Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین نظرسنجی از تمایل حداکثری سوال‌ شوندگان برای ادامه دورکاری پس از پایان دوران همه‌گیری بیماری کووید۱۹ حکایت دارد.

به گزارش یورونیوز، بر اساس نتایج این نظرسنجی، دست کم دو سوم کارمندان گفته‌اند که با پایان یافتن بحران کنونی همه‌گیری تمایل دارند به کار از راه دور در خانه ادامه دهند.

این نظرسنجی در ۲۹ کشور و بین ۱۲ هزار و پانصد کارمند شاغل در بخش‌های گوناگون انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۶۶ درصد افراد مورد سوال واقع شده همچنین معتقدند که کارفرمایان باید در آینده در خصوص نحوه انجام کار انعطاف‌پذیر‌تر باشند؛ به این معنا که به آنها اجازه دهند بعضی روزها در خانه و بعضی روزهای دیگر در محل کار حاضر شوند.

نظرسنجی یاد شده توسط موسسه ایپسوس برای مجمع جهانی اقتصاد انجام شده و با توجه به گزینه انتخاب نشان می‌دهد افرادی که طرفدار روزهای کاری آزاد هستند تمایل دارند نیمی از روزهای هفته را در خانه و مابقی را در محل کار بگذرانند.

بیشترین و کم‌ترین تمایل به ادامه دورکاری در کدام کشورها مشاهده می‌شود؟

در فرانسه و بلژیک و همچنین چین بنا به نتیجه این تحقیق تمایل کمتری نسبت به دورکاری وجود دارد و اغلب سوال شوندگان ترجیح می‌دهند کم‌تر از دو روز در هفته از خانه کار کنند.

درعوض مردم هند مشتاق‌ترین افراد برای ادامه دورکاری بودند؛ کارمندان هندی اعلام کرده‌اند که تمایل دارند دست کم سه و نیم روز در هفته دورکاری کنند.

به موجب این نظرسنجی اغلب کارمندان خواهان کار از دور دست کم سه روز در هفته هستند. بیش از بیست و پنج درصد سوال شوندگان گفته‌اند که اگر سازمان یا شرکتی که در آن کار می‌کنند پس از همه‌گیری کاملا با کار در محل بازگردد، کارفرمای خود را عوض می‌کنند.

یکی از شعب بانک آکسا AXA در بروکسل از هم‌ اکنون شرایط پایان همه‌گیری را برای خود در نظر گرفته تا بر اساس توافق برنامه کاری حضوری و غیرحضوری کارمندان را به اجرا درآورد.

کارمندان این موسسه مالی از ابتدای ماه سپتامبر آینده می‌توانند به موجب یک توافق‌نامه صنفی تصمیم بگیرند که هر زمان بخواهند در خانه و یا محل کار به تعهدات کاری خود عمل کنند.

ویم پاولز، سخنگوی شعبه بانک آکسا در بروکسل به یورونیوز گفت این تصمیم مانع آن می‌شود که افراد برای نیامدن به محل کار دلایل گوناگون بتراشند.

وی افزود: «این امکان وجود دارد که شما در یک هفته برای کار روی پروژه‌ای پنج روز دورکاری کنید و سپس هفته بعد از آن برای دیدار همکاران و نیز ارائه آنچه که آماده کرده‌اید سه روز در محل کار حاضر شوید.»

بازنگری اروپا در توافقنامه دورکاری

از سوی دیگر ماریو مارینیه‌لو، محقق و عضو ارشد اتاق فکر موسوم به «بروگل» از منظر سیاست‌های اروپایی به این موضوع نگاه کرده و یادآور شده که توافق‌نامه فعلی بر سر دورکاری در اتحادیه اروپا منسوخ شده و نیاز به بازنگری و به روز رسانی دارد.

وی در گفتگو با یورونیوز تصریح کرد: «چارچوب توافق اروپایی بر سر دورکاری به سال ۲۰۰۲ باز می‌گردد؛ با گذشت بیست سال از توسعه فناوری و نیز در این میان با توجه به همه‌گیری، فکر می‌کنم گفتن این که زمان به روز رسانی فرا رسیده درست و عادلانه باشد.»

نهادهای اتحادیه اروپا در حال نهایی کردن سیاست های دورکاری هستند، کمیسیون اروپا پیشنهاد کرده است که کارمندانش حداقل دو روز در هفته را در دفتر و حداقل یک روز را در خانه کار کنند. نحوه کار در بقیه روزها منوط به توافق بین کارمندان و کارفرمایان خواهد بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ادامه دورکاری روز در هفته همه گیری محل کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد.مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.افراد زیادی هستند که به برخی از پویشها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رییس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رییس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رییس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 6092798 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • برگزاری تجمع در خاش برای حمایت از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم