Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@09:51:17 GMT

فرود اضطراری بالگرد ارتش در جنوب افغانستان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۷۶۱۳

فرود اضطراری بالگرد ارتش در جنوب افغانستان

همزمان با افزایش ساعت پروازی و فشار مضاعف بر ناوگان هوایی افغانستان، یک فروند بالگرد ارتش این کشور در ولایت «هلمند» مجبور به فرود اضطراری شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «فواد امان» سخنگوی وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که یک فروند بالگرد «MD-530» ارتش این کشور در منطقه «بولان» ولایت «هلمند» مجبور به فرود اضطراری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتشار تصاویری از بالگرد مذکور افزود که در این حادثه آسیبی به دو خلبان این بالگرد وارد نشده است.

روند فرود اضطراری و سقوط ناوگان هوایی افغانستان درحالی افزایش یافته است که براساس گزارش‌های رسمی آمریکا، بالگردهای ارتش افغانستان دستکم 25 درصد بیشتر از حد توصیه شده پرواز می‌کنند و بدین ترتیب زمانی که بالگردها باید مطابق برنامه مورد بررسی و تعمیر قرار گیرند، کاسته می‌شود.

به گفته «اجمل رحمانی» نماینده مردم پروان در پارلمان افغانستان، یک سوم ناوگان هوایی ارتش این کشور که شامل حدود 160 بالگرد و هواپیما است، به دلیل نبود قطعات یدکی و یا خروج نیروهای قراردادی ارتش آمریکا که مسئول تعمیر و نگهداری این ناوگان بودند، غیرفعال شده است.

با گذشت حدود 20 سال از حمله نظامی آمریکا و هم‌پیمانانش به افغانستان، بسیاری از وعده‌های آمریکا به مقامات افغان برای تجهیز و آموزش نیروهای این کشور بویژه نیروی هوایی افغانستان هنوز عملی نشده است.

یک سوم بالگردها و هواپیماهای ارتش افغانستان غیرقابل استفاده استنیروی هوایی وابسته؛ میراث شوم آمریکا برای افغانستانافغانستان| دولت کابل در خواب است؛ آمریکا قصد تجهیز نیروی هوایی را ندارد

از سویی نیز آمریکا با جایگزینی ناوگان هوایی افغانستان با بالگردهای ساخت خود و خروج از افغانستان بدون آنکه نیروهای افغان را برای تعمیر و نگهداری این بالگردها آموزش دهد عملاً نشان داده که به‌دنبال ایجاد یک نیروی هوایی مستقل و قدرتمند در افغانستان نبوده است.

انتهای پیام/.

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار افغانستان اخبار آمریکا اخبار افغانستان هوایی افغانستان ناوگان هوایی فرود اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل فرود اضطراری پرواز استانبول تهران چه بود؟
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب