Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۳۷۷ مادر باردار مبتلا به سوءتغذیه با هدف تحویل سبد غذایی مناسب در ۹ شهرستان استان مرکزی شناسایی شدند.

به گزارش برنا از اراک ، نسرین یادگاری افزود: ۱۶۲ نفر از مادران باردار شناسایی شده در نوبت دریافت سبد غذایی قرار دارند.

وی اظهار داشت: هر سبد غذایی شامل مواد پروتئینی، حبوبات، غلات و روغن است که ارزش ریالی آن پنج تا ۶ میلیون ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۶۰ مادر باردار در استان توسط سازمان‌های حمایت کننده مانند هلال احمر، بسیج، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی سبد غذایی دریافت می‌کنند.

یادگاری، شاخص‌های شناسایی مادران باردار نیازمند حمایت تغذیه‌ای را شامل بی ام آی کمتر از ۱۸ و نیم، وزن کمتر از ۴۵ کیلوگرم قبل از بارداری، کمبود محسوس هموگلوبین خون، زنان باردار چند قلو، وزن گیری نامطلوب مادر در دوران بارداری عنوان کرد.

وی اظهار داشت: زنان باردار تحت حمایت و اقشار آسیب پذیری که دچار عارضه کم خونی و کم وزنی و مشکلات تغذیه‌ای هستند، توسط مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و همچنین خانه‌های بهداشت شناسایی و برای تعیین سطح نیازمندی و سایر اقدامات بهداشتی به این شبکه معرفی می‌شوند. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان باردار سبد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.
دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.
یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه