Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@02:19:54 GMT

آب سد‌های گلستان به کشت تابستانه نرسید

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۷۸۹۶

آب سد‌های گلستان به کشت تابستانه نرسید

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،  جواد تیموری معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای گلستان با بیان این که بارشی برای ذخیره سازی در سد‌های گلستان نداشتیم، گفت: مصرف آب ما امسال به کشت تابستان نرسید، زیرا در ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت با تصمیم کمیته برنامه‌ریزی آب سد‌ها برای آبیاری غلات و کاهش خسارت به این بخش استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جواد تیموری افزود: در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۶ درصد و نسبت به دوره درازمدت حدود ۳۰ درصد کاهش بارندگی داشتیم که رقم قابل توجهی است.


تیموری بیان کرد: این کاهش بارندگی تاثیر زیادی بر روی رواناب رودخانه‌ها داشت، به گونه‌ای که بیش از ۸۰ درصد از رواناب‌ها را در رودخانه‌ها کاهش داده است.


معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: از طرف دیگر هم بر اساس اطلاعات هواشناسی دمای هوا به طور میانگین ۱.۵ درجه سانتیگراد در استان افزایش داشته که باعث افزایش تبخیر هرچند ناچیز شده است که بر روی آب سد‌ها تاثیر می‌گذارد، ولی مسئله اصلی کاهش ورودی‌ها است که نتوانستیم ذخیره‌ای در داخل سد‌ها داشته باشیم.

 

تیموری افزود: هم اکنون ذخیره آب سد‌ها کمتر از ۲۰ درصد است که ۵۰ میلیون متر مکعب آب را تشکیل می‌دهد در صورتی که در مدت مشابه سال قبل بیش از ۵۰ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها آب داشت.


او توضیح داد:  اکنون بیشتر آب موجود در سد‌های در ناحیه شمالی استان  به‌خاطر سیلاب هفته‌های گذشته است.


تیموری درباره آبیاری‌های نوین هم گفت: کانال‌های سد‌های استان مدرن است، اما آبیاری زمین‌های کشاورزی نوین نیست و باید برای افزایش راندمان، جهاد کشاورزی در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد.


انتهای پیام / فا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خشکسالی در ایران خشکسالی در گلستان آب سد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت