Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مرحبا در گفت‌وگو با تسنیم، درباره نقش نظارتی مجلس بر کنترل گرانی‌ها اظهار داشت: دلایل مختلفی برای افسار گسیختگی قیمت‌ها وجود دارد که بخشی از آن‌ها به عدم نظارت و کنترل‌هایی که باید وجود داشته باشد برمی‌گردد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تورم یکی از عوامل مؤثر بر گرانی‌ها است، خاطرنشان کرد: افزایش پایه پولی و کاهش ارزش پول ملی به همراه عوامل مذکور در مجموع سبب شده تا شاهد افزایش قیمت‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحبا افزود: مجلس از طریق بازوی نظارتی خود سعی در کنترل بازار دارد تا به کوتاهی‌هایی که در تأمین کالاهای اساسی و یا تأخیر در رسیدن آن به دست مردم وجود دارد رسیدگی شود و اگر دستگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و یا افرادی در افزایش قیمت‌ها و عدم مدیریت صحیح بازار دخیل بودند پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه در این راستا در کمیسیون اقتصادی نشستی با دادستان کل کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد گفت: این جلسات ادامه دارد و امیدواریم با تداوم و گسترش این اقدامات تأثیرات آن را در بازار و حل مشکلاتی که ناشی از عدم نظارت صحیح است ببینیم.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره ضرورت آموزش نیروهای متخصص در جهت رفع مشکلات اشتغال و اقتصادی افزود: کشور ما از ظرفیت‌ نیروی انسانی بزرگی برخوردار است که عمدتاً تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد، دکترا و یا حداقل لیسانس را دارند.

مرحبا با بیان اینکه عمده این افراد هیچ ‌مهارتی برای آغاز کسب و کار جدید را ندارند، افزود: این موضوع ضرورت آموزش تخصصی نیروی انسانی را دو چندان می‌کند تا نیرویی که صرفاً تحصیلات نظری دانشگاهی را طی کرده به فردی متخصص و ماهر که می‌تواند کسب و کاری را شروع کند، تبدیل شود.

‌وی درباره‌ «طرح ساماندهی ساخت و ساز در حریم روستاها و مقابله با زمین‌خواری» با بیان اینکه اساساً روستاییان از نحوه اجرا و مدیریت طرح هادی گلایه‌مند هستند، گفت: تعارضات بین منابع طبیعی یا محیط زیست با روستاییان و بنیاد مسکن با منابع طبیعی به همراه عوامل دیگر باعث ایجاد نارضایتی در روستاییان شده است.

نماینده مردم آستارا در مجلس با تأکید بر اینکه «طرح ساماندهی ساخت و ساز در حریم روستاها و مبارزه با زمین‌خواری» به‌دنبال ساماندهی مشکلات موجود است ابراز داشت: اصل این طرح هنوز در صحن مجلس مطرح نشده و تنها یک فوریت آن به تصویب رسیده است لذا طرح مذکور در زمانی دیگر مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. 

منبع: الف

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جمشیدی ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش ۱۵۵ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

جمشیدی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

وی بیان داشت: امارات حدوداً ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشورها است.

واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶ درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به واردات کالاهای اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی ها وروغن های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می دهند.

کد خبر 6093106

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد