Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@21:06:30 GMT

شهردار باید مدیر و کارشناس باشد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۷۲۵۰۸

شهردار باید مدیر و کارشناس باشد

یک کارشناس شهرسازی گفت: شهردار باید براساس دانش و بینش خود در موقعیت‌های حساس تصمیم گیری درستی داشته باشد؛ مدیر موفق فردی است که در کوتاه ترین زمان بهترین تصمیمات را براساس شرایط و منابع شهر، چه منابع مالی و چه منابع انسانی، داشته باشد.

فرزاد مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهردار در کنار داشتن برخی شاخصه‌ها، باید دانش لازم را نیز داشته باشد بنابراین انتظار می‌رود شهرداری منتخب در حوزه شهرسازی دانش و تخصص لازم را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانش شهردار البته باید همراه با بینش باشد بدین معنا که داشتن دانش شهرسازی و معماری کافی نیست بلکه نیاز است شهردار بتواند به درستی از آموخته‌ها استفاده کند.

این کارشناس شهرسازی خاطرنشان کرد: شهردار باید بر اساس دانش و بینش خود در موقعیت‌های حساس تصمیم گیری درستی داشته باشد؛ مدیر موفق فردی است که در کوتاه‌ترین زمان بهترین تصمیمات را بر اساس شرایط و منابع شهر، چه منابع مالی و چه منابع انسانی، داشته باشد.

این کارشناس شهرسازی تصریح کرد: فعالیت‌های شهردار باید در راستایی باشد که هم شهر و شهروندان و هم ارگان شهرداری منافع مطلوب خود را کسب کنند؛ این ویژگی از مهمترین شاخصه‌هایی است که یک شهردار باید داشته باشد تا ثمره دانشی خودش را به عمل برساند.

مؤمنی اضافه کرد: یک مدیر خوب، فردی است که تصمیمات درستی اتخاذ کند و با کسانی که قرار است این تصمیمات را به مرحله اجرا برسانند، مشارکت فکری داشته باشد تا دستورات یک جانبه نباشد لذا یک مدیر خوب باید انتقاد پذیر باشد.

وی ادامه داد: چنین مدیری قطعاً چنانچه در زمان اجرای تصمیمات خود با همفکری کارشناسان به این نتیجه رسید که اجرایی شدن یک تصمیم به خصوص تبعاتی در پی دارد، در تصمیم خود بازنگری و تجدید نظر می‌کند.

این کارشناس شهرسازی تاکید کرد: چنین مدیری قطعاً تصمیمات را به صورت فرآیند محور و نه مطلق اجرایی می‌کند و توان بازنگری و اصلاح بسیاری از حوزه‌های شهری را دارد.

مؤمنی گفت: در فرآیند امکان سنجی یک پروژه شهری علاوه بر جنبه اقتصادی و مالی، ضرورت اجرای طرح نیز باید مورد توجه باشد به طور مثال طرح‌های استراتژیک یا طرح‌های تفصیلی شهرداری باید در کمترین زمان طرح تهیه شود چرا که نیاز اساسی شهر است به علاوه تهیه طرح در بازه زمانی کوتاه، هزینه‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

امروزه مدیریت کوانتوم جایگزین مدیریت استراتژیک شده است

وی با بیان اینکه امروزه مدیریت کوانتوم جایگزین مدیریت استراتژیک شده است، توضیح داد: نیازی نیست سلسله مراتب برای اتخاذ یک تصمیم طی شود؛ در مدیریت کوانتوم شهردار تنها مدیر یک شهر نیز بلکه خودش نیز در روند اجرای پروژه‌های شهری به عنوان یک کارشناس حضور دارد.

این کارشناس شهرسازی خاطرنشان کرد: شهردار در چنین مدل مدیریتی در هر لحظه می‌تواند مدیر یا کارشناس باشد که از آن با نام مدیر کارشناس یاد می‌شود؛ در چنین شرایطی شهردار می‌تواند روندها و فرآیندهای شهری را با بینش و نه فقط دانش به پیش ببرد.

مؤمنی اضافه کرد: متأسفانه به جز تعداد اندکی، سایر شهرداران عملاً دانش و تخصصی در حوزه شهرسازی نداشته‌اند و امیدوارم شهرداری که انتخاب می‌شود فارغ از مراودات سیاسی، ویژگی‌های ذکر شده و دانش و تخصص لازم را داشته باشد.

کد خبر 510639

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهرداری انتخاب شهردار شهر مدیریت شهری شهر سازی پروژه های شهری طرح شهری طرح تفصیلی شهر طرح راهبردی مشاوره معماری شهری معماری منابع مالی مدیریت منابع انسانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کارشناس شهرسازی چه منابع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور به ایلام در حوزه راه و شهرسازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی از تخصیص ۸۹ درصدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه این وزارتخانه خبر داد و اظهار کرد: اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری به عنوان اولویت اساسی در برنامه‌ها است و تکمیل پروژه‌های راهسازی استان ایلام باید تسریع شود.

وی افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز و چهار خطه کردن راه‌های استان یکی از اقدامات ضروری است که باید در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی در سفر اول رئیس جمهوری ۲۲ مصوبه را بر عهده داشته است که ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده و ۳۲ درصد مصوبات به اتمام رسیده است.

هژیری از تحقق نیافتن یک مصوبه مربوط به بهسازی مناطق حاشیه‌نشین شهر ایلام خبر داد و اضافه کرد: کل اعتبارات مصوبات سفر وزارت راه و شهرسازی ۱,۸۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱,۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد تخصیص یافته است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه مقرر شد تمام پروژه‌های مصوب سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام مطابق برنامه زمان‌بندی تکمیل و پروژه‌هایی از جمله تونل کبیرکوه، چهارخطه مهران دهلران اندیمشک، واریانت میشخاص، کنارگذر غربی ایوان و راه دسترسی بیمارستان رازی ایلام تا مرداد سال جاری تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 749587

دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • احداث پل جدید بندقیر در محور ملاثانی شوشتر
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند