Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در نامه‌ای به «موسی فکی» رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا درباره پیوستن رژیم صهیونیستی به این اتحادیه اعتراض کرد.

بر اساس گزارشی که وبگاه رسمی حماس بامداد امروز (جمعه) آن را منتشر کرد، هنیه ضمن تشکر و قدردانی از مواضع تاریخی اتحادیه آفریقا در حمایت از مردم فلسطین و تأیید حقوق آن‌ها در ستادن حقوق و برخورداری از آزادی و استقلال، گفت: «ما در جنبش حماس و در کنار ما ملت فلسطین با تأسف و تعجب خبر اعطای عضویت به رژیم غاصب صهیونیستی در اتحادیه آفریقا به عنوان ناظر را دنبال کردیم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه اتحادیه آفریقا سازمانی ریشه‌دار است که همواره از حقوق مردم آفریقا در تعیین سرنوشت و برخورداری از آزادی و استقلالشان حمایت کرده و در کنار فلسطین و آرمان عادلانه آن‌ها علیه تجاوزها و تروریسم ایستاده است، به شدت به این تصمیم که در تضاد و تعارض با تمام ارزش‌های و اصول بنیادین اتحادیه آفریقاست، اعتراض و آن را محکوم کرد.

هنیه تأکید کرد که این گام به مثابه یک ضربه سخت به مردم فلسطین و حقوق ملی و مشروع آن‌هاست؛ ملتی که برای رهایی از اشغالگران سرزمینشان همچنان در حال مبارزه هستند.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که کمیسیون اتحادیه آفریقا به منظور تحقق یک موضع جهانی ارتباطات خود را با کشورهای دوست و برادر و همچنین سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در سطح سیاسی، دیپلماتیک و حقوقی افزایش دهد؛ موضعی که مجددا در آن حقوق ملی مشروع مطالبه و تقویت شود و بر کابینه اشغالگران به منظور متوقف کردن پروژه‌های شهرک‌سازی و مصادره سرزمین فلسطین فشار آورده شود تا جنایت‌های آن‌ها و تجاوزهای پیوسته‌شان رسوا شود و همچنین کارشکنی‌ها و تجاوزاتشان جرم‌ انگاشته شود و از سوی دیگر، روند تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی در محاکمه سران رژیم اشغالگر به عنوان جنایتکاران جنگی پیشبرده شود نه اینکه با دادن عضویت به آن‌ها دَر برای انجام اقداماتشان به طور کامل در برابر آن‌ها باز باشد.

رئیس دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که اشغالگران از عضویت در اتحادیه آفریقا به عنوان پوششی برای نهادینه کردن حضور خود و اجرای طرح‌های استعماری‌شان استفاده می‌کنند و به اشغالگری پلید سرزمین فلسطین و افزایش تجاوزهایشان ادامه می‌دهند.

اسماعیل هنیه از رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا خواست که از این تصمیم شوکه‌کننده برای ملت فلسطین و تمام حامیان آنان در آفریقا، منصرف شوند که این تصمیم بیانگر حقیقت مواضع تاریخی اتحادیه آفریقا در قبال آرمان فلسطین نیست.

از سوی دیگر، هنیه بار دیگر خواستار برداشتن گام‌های عملی در راستای رد و جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی شد و آن را گناهی بزرگ و نابخشودنی و همچنین خنجری به سینه مردم کشورهای عربی، اسلامی،‌ آفریقایی و تمام آزادگان جهان توصیف کرد.

وی در بخش پایانی بیانیه مذکور خاطر نشان کرد که ملت فلسطین به افزایش و کامل شدن تلاش‌ها و نقش‌ تمام کشورها، دولت‌ها، سازمان‌ها و نهادها به منظور اتخاذ موضعی قاطع در برابر اشغالگران، طرح و اقدمات آن‌ها چشم دوخته‌اند.

وزارت  امور خارجه رژیم صهیونیسیتی در تاریخ سی و یکم تیر ماه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «آدامسو آلالی» سفیر تل‌آویو در آدیس‌آبابا استوارنامه خود را به عنوان عضو ناظر به اتحادیه آفریقا ارائه کرده است.

 «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه مذکور روز پیوستن تل‌آویو به اتحادیه آفریقا را روز «عید» این رژیم خواند.

پس از این اقدام،‌ برخی تحلیلگران فلسطینی عضویت تل‌آویو در اتحادیه آفریقا را زنگ خطری برای فلسطین در قاهره سیاه به شمار آوردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اتحادیه آفریقا اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس اتحادیه آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • اسماعیل هنیه: آماده توافق آتش‌بس جامع هستیم
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی