Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:41:00 GMT

جشنواره صالح برگزیدگان خود را شناخت

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۷۶۹۴

جشنواره صالح برگزیدگان خود را شناخت

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین احسان بی آزار تهرانی، تولیت آستان امامزاده صالح (ع) در آئین اختتامیه نخستین جشنواره سینمایی «جایزه بزرگ صالح» با بیان اینکه حدود ۵۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شده است، گفت: نکته جالب استقبال جامعه طلاب از جشنواره بود، آنها صفر تا صد آثار از فیلمبرداری، بازیگری، تدوین و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را خود انجام داده‌اند.

مدیر جشنواره سینمایی «جایزه بزرگ صالح» ادامه داد: در عصری به سر می‌بریم که رسانه اصل شده است. اگر بقاع متبرکه به عنوان پناه مردم را با رسانه و هنر البته با نگاه هدفمند پیوند دهیم قطعا تولیدات ما برکت پیدا می کند.

در ادامه این آئین، داریوش ارجمند با بیان اینکه آوردن کار هنری به فضای معنوی بقاع متبرکه و امامزادگان بسیار ارزشمند است، گفت: اگر هنرمند مزین و مسلح به بارقه ای از انوار الهی نباشد راه به جایی نمی‌برد.

بازیگر نقش مالک اشتر در مجموعه تلویزیونی امام علی (ع) تصریح کرد: سال ها تحقیق کردم تا بدانم چرا فقط امیرمومنان(ع) شایسته جانشینی پیامبر اکرم (ع) بوده است؟ زندگی همه شخصیت های مختلف در رشته ها و عرصه های متنوع را بررسی کردم و دریافتم همه آنها در یک ساحت توانمند هستند اما مولای متقیان (ع) در همه علوم بشری توانمند و سرآمد هستند و ابواب این علوم را در نهج البلاغه به روی مردم گشوده اند.

وی اضافه کرد: ایشان به ما پدر خوب بودن، فرزند خوب بودن، ادیب و حقوقدان بودن و ... را یاد داده داده اند. لذا اینکه پیامبر (ص) فرمودند: «مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ» پیامی برای همه بشریت است.

ارجمند در پایان خاطرنشان کرد: ۱۹ ماه در مجموعه «امام علی(ع)» نوکری امیرالمومنین (ع) را کردم و می دانم این نوکری چه لذتی دارد.

در ادامه این آئین حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور طی سخنانی با بیان اینکه امام علی (ع) قرآن ناطق هستند، گفت: امیرالمومنین (ع) تماما خدا را می دید و همه قول و فعل او برای خدا بود.

اعطای نشان خادمی افتخاری امامزاده صالح (ع) به فرهاد قائمیان، بازیگر از دیگر بخش های این آئین اختتامیه بود.

در ادامه برندگان بخش های مختلف این جشنواره معرفی شدند.

در بخش مستند با حضور مهدی کیاسری، عضو هیئت داوران، حجت الاسلام خاموشی و نادر طالب زاده جوایز آثار برتر به شرح ذیل اعطا شد:

نفر دوم حسین نارمنجی برای مستند «عاشقانه ای برای یک دوست» با اهدای جایزه ۱۵ میلیون تومانی

نفر سوم الهام آقالری برای مستند «قهرمان» با اعطای جایزه ۱۰ میلیون تومانی

و نفر چهارم محمدرضا دهستانی برای مستند «سراج» با اعطای جایزه ۵ میلیون تومانی

این بخش برنده نخست نداشت.

در بخش داستانی جوایز به شرح ذیل با حضور منیر قیدی، مسعود اطیابی، سیدجواد ساداتیان، اعضای هیئت داوران و فرهاد قائمیان و حجت الاسلام عادل اعطا شد:

نفر اول سیاوش ساعدپناه برای فیلم «بابردو»؛ اعطای جایزه ۳۰ میلیون تومانی

نفرات دوم فاطمه دهقانی برای فیلم «دایره» و مصطفی دهقانی اشک برای فیلم «خلافکارهای اصلی» با اعطای جایزه ۱۰ میلیون تومانی

نفرات سوم محمدجواد حکمی برای فیلم «برای امیر» و سید محمود شریفی برای فیلم «ابتاء» با اعطای جایزه ۵ میلیون تومانی

برندگان بخش قاب صالح این جشنواره نیز به شرح ذیل هستند:

زینب عبدی برای «برادر رضا»، حمید مظفری برای «آخرین بسته» و سعید ایزدپناه برای «شرط ضمن عقد» با اعطای جوایز ۵ میلیون تومانی

بنابر این گزارش، شعرخوانی یکی از ذاکران اهل بیت(ع) نیز از بخش های این آئین بود و چهره های سرشناس هنر و بازیگری همچون رضا ایرانمش، فرهاد قائمیان، حمید طالب زاده و ... در آن حضور داشتند.

برچسب‌ها سینمای ایران فرهاد قائمیان امامزاده صالح نادر طالب زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران فرهاد قائمیان امامزاده صالح سینمای ایران فرهاد قائمیان امامزاده صالح نادر طالب زاده اعطای جایزه میلیون تومانی فرهاد قائمیان حجت الاسلام برای فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات به خبرنگاران غزه
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی