Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود یک هفته دیگر فعالیت منتخبین شورای ششم تهران به صورت رسمی آغاز می شود. البته 21 منتخب شورا از یک ماه پیش تاکنون برنامه های خود را با اولویت انتخاب شهردار آغاز کرده کرده اند و جلسات مداوم در این زمینه برگزار شده است تا به گزینه نهایی سکاندار صندلی بهشت برسند. شاخص ها و گزینه های زیادی در این راستا پیش بینی و درنظر گرفته شد و حالا شمارش معکوس برای انتخاب شهردار جدید تهران که گفته می شود جهادی، مرد میدان خواهد بود، آغاز شده است

پیش گویی محسن هاشمی در بازار داغ گمانه زنی ها

هرچه به زمان انتخاب شهردار نزدیک تر می شویم بازار گمانه زنی ها درباره این موضوع هم داغ تر می شود و در این بازار داغ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران ها نظری متفاوت مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره گزینه های مطرح شده برای پست شهرداری گفت: زمانی که آقای احمدی نژاد شهردار شد، اسم او در لیست اولیه نبود و یکباره شهردار تهران شد، هنوز هم هر اتفاقی می‌تواند بیفتد و کسی شهردار شود که اسم او در این لیست نیست.

 وی بیان داشت:زمانی که آقای احمدی نژاد شهردار تهران شدند، لیستی ۴۰ نفره منتشر شد که بعد به ۱۰ نفر رسید و اسم آقای احمدی نژاد اصلا در آن لیست اولیه نبود و یکباره آقای احمدی نژاد شهردار تهران شد.

توافق محکم منتخبین شورای ششم در مورد انتخاب شهردار جدید

درباره این موضوع به سراغ ناصر امانی، منتخب شورای ششم تهران رفتیم. وی در این باره به فارس گفت: نمی دانم محسن هاشمی چگونه و بر چه اساسی موضوع انتخاب شهردار پایتخت غیر گزینه های نهایی را بیان کرده است ولی آنچه مسلم بوده اینکه منتخبین شورای ششم محکم توافق کرده اند فردی را از میان گزینه های نهایی انتخاب کنند.

وی افزود: انتخاب شهردار بر اساس لیست اعلامی صورت می گیرد و زمانی که گزینه ها برنامه هایشان را ارائه دادند ما برنامه ها و رزومه آنها را دقیق بررسی می کنیم.

دو نکته در انتخاب شهردار جدید

امانی در پاسخ به این پرسش که چند گزینه محتمل تر از بقیه گزینه ها برای انتخاب شهردار است؟ گفت: این موضوع قابل پیش بینی نیست منتخبین نظرشان را موکول به ارائه برنامه های گزینه ها کرده اند و تصمیم گیری نهایی بر اساس 10 شاخص اعلام شده و برنامه های گزینه های نهایی است و این موضوعات دو نکته در انتخاب شهردار جدید است.

توافق نهایی تا قبل از نخستین جلسه صحن شورا

وی در مورد زمان انتخاب شهردار تهران بیان داشت: احتمالا در جلسات هفته آینده به توافق در مورد گزینه نهایی برسیم و به نوعی انتخاب غیر رسمی صورت گیرد ولی انتخاب رسمی در صحن شورا و پس از رای گیری خواهد بود.

انقلابی و جهادی بودن مهم‌ترین معیار در انتخاب شهردار است/ شهرداری تهران را به یک مدیر شهری انقلابی می‌سپاریم

مهدی چمران، منتخب ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران هم درباره انتخاب شهردار جدید تهران گفت: مدیری که شهر را بشناسد و تخصص داشته باشد، اگر مدیریت قوی داشته باشد قطعا می تواند ضامن همه شهروندان تهرانی باشد. بنابراین ما در بررسی روند انتخاب شهردار همه تلاش‌مان این است که شهر را به یک مدیر شهری با سابقه انقلابی بسپاریم.

وی درباره ماجرای اختلاف شورای ششمی ها بر سر انتخاب شهردار گفت: اختلاف نظر با اختلاف متفاوت است و در شورای ششم هر 21 نفر می توانند نظرات متفاوتی داشته باشند اما این به معنای اختلاف نیست. بیشتر تعارض آراست تا اختلاف.

فهم سیاسی یکی از ویژگی های مهم شهردار است

علیرضا نادی منتخب شورای ششم تهران نیز درباره انتخاب شهردار گفت: معتقدم شهردار آینده تهران باید یکی از ویژگی‌های مهمش فهم سیاسی باشد. البته آدمی که بخواهد سیاسی‌کاری کند، با کسی که فهم و بینش سیاسی دارد متفاوت است. عده‌ای به توانایی‌ و فهم سیاسی رسیده‌اند و در نتیجه می‌توانند با فهم سیاسی بالا، کارهای بزرگی انجام دهند. اما این را هم بگویم که فهم سیاسی در کنار تخصص و سایر موارد باید در شهردار آینده تهران وجود داشته باشد.

وی بیان داشت: وقتی در موضوع انتخاب شهردار درباره فهم بالای سیاسی صحبت می شود برخی می‌گویند می‌خواهید یک فرد سیاسی انتخاب کنیم، اما در پاسخ باید گفت رئیس‌جمهور هم یک فرد سیاسی است، آیا فقط کار سیاسی می‌کند؟ یا سکان تمام کارهای اجتماعی، امنیتی، عمرانی را به دست دارد؟ مدیریت شهری هم نمونه کوچک‌تری از ریاست‌جمهوری است و قطعاً باید سکان اداره شهر به یک فردی با چهره ملی و همچنین دارای فهم سیاسی اجتماعی سپرده شود.

نادعلی گفت: یکی از شاخص‌های مهم ما بحث توان مدیریت مالی و اقتصادی و ایجاد درآمدهای پایدار شهری است. شهردار تهران باید بتواند برای بدهی‌های شهر فکری کند و با هماهنگی سایر بخش های مهم حاکمیت بتواند بسیاری از مشکلات را حل و فصل کند.

بالاترین نمره قبولی را کدام گزینه کسب می کند؟

همزمان که بازار گمانه زنی ها برای انتخاب شهردار تهران بسیار داغ شده، در ادامه روند انتخاب شهردار تهران، ۱۱ گزینه پیشنهادی منتخبین شورای ششم ملزم به ارائه برنامه خود شده اند. با تصمیم منتخبین شورای ششم، نامزدها باید تا عصر روز جمعه ۸ مرداد، برنامه مدیریتی خودشان برای شهرداری تهران را ارائه کنند.عدم ارائه برنامه از سوی هر یک از نامزدها در زمان اعلام شده، به منزله انصراف آن نامزد خواهد بود. همچنین طبق قرعه کشی صورت گرفته نامزدها در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه هفته آینده در سه نوبت از صبح تا بعد از ظهر قرار است از برنامه خود دفاع کنند.

اسماعیل احمدی مقدم، معصومه آباد، جمال آبرومند، مهرداد بذرپاش، محسن پیرهادی، مازیار حسینی، هابیل درویش، علیرضا زاکانی، عباس علی‌آبادی، رستم قاسمی و علی نیکزاد 11 گزینه نهایی هستند که شمارش معکوس برای انتخاب یکی از آنها آغاز شده و حالا باید دید کدام یک از این افراد با ارائه برنامه قوی می تواند نمره بالایی از نگاه منتخبین شورای ششم کسب کند./ فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: محسن هاشمی انتخاب شهردار تهران شورای ششم تهران انتخاب شهردار جدید منتخبین شورای ششم آقای احمدی نژاد منتخبین شورا ارائه برنامه شهردار تهران برای انتخاب فهم سیاسی برنامه ها گزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد

سلامت صفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹ سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس است، اظهار کرد: دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران را ضمن تبریک به جان بر کفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باید گفت که عملیات وعده صادق تلاشی برای دور کردن سایه جنگ در کشور بود.

وی با بیان اینکه امروز در جبهه دشمن وحشت ایجاد شده است، گفت: حمله پهبادی و موشکی سپاه به رژیم اشغالگر صهیونیستی یک عملیات بازدارندگی موفق بود.

عضو شورای شهر اردبیل با اشاره به اینکه عبور از سپر دفاعی ۱۰ کشور و اصابت به هدف تجربه‌ای ارزشمند برای ایران شد، افزود: ملت ایران و جبهه مقاومت سرافراز شدند و دشمن شکست را مجدداً تجربه کرد به همین جهت از این سنگر خدمت، از سپاه جان بر کف، ارتش قهرمان، سربازان گمنام امام زمان و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و خصوصاً از صبر و حوصله ملت شریف تشکر و قدردانی می‌کنیم.

صفری با پیشنهاد اینکه تمامی پیگیری‌ها و نظارت‌ها باید از اول سال و در وقت خود انجام شود و به آخر سال یا به زمان دریافت لوایح مهم واگذار نشود، ادامه داد: نباید سر گردنه گردن بزنیم و با بهانه‌های کوچک کارهای مهم را در زمین گذاشته و اقدامی انجام ندهیم.

وی با بیان اینکه باید شورا و شهردار با یک شیوه و با یک وحدت رویه عملکرد خود را جمع بندی کنند، افزود: کارهای بزرگ و منحصر به فرد در دور ششم شورا توسط شهردار و مجموعه شهرداری انجام شده است اما این اقدامات به موقع به مردم گزارش داده نشده است.

سخنگوی شورای شهر اردبیل تصریح کرد: در تصویب برنامه‌های فرهنگی ورزشی، برنامه‌های راهبردی ۴ ساله، رهنمودهای امام جمعه فاضل و دانشمند اردبیل و جمع‌بندی تخصصی شورا و سازمان فرهنگی و ورزشی را مدنظر قرار دادیم که در رویکرد جدید چند اصول ثابت مشخص کردیم.

وی تاکید کرد: برنامه‌های فرهنگی و ورزشی باید مؤلفه‌های قابل سنجش و ارزیابی بودن خروجی برنامه‌ها، جامعه هدف قراردادن خانواده و اجرای برنامه‌ها در مسجد محله را داشته باشد.

سخنگوی شورای شهر اردبیل با تاکید بر اینکه شروع و انجام تمامی برنامه‌ها باید مسجد و محله محور باشد، ادامه داد: ایجاد ۱۰ ایستگاه ثابت و دائمی فرهنگی و ورزشی در سطح خیابان‌ها و پارک‌ها و شورابیل، ایجاد ۲ مکان ثابت و دائمی روباز در سطح شهر برای ایجاد برنامه‌های شاد و نشاط آور، تولید حداقل ۱۰ حلقه فیلم کوتاه آموزش شهروندی با مشارکت صدا و سیما و انجمن‌های هنری و سینمایی از جمله سیاست‌های شورای شهر در حوزه برنامه‌های فرهنگی است.

صفری خاطرنشان کرد: در راستای تقویت برنامه‌های فرهنگی و ورزشی، اعضای شورای شهر به تربیت ۳۰ گروه سرود، ۳۰ گروه تئاتر، ۳۰ حلقه قرآنی، ۳۰ برنامه‌های گفتمان، ۳۰ مسابقات فرهنگی، ۳۰ تیم ورزشی پایه و ۳۰ برنامه‌های جنگ شادی از مساجد و محله که خروجی آن‌ها منجر به برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات استانی و ملی‌شود، در برنامه خود دارند.

کد خبر 6089015

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • یکی از راه‌های توسعه گیلان همدلی میان دولت و مجلس است
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن