Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴۲۰ امین واحد مسکن محرومین در استان بهره‌برداری شد، طرح احداث مسکن محرومان در این استان در دو مرحله عملیاتی شده است.

علی شهریارپور ۸ مردادماه در آئین بهره‌برداری از دو میلیون و ۵۵۰ هزارمین واحد مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده و ۳۴۲۰ امین واحد مسکن محرومین در چهارمحال و بختیاری با حضور محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: احداث مسکن محرومان و مقاوم‌سازی مساکن روستایی در راستای محرومیت‌زدایی و و آبادانی در روستاها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طرح احداث مسکن محرومان در این استان در دو مرحله انجام شد، عنوان کرد: در مرحله اول کلنگ احداث ۲۴۴۰ واحد مسکن محرومان با حضور محمدباقر نوبخت در ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ به‌عنوان چهارمین استان کشور بر زمین زده شد.

وی افزود: برای احداث ۲۴۴۰ واحد مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری ۹۷ میلیارد تومان تسهیلات بانکی و ۶۱ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در نظر گرفته شد، ۱۰۰ درصد تسهیلات بانکی به متقاضیان پرداخت و از تسهیلات بلاعوض نیز تاکنون ۵۹.۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

شهریارپور در ادامه با اشاره به اینکه ۲۴۳۰ واحد مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری تحویل متقاضیان شده است، گفت: زیربنای واحدهای احدث شده در این طرح در مرحله اول ۱۴۶ هزار متر مربع است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کلنگ احداث ۱۰۰۰ واحد مسکن محرومان در مرحله دوم در تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹ بر زمین زده شد، بیان کرد: برای احداث مسکن در این مرحله ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص و ۱۰۰ درصد پرداخت شد، همچنین از ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض حدود ۹۳ درصد به متقاضیان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: زیربنای واحد مسکونی احداث شده در مرحله دوم احداث مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری ۶۰ هزار متر مربع است و این واحدها از پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصدی برخوردار هستند.

شهریارپور در پایان گفت: در فرآیند احداث مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری ۲۷۵۰ نفر در بخش ساختمان‌سازی مشغول به کار شدند، تامین مسکن محرومان روستائیان، مقاوم شدن واحدهای مسکونی در برابر حوادث طبیعی، پیشگیری از مهاجرت روستائیان و ... از مزایای اجرای این طرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری مسکن محرومان مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری میلیارد تومان تسهیلات احداث مسکن محرومان واحد مسکن محرومان رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می‌گیرد.

حسین حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعته خودروهای برقی در کلان‌شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه اضافه کرد: در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه‌سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق‌شناس با بیان اینکه خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایله نقیله برقی در آینده احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و قطعاً با توجه به توانمندی بخش خصوصی می‌توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749139

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • احداث پل جدید بندقیر در محور ملاثانی شوشتر
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان