Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، عصر امروز به علت افزایش شمار بیماران مبتلا به کرونا در گیلان، هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بررسی ظرفیت ها و آمادگی جهت درمان مبتلایان به کووید‌۱۹، در سالن اجلاس این دانشگاه نشست اضطراری برگزار کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با ابراز نگرانی از افزایش سرسام‌آور بیماران کرونا اظهار کرد : رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی مردم به پایین‌ترین سطح ممکن رسیده و فعال بودن رستوران‌ها، عبور و مرور مردم در اماکن شلوغ و سرپوشیده و همچنین برگزاری دورهمی‌ها و مهمانی‌ها از نمونه‌های آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسلان سالاری با اشاره به وضعیت قرمز شهرستان‌های گیلان به ویژه رشت و افزایش بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان از مردم خواست به منظور پیشگیری از بیماری کرونا رعایت موازین بهداشتی را جدی بگیرند.

 علاوه بر شهرستان‌های گیلان، در شهر رشت شمار بیماران کووید ۱۹ به حدی افزایش یافته که در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت که سانتر مرکزی و اصلی کرونایی گیلان  است فضایی برای پذیرش بیمار جدید نیست.

 برخی از شهرستان‌ها همچون لاهیجان، انزلی و رضوانشهر نیز تخت خالی برای پذیرش بیماران جدید ندارند.

طی هفته گذشته جهت افزایش ظرفیت بخش‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت، بیماران غیر کووید 19 این مرکز آموزشی و درمانی، به مرکز آموزشی  ودرمانی پورسینا منتقل شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان چندی پیش در جمع خبرنگاران از بستری شدن بیش از یک هزار بیمار در بیمارستان‌های استان خبر داده بود.

 وی علت اصلی افزایش بیماران مبتلا به بیماری کرونا در گیلان عادی انگاری مفرط بسیاری از شهروندان ذکر کرده بود.

 گزارش‌های کارشناسان بهداشت استان نیز از کاهش نزولی رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی از سوی مردم به ویژه شهروندان رشتی حکایت دارد.

 علیرغم محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا در آمدوشدها، تردد مردم گیلان در راه‌های مواصلاتی و معابر شهری بیش از هر زمان دیگری بوده که در دو روز اخیر به اوج خود رسیده است.

 در این راستا مسؤولان‌ بهداشتی گیلان پیش‌بینی کرده‌اند‌، با جهش‌های متعددی که کرونا داشته اگر رفتار مردم کنترل نشود و مطابق با شیوه نامه‌های بهداشتی نباشد، سیر ابتلا به بیماری کرونا تصاعدی شده و بحرانی فراتر از روزهای نخست شیوع این بیماری در گیلان در انتظار است.

افزایش بیماری کرونا و وضعیت بحرانی پیش آمده، بار دیگر مدافعان سلامت را مضطر و خستگی آنها را در برابر مقاومت‌های پیاپی مضاعف کرده است.

علیرغم شیوع مضاعف کرونا در استان، کاهش محسوس رعایت پروتکل‌ های بهداشتی از سوی مردم و خستگی مفرط مدافعان سلامت، دانشگاه علوم پزشکی گیلان عزم خود را همچون گذشته جزم کرده و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت ها در تلاش است تا بیماری، بدون تخت مواجه نشود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: اضطراب گیلان سلامت بیماران دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیماری کرونا مرکز آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۱۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج

  به گزارش خبرنگار­ خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان این مطلب گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، همو دیالیز، دیالیز صفاقی، بال پروانه‌ای، پیوند، سرطان، اختلالات مزمن روان، اوتیسم و ام اس بابت خدمات دندانپزشکی از مزایای صندوق تا سقف معینی در سال بهره مند می‌شوند.   دکتر ناصحی گفت: در خصوص بیماری تالاسمی از افتخارات ما در سال‌های اخیر کاهش تولد بیمار تالاسمی ماژور و در برخی سال‌ها به صفر رسیده و بیمه سلامت در این مسیر نقش موثری در تامین منابع برای تشخیص بیماری داشته است.   وی افزود: در حال حاضر بیمه سلامت در درمان، تامین دارو و برخی جراحی‌ها نگاه ویژه به بیماران تالاسمی داشته است.   مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بیماران تالاسمی که به دارو‌های تولید داخل حساسیت داشته باشند با تجویز پزشک معتمد می‌توانند از پوشش بیمه‌ای دارو‌های خارجی بهرمند شوند.

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است