Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:50:24 GMT

پروژه آبرسانی به مخازن مناطق ۲۱ و۲۲ تهران اجرا شد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۹۱۴۱

پروژه آبرسانی به مخازن مناطق ۲۱ و۲۲ تهران اجرا شد

محمدرضا سالاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به عملیات اجرایی قطعه سوم لوله‌رانی (پایپ‌جکینگ) خط لوله فولادی از رودخانه وردآورد اظهار داشت: این پروژه با هدف تامین آب روزانه بیش از ۷۰ درصد ساکنان منطقه ۲۲ در حدفاصل مخازن شهید فلاحی واقع در گذرگاه (رفیوژ) میانی بزرگ‌راه شهید خرازی تا مخزن شهید حسینی اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این پروژه در چارچوب انتقال آب از تصفیه‌خانه ششم تهران و شامل خطوط انتقال پایین‌دست تصفیه‌خانه ششم به سمت غرب منطقه است.  

سالاری  افزود: این پروژه با خطوط لوله فولادی به قطر ۸۰۰ میلی‌متر تا قطر ۱۲۰۰ میلی‌متر و به طول مجموع هفت و نیم کیلومتر به شیوه‌ای طراحی شده که آب شرب به صورت ثقلی به مخازن زمینی مناطق ۲۱ و ۲۲ منتقل و وارد شبکه توزیع می‌شود.  

وی ادامه داد: قطعه سوم این پروژه شامل خط لوله فولادی به قطر ۸۰۰ میلی‌متر و به طول یکهزار و ۱۰۰ متر است که در حد فاصل مخازن شهید فلاحی واقع در گذرگاه میانی بزرگ‌راه شهید خرازی تا مخزن شهید حسینی در حاشیه بزرگ‌راه شهید خرازی قرار دارد و عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۹۹ آغاز شده است.  

مجری طرح‌های آب‌رسانی مناطق ۲۱و۲۲ خاطرنشان کرد: عملیات لوله‌رانی بتنی این پروژه به قطر ۱۲۰۰ میلی‌متر و لوله ۸۰۰ میلی‌متری انتقال آب به طول ۴۳ متر در عمق ۱۲ متری از رودخانه وردآورد به‌منظور اتصال این خط لوله به خط لوله ورودی مخزن شهید حسینی در حاشیه بزرگ‌راه شهید خرازی به اتمام رسید.

سالاری با بیان اینکه امسال شاهد کاهش بی سابقه بارندگی ها در سطح استان بودیم بیان داشت:سال آبی امسال (از مهرماه سال گذشته تا کنون) ۲۳۹ میلی متر بارندگی ثبت شده است که این آمار نسبت به سال آبی گذشته که ۴۰۶ میلی متر بوده است کاهش ۴۱ درصدی را نشان می دهد.

 وی یادآور شد: سرانه آب هر تهرانی در حالی حدود ۳۵۰ متر مکعب است که این رقم در کشور یک هزار و ۶۰۰ متر مکعب است و بر این اساس سرانه آب در تهران حدود یک پنجم متوسط کشور است.

 وی با اشاره به اینکه بیشترین مصرف آب در حوزه خانگی است،   از شهروندان خواست تا در مدیریت مصرف آب همکاری کنند.

طبق آمار میزان ذخایر آب های سطحی استان تهران از ۹۰ درصد به ۵۳ درصد کاهش یافته است که از بین این ذخایر، ۷۰ درصد  از منابع سطحی و ۳۰ درصد آب توسط منابع زیرزمینی تامین می شود.

برچسب‌ها صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب آبرسانی صرفه جویی در مصرف آب آب و فاضلاب آبرسانی میلی متر خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور