Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@20:51:19 GMT

تاخت و تاز ویروس دلتا در جهان

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۷۴۵۴۸

بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، در یک ماه گذشته، ابتلا به کرونا در بیشتر مناطق جهان، بیش از هشتاد درصد افزایش داشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سویه دلتا کرونا که در بیش از صدو سی کشور شناسایی شده، درحال تبدیل به سویه غالب در جهان است.

به گزارش سی ان ان، شواهد حاکی است، میزان سرایت گونه دلتا، سیصد درصد بیشتر از گونه‌های قبلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر کل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد با انتشار سریع سویه بسیار مسری دلتا، جهان درخطر از دست دادن دستاورد‌های خود در مقابل ویروس کرونا قرار گرفته است.

آدهانوم افزود: نظام‌های بهداشت و سلامت در بسیاری از کشور‌ها به شدت تحت فشار هستند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، نوع دلتا را مانند انتقال بیماری آبله مرغان توصیف کرده و هشدار داده این سویه می‌تواند باعث بیماری‌های شدید شود.

اگر چه سازمان بهداشت جهانی، واکسن‌های موجود را برای مقابله با سویه‌های مختلف کرونا موثر اعلام کرده، اما سازمان تجارت جهانی در زمینه فقدان عدالت در توزیع واکسن کرونا و آثار آن برای اقتصاد جهانی هشدار داد.

خبر دیگر اینکه رسانه‌های چین گزارش دادند: این کشور با بزرگ‌ترین موج کرونا مواجه شده است. نانجینگ یکی از مناطقی است که به کانون شیوع سویه دلتا در چین تبدیل شده است. از این شهر، ویروس به دستکم پانزده شهر در هشت استان دیگر سرایت کرده و محدودیت‌های شدید کرونایی برای یک و نیم میلیون ساکن این مناطق اعمال شده است. به علت نگرانی از شیوع مجدد کرونا، فقط در پکن، بیش از چهل و یک هزار نفر در قرنطینه قرار گرفته اند.

همزمان با رکورد‌های المپیکی، کرونا در ژاپن هم رقم بی سابقه‌ای ثبت کرد. در بیست و چهار ساعت گذشته بیش از ده هزار نفر در ژاپن به کرونا مبتلا شده اند. انجمن پزشکی ژاپن درباره فروپاشی شبکه بیمارستانی این کشور به علت اوج گیری کرونا هشدار داد. نخست وزیر ژاپن وضعیت فوق العاده را در توکیو و اوکیناوا تمدید کرد.

در ترکیه موارد ابتلا افزایش یافته و با بیش از ۲۲ هزار ابتلا، بالاترین رقم در ۳ ماه گذشته ثبت شد. برچسب ها: کرونا ، ویروس دلتا ، سازمان جهانی بهداشت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا ویروس دلتا سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • خلاصه بازی فوتسال ایران ۶ - ۱ قرقیزستان؛ ایران به جام جهانی فوتسال رفت + ویدئو
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا