Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهار سال آینده از نگاه بسیاری از کارشناسان حوزه شهری می تواند برای شهر تهران حساس و رو به رشد باشد، یکی از مسائلی که می تواند در زمینه پیش برد اهداف مدیریت شهری تهران در دوره ششم نقش اساسی را ایفا کند،  مسئله همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی با شهرداری و شورای شهر تهران است.

خبرگزاری میزان_چهار سال آینده از نگاه بسیاری از کارشناسان حوزه شهری می تواند برای شهر تهران حساس و رو به رشد باشد، یکی از مسائلی که می تواند در زمینه پیش برد اهداف مدیریت شهری تهران در دوره ششم نقش اساسی را ایفا کند،  مسئله همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی با شهرداری و شورای شهر تهران است،  موضوعی که در چند سال اخیر شهروندان تهرانی را از نظر هماهنگی اذیت کرده است،  در چهار سال اخیر شورای شهر تهران با توجه به اینکه با دولت همسو بود نتوانست انتظارات شهروندان را برآورده کند؛ برای مثال یکی از موضوعاتی که مدیریت شهری تهران از دولت گلایه داشت بحث حمل و نقل داخلی و تامین آن بود که دولت در این زمینه کم کاری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم همکاری مجلس و شورای شهر

حالا برخی از نمایندگان مجلس خواستار همکاری با مدیریت شهری ششم تهران و شهردار آینده هستند، در همین زمینه اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با میزان در مورد تعامل مجلس شورای اسلامی با شورای شهر آینده اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهرها به عنوان یک پارلمان نقش اساسی در زندگی مردم و شهروندان دارد؛ همه شهر ها نیازمند یک حمل و نقل پاک و قابل دسترسی هستند که مجلس شورای اسلامی می تواند به همراه دولت مدیریت شهری را در این زمینه یاری کند.

وی افزود: این دوره دولت کمک چندانی به مدیریت شهری نکرد که این موضوع می تواند به سلامت و محیط زیست تاثیر گذار باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ساماندهی ساخت و ساز شهری مسئله بعدی است که باید مورد توجه قرار بگیرد که باید از اولویت های مدیریت شهری و دولت باشد که به همکاری متقابل نیازمند است.

شاکری ادامه داد: کسب و کارهای خرد شهری نیز از اولویت سومی است که می تواند موتور محرک کسب و کارهای بزرگ باشند، موضوعی که می تواند با همکاری مدیریت شهری آینده هر شهری تاثیر گذار باشد.

انتظارات مدیریت شهری آینده تهران از دولت چیست؟

سیدجعفر تشکری هاشمی منتخب مردم در ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با میزان در مورد تعامل مدیریت شهری آینده با دولت منتخب اظهار کرد: با توجه به هماهنگی و وفاقی که در دولت و مجلس شورای اسلامی وجود دارد به طور کلی حل مسائل شهر تهران نسبت به سال‌های گذشته بهتر خواهد شد.


وی افزود: متاسفانه شهر تهران از نظر امکانات از سوی دولت تحریم شده بود، اما این ظرفیت وجود دارد در دولت جدید و مجلس انقلابی نگاه خوبی به شهر تهران شود و منتخبین مردم نیز درشورای اسلامی شهر تهران نیز تمام تلاش خود را می‌کنند تا تعامل خوبی بین مدیریت شهری تهران، دولت و مجلس شورای اسلامی بر قرار شود.


ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در مورد اولویت‌های مدیریت شهری تهران در زمینه تعامل با مجلس شورای اسلامی و دولت آینده اظهار کرد: مهمترین اولویت مدیریت شهری تهران قانون درامد پایدار در مجلس است؛ همچنین بحث توجه به حمل و نقل درون شهری در تهران از نکاتی است که پیگیری خواهیم کرد و همچنین تلاش خواهیم کرد شهردارتهران در جلسات هیات دولت حضور داشته باشند و مسائل شهر تهران را از نزدیک با دولت دنبال کنند.

مجلس به دنبال ریل‌گذاری مناسب برای مدیران شهری است

علی حدادی عضو مجلس شورای اسلامی در گفتگو با میزان در همکاری مجلس شورای اسلامی مدیریت آینده شهر‌ها اظهارکرد: برای تاثیر گذاری بهتر مدیریت شهری طرح جامع مدیریت شهری در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت که در زمینه تاثیرگذاری پیشبینی‌هایی شد؛ لذا در راستای خدمات رسانی در مجموعه مدیریت شهری و توانمند سازی شورا‌های اسلامی شهر و روستا طرح جامع مدیرت شهری تاثیر گذاری بالایی دارد.

وی افزود: در این طرح تلاش می‌شود دستگاه‌های خدمات رسان با مدیریت شهری همکاری مستقیمی داشته باشند تا بتوانند خدمات خوبی را به شهروندان ارائه دهند که حرکت رو به جلویی برای مدیران شهری است.

عضو مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در اصلاح انتخابات شورا‌ها و روستا تصویباتی داشتیم که قرار است به عنوان مجموعه‌ای از سوی مجلس به عنوان هیات نظارت بر عملکرد شورا‌ها نظارت داشته باشد که بتواند آسیب شناسی مناسبی در این زمینه صورت بگیرد که خروجی بهتری داشته باشند.

حدادی گفت: مجلس شورای اسلامی به دنبال انسجام و وحدت و ریل گذاری مناسب برای شورا‌های اسلامی شهر و روستاها است.

بیشتر یبخوانید:  لامبدا وارد کشور نشده است/ قرنطینه تهران شوخی بود

انتهای پیام/

برچسب ها: شورای شهر تهران شهرداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری دولت و مجلس شورای اسلامی مدیریت شهری آینده مدیریت شهری تهران شورای شهر تهران اسلامی شهر شورا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در دنیای امروز پارک‌های شهری به عنوان یکی از فضا‌های عمومی، به دلیل دارا بودن کارکرد‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و اکولوژیکی، جزء مهم‌ترین بخش‌های محیط‌های شهری به حساب می‌آیند که نبود یا کمبود آنها می‌تواند اختلالات جدی در روند زندگی شهروندان ایجاد کند. اهمیت فضا‌های سبز شهری تا بدان حد است که امروزه وجود این کاربری به‌عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع به‌حساب می‌آید.

فضای سبز حق همه شهروندان است

از طرف دیگر بوستان‌ها و فضا‌های سبز شهری به علت کارکرد‌های مختلفی که دارد از دیرباز مورد توجه مردم قرار داشته چراکه حضور در پارک به بهبود کیفیت زندگی شهری کمک می‌کند و به همین دلیل به محلی برای تجمع گروه‌های مختلف اجتماعی در آن شده است.
اگر پارک‌ها را صرفا محیطی سبز، بی‌دفاع و فاقد هرگونه فعالیت اجتماعی وفرهنگی در نظر بگیریم شاهد رشد و توسعه انواع آسیب‌های اجتماعی در آن قسمت‌ها خواهیم بود. با توجه به حضور نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها در بوستان‌ها و فضا‌های سبز و تامین امنیت روانی آنها این مسئله از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.

فعالیت‌های فرهنگی در بوستان‌ها افزایش می‌یابد

مدیریت شهری باید بتواند پارک‌ها و فضا‌های سبز را به نحوی مدیریت کرده که شرایط حضور همه شهروندان اعم از کودکان، خانواده‌ها و سالخوردگان در آن محل‌ها فراهم شود. در این رابطه نرگس معدنی‌پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را در پارک‌ها و بوستان‌های شهر باید افزایش داد معتقد است باید توجه ویژه‌ای به ایجاد زیر ساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در پارک و بوستان‌های شهر شود و این یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

شهرداری تهران از گذشته در مناطق مختلف ۲۲ گانه شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های فرهنگ و برگزاری کلاس‌ها و برنامه‌های متنوع در محل بوستان‌ها و فضای سبز می‌کرد تا بتواند مدیریت فرهنگی پارک را به نحو صحیح عهده‌دار شود.

آن‌طور که از صحبت‌های معدنی‌پور بر‌می‌آید در پارک‌ها نه تنها باید برنامه و فعالیت‌های متنوع فرهنگی هنری اجتماعی و ورزشی با رویکرد خانواده محوری طراحی و اجرا شود، بلکه یکسری ساختار و زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز در آن باید ایجاد شود تا به کمک آنها بتوان مدیریت فرهنگی و اجتماعی در پارک‌ها را تقویت کرد.

مدیریت بر عهده مردم

همانطور که پیش از این در سازمان فرهنگی و هنری اکثر خانه‌های فرهنگ محله در پارک‌ها ایجاد می‌شدند تا آنها مدیریت فرهنگی پارک را به عهده بگیرند البته شهرداری تهران تلاش کرده تا با ایجاد شرایط حضور اقشار مختلف مردم در فضای پارک‌ها موقعیتی را فراهم کند که در کنار دریافت خدمات، شهروندان بتوانند محیط را مدیریت کرده و از بروز انواع آسیب‌ها جلوگیری کنند.

پروژه مشارکت مردم کلید خورد

در راستای اجرای این هدف برای سپردن بخشی از مدیریت بوستان‌ها و فضای سبز شهری به شهروندان در کنار توسعه خدمات اجتماعی و فرهنگی به افراد مانند طرح‌ها ورزشی، بازارچه‌های محلی، کافه‌‎های سیار و ...، پروژه ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ کلید خورده است.

یکی از نیاز‌های مردم مسجد است

یکی از این پارک‌های بزرگ که اخیرا سروصدای زیادی هم به پا کرده، پارک قیطریه است. علیرضا زاکانی شهردار تهران درخصوص ساخت مسجد در این پارک بزرگ می‌گوید که پارک قیطریه را به عنوان جایی که نیاز‌های مردم را تامین کند، مد نظر قرار دادیم و یکی از نیاز‌های مردم هم مسجد است.

همچنین وی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه در روند ساخت مسجد هیچ درختی قطع نمی‌شود بیان کرد: فقط موضوع مسجد مطرح نیست بلکه امکاناتی در موضوعات مختلف مثل مجموعه‌های آموزشی یا خدماتی در این پارک و دیگر پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که شرایط این کار در آنها وجود دارد، ساخته خواهد شد.

هیچ درختی قطع نخواهد شد

شهردار تهران در کنار بازدید حضوری از پروژه احداث مسجد در این پارک تاکید داشت که هیچ درختی نباید قطع شود و برهمین اساس نقشه اولیه احداث مسجد تغییر کرد و در حال حاضر، فقط چند نهال کوچک در محل نقشه جدید قرار دارد که قرار شد آنها نیز به بخش دیگری از پارک در کنار مسجد منتقل شود.

با این حال زاکانی به شهروندان اطمینان داد که پیشنهادات و نظرات آنها را مورد نظر قرار داده و همه تلاش خود را برای رضایتمندی و ارتقا سطح خدمت رسانی و فرهنگی اماکن شهر تهران از جمله پارک‌ها به کار خواهد بست.

تهران به سوی سبز شدن

پایتخت هم اکنون حدود ۲۴۰۰ پارک و بوستان دارد که در همین رابطه سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت به فضای سبز اضافه شد. برنامه شهرداری تهران قطع درختان و یا توقف توسعه فضای سبز نیست بلکه با ایجاد بوستان‌ها و پارک‌ها تلاش می‌کند تا محلی برای آسودگی از شلوغی و آلودگی شهر فراهم کند. 

در نهایت پارک‌ها محلی برای است تفریح و استراحت تعبیه شده‌اند که نباید با وقوع سایر آسیب‌های اجتماعی در آن، حق استفاده از پارک برای شهروندان گرفته شود. می‌توان با مدیریت صحیح و افزایش فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در این محل شرایط حضور همه اقشار جامعه را در بوستان‌ها فراهم کرد. امیدواریم که در آینده شاهد مشکلات و مسائل چالش برانگیز در فضاهای سبز شهری نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • راند دوم
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است