با حادثه غدیر دشمنان را ناامید و مأیوس کرد.

آیت‌الله رمضانی تصریح کرد: حکمت پیامبر اکرم (ص) به عنوان رهبر جامعه اسلامی اقتضا کرد تا تکلیف حفاظت از دین را مشخص کند و واقعه غدیر این تکلیف را مشخص نمود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، پیامبر اکرم (ص) را نسبت به دین از همه کس دلسوزتر دانست و افزود: بهترین کسی که دارای علم خاص و مقام عصمت است و دین باید توسط آن هدایت شود از سوی خداوند نصب و به وسیله پیامبر (ص) به مردم ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه قول معروف در روایات، حضور ۱۸ هزار نفر در هنگام خواندن خطبه غدیر توسط پیامبر (ص) است، تصریح کرد: این سخنرانی پیامبر (ص) معمولی نیست و در مدت سه روز تک تک افراد حتی زنان می‌آیند و بیعت می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی خاطرنشان کرد: در واقعه غدیر، دین می‌خواهد نگهبان خود را بشناسد و همان طوری که پیامبر اکرم (ص) مرجعیت دارد، امام هادی نیز باید مرجعیت علمی، معنوی و سیاسی و جمع آن مرجعیت دینی داشته باشد.

غدیر تنها مختص شیعیان نیست

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه در واقعه غدیر به مردم اعلام شد که چه کسی مرجعیت دینی جهان اسلام، بعد از پیامبر (ص) را عهده‌دار می‌شود، اظهار کرد: غدیر اختصاص به شیعیان ندارد بلکه مربوط به همه مسلمانان است،

وی با بیان اینکه مسئله غدیر، امروزه می‌تواند برای رشد جامعه اسلامی تأثیرگذار و نقش آفرین باشد، گفت: پیامبر اکرم (ص) بزرگترین عید امت خود را عید غدیر می‌داند و این حادثه باید تحلیل و بررسی شود.

آیت‌الله رمضانی خاطرنشان کرد: امیرالمومنین (ع) در روز غدیر به عنوان کامل‌ترین، زاهد ترین و شجاع‌ترین فرد معرفی شد تا دشمنان مأیوس شوند که دیگر نمی‌توانند کاری کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه امروزه اگر آموزه غدیر را مورد توجه قرار دهیم، نقش آن در حفاظت از دین را درک می‌کنیم، تصریح کرد: غدیر، دقیق‌ترین فهم از دین را به جامعه بشری ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه جریان غدیر، دانشگاه امام صادق (ع) و امام باقر (ع) را به دنبال داشت، افزود: اگر غدیر نبود، اثری از حقیقت و روح دین و قرآن نبود چون به راحتی آن را تحریف می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی، عدم وجود فهم درست از دین را سبب انحراف جامعه دانست و گفت: هر زمان دین اسیر اشرار و حاکمان جور شود، جامعه اسلامی ذلیل و خوار می‌شود؛ عزت در جامعه‌ای است که امام و ولی خدا در جامعه حضور داشته و حاکمیت پیدا کنند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امام اجازه نمی‌دهد که جامعه به انحراف کشیده شود، تصریح کرد: در طول تاریخ باید این امامت باشد؛ امروزه هم این رهبری و امامت به عنوان امام هادی، به دست حضرت ولی عصر (عج) است.

وی تصریح کرد: هر جا که امامت نقشش به درستی و با حضور و بیعت مردم ایفا شود، جامعه عزیز و از همه انحرافات نجات پیدا کرده و خلاص می‌شود.

آیت‌الله رمضانی ادامه داد: هر جا نایب امام حضور پیدا کرده و به نقش اجتماعی و سیاسی خود عمل کرده، دین در عرصه اجتماعی نقش ابقاء کرده و حاضر می‌شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه یکی از درس‌های مهم غدیر، عدم جدایی جریان دین از سیاست است، تاکید کرد: وقتی پیامبر (ص) مردم را دعوت می‌کند تا با علی (ع) بیعت کنند، به دنبال این است تا عرصه اجتماعی و سیاسی دین در جامعه ظهور پیدا کند.

در غدیر امام جامعه معرفی شد

وی غدیر را مهمترین اجتماع مسلمانان دانست که در آن امام جامعه معرفی می‌شود و افزود: این حادثه وضعیت مسلمانان در آینده تاریخ بشری را مشخص کرد.

آیت‌الله رمضانی در ادامه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران، جلوه، تلالو و نمودی از جریان امامت است، تاکید کرد: همه باید قدر این انقلاب را بدانیم و گسترش و تبلیغ دین در عرصه اجتماعی باید با عدل و عدالت، ظهور پیدا کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه عدل بدون دین هم معنا ندارد و تلائم و تلازم میان دین و عدالت بسیار روشن است، خاطرنشان کرد: امروزه باید به دنبال آن باشیم که مردم در نظام اسلامی، طعم عدل را بچشند و این وعده الهی است.

وی با بیان اینکه اگر امام، حکومت حقه‌اش تحقق پیدا کند، مردم به امنیت و عدالت می‌رسند، تصریح کرد: نظام باید کارآمدی خود را نشان دهد تا به مردم فشار نیاید و احساس ناامیدی نکنند.

آیت‌الله رمضانی به شرایط ویژه پس از چهل و اندی سال از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: سختی‌هایی که به مردم وارد شده را نباید توجیه کرد و جایی که کوتاهی، بی‌تدبیری و ناکارآمدی صورت گرفته را باید بپذیریم.

ضرورت تدبیر اساسی در رابطه با مشکل آب خوزستان

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور به شکل‌های مختلفی این ضعف‌ها وجود دارد، تصریح کرد: امروزه در مورد مشکل آب در خوزستان که با وجود همه تذکرات متخصصان به وجود آمده، باید تدبیر اساسی شود.

وی به بحث جنگ آب که توسط عده‌ای در جهان مطرح شده اشاره کرد و گفت: وقتی مسئله‌ای پیش‌بینی شود، می‌تواند پیش‌گیری نیز شود؛ جامعه اسلامی اگر می‌خواهد در همه ابعاد رشد پیدا کند، باید از علم و دانش به درستی استفاده نماید.

آیت‌الله رمضانی خاطرنشان کرد: در حوزه آب و برق، مشکلاتی در برخی جاها ظهور پیدا کرده و در دیگر مناطق نیز شاید بی‌خبر باشیم، در هر حال باید حمایت‌ها به شکل‌های مختلف انجام شود و فکری اساسی برای آن صورت گیرد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اضافه کرد: امیدواریم در دولت جدید با شرایط جدید که به وجود آمده، ضمن اهتمام و کمک همه دستگاه‌ها، شاهد فشار بیش از این بر مردم نباشیم.

وی یکی از آموزه و پیام‌های غدیر را قرارگیری بهترین‌ها در مسئولیت‌ها دانست و گفت: کسی که می‌خواهد در استان و در جایگاه شورا، مجلس، استاندار و … خدمت کند، باید تخصص لازم را داشته باشد.

آیت‌الله رمضانی با انتقاد از برخی افراد که بدون داشتن تخصص کافی برای حضور در جایگاه و پست‌ها ثبت نام می‌کنند، اظهار کرد: برخی بدون اینکه فهمی در ارتباط با مسائل شهری داشته باشند، می‌خواهند در مسئولیت‌های مرتبط با آن وارد شوند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) به حدیثی از امیرالمومنین (ع) در رابطه با پذیرش مسئولیت اشاره و تاکید کرد: اگر کسی بداند که در مسئولیت فعلی‌اش، کسی بهتر از او است، اگر به او ندهد، خیانت کرده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آموزه دوم غدیر این است که مردم باید در سرنوشت خود حضور داشته باشند، تصریح کرد: این نگاه حضور مردمی در سرنوشت خود، نگاه کلامی ما و نظریه فقهی مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) و بسیاری از علما است.

جامعه تا غدیری نشود زمینه ظهور فراهم نخواهد شد

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه امیدوارم بارقه امید ایجاد شده، بتواند زمینه برای تحقق عدالت در جامعه را فراهم کند، تصریح کرد: پیام غدیر برای جامع امروز این است که شهرهای دور دست ما بتوانند از عدالت به معنای واقعی بهره‌مند شوند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه غدیر خود را در عدالت و تحقق آرمان‌هایی که در دین مشخص شده، نشان می‌دهد، خاطرنشان کرد: باید از آموزه‌های غدیر در زندگی خودمان بهره‌مند شده و استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه برگزاری یک جلسه جشن و اطعام، وظیفه ما در رابطه با غدیر نیست، افزود: وظیفه داریم تا آموزه‌های غدیر را در خانه و جامعه و قوای سه‌گانه نشان دهیم و معرفی کنیم.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه جامعه زمانی غدیری می‌شود که این آموزه در تمام ابعاد خود را نشان دهد، تصریح کرد: تا ما غدیری نشویم، زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) فراهم نمی‌شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اذعان کرد: اگر غدیری شویم، عاشورایی می‌شویم و اگر عاشورایی و فکر علوی و حسینی پیدا کنیم، این می‌تواند زمینه دولت جهانی حضرت ولی عصر (عج) را فراهم کند.

کد خبر 5268673

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری عید غدیر خم مجمع جهانی اهل بیت ع ویروس کرونا عید غدیر خم آمار کرونا کرمانشاه واکسن کرونا بوشهر اردبیل گرگان عکس استانها شیوع کرونا ایلام غدیر خم واکسیناسیون جشن عید غدیر نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت آیت الله رمضانی جامعه اسلامی پیامبر اکرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در همایش عمره دانشجویی در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد در جمع دانشجویان عمره گزار با اشاره به کلیدهای اصلی موفقیت در سفر به سرزمین وحی اظهار داشت: برای اینکه سفر خوب و پرباری داشته باشید برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه نزدیک به ۶ میلیون عمره گزار برای این سفر معنوی در صف انتظارهستند، اظهار داشت: لطف خدا شامل حال شما دانشجویان شده است، با نیت خالص به این سفر بروید و در انجام اعمال خود دقت کنید و از فیوضات آن بهره مند شوید.

وی با بیان اینکه اخلاص در سفر عمره از جانب خداوند به طور جداگانه توصیه شده است، کلید موفقیت دیگر سفر به سرزمین وحی را معرفت دانست و خطاب به حاضران گفت: آداب و مناسک عمره را فرا بگیرید و با آگاهی اعمال و مناسک را انجام بدهید. پیامبر بزرگ الهی هم از خداوند طلب راهنمائی در مناسک کرد: أَرِنَا مَنَاسِکَنَا.

وی بر لزوم بازشناسی تاریخ و جغرافیای حج و اماکن مقدس سرزمین وحی تاکید و به دانشجویان توصیه کرد که درباره جنگ‌های پیامبر (ص) در این سرزمین مطالعه کنند و به بازشناسی درس های وقایعی که در عصرحضرت رسول (ص) اتفاق افتاده است، پرداخته و از خود سوال کنیم چقدر در کارهایی که انجام می دهیم به اعمال رسول اکرم (ص) و یاران آن حضرت شبیه است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به واقعه جنگ اُحد ادامه داد: مردم در این جنگ شش گروه شدند، برخی ازآنها در مسیر از پیامبر جدا شدند و پیامبر را همراهی نکردند. گروه دوم تیراندازان مستقر در جبل عینین بودند که به آنان فرمودند در ارتفاعات چه پیروز شدیم چه شکست خوردیم بمانید، اما گروهی از ارتفاعات پایین آمدند و دنبال جمع کردن غنائم بودند. گروه سوم شهدای سرفراز بودند که در نزد خداوند روزی دارند و خشنود شدند. گروه چهارم فراریان از جنگ بودند که حتی پشت سر خود را نگاه نکردند. علاوه براین یک گروه هم منافقین و ششمین گروه جانبازانی بودند که همراه پیامبر در روز بعد در تعقیب دشمن به حمراء الاسد رفتند و به دعوت پیامبرجواب مثبت دادند. با توجه به این شرح حال جایگاه ما در مسائل سیاسی و اجتماعی کجا قرار دارد؟ توجه و تفکر به این موضوعات کلیدهای استفاده کردن از سفر به سرزمین وحی است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان سخنان خود از دانشجویان خواست که در این سفر از روحانیون کاروان بهره ببرند و افزود: زائر جایگاه ویژه‌ای نزد خدا دارد. درجمع شما برخی افراد هستند که پدرند یا در آینده پدرخواهند شد، در کنار کعبه برای پدران و فرزندانتان دعا کنید و دعای ۲۴ و ۲۵ صحیفه سجادیه را در مسجدالحرام به طور ویژه بخوانید.

سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان دیگر سخنران این همایش بود که در باره نقش مهم سفر به اماکن زیارتی در جهان اسلام در یکپارچگی و افزایش ایمان مومنان سخن گفت.

وی افزود: اسلام دینی است که پاسخ نیازهای بشریت برای سعادت را در خود دارد، آنچه که دین اسلام به آن دعوت کرده عبور از ظواهر و رسیدن باطن امور است که در نهایت به تدبیر در امور و رسیدن به راه‌حل درست منتهی خواهد شد.

در این همایش که حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و چند تن از مسئولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان حضور داشتند اعلام شد که یک کاروان ۱۶۴ نفره از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس برای سفر ده روزه در قالب کاروان های عمره گزار فردا چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه