Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، عرفان مومن‌پور معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۱۴۲ حلقه چاه آب غیرمجاز در استان کردستان شناسایی و مسدود شده که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های بانه و کامیاران بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان با بیان اینکه بیشترین چاه غیرمجاز شناسایی شده با ۲۹ حلقه در شهرستان‌های کامیاران و بانه بوده است، افزود: در مجموع ۲۶ حلقه مربوط به شهرستان سنندج، ۱۶ حلقه در دیواندره، ۱۴ حلقه چاه در مریوان، ۱۳ حلقه در سقز، ۷ حلقه در سروآباد، ۵ مورد در بیجار و ۳ مورد نیز مربوط به شهرستان دهگلان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مومن‌پور با اشاره به اینکه در این مدت در شهرستان قروه هیچ چاه غیرمجازی شناسایی نشده است، بیان کرد: با انسداد این تعداد چاه غیرمجاز در استان کردستان نزدیک به ۳.۵۶ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی و به آبخوان‌های استان بازگشت داده شده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان اظهار داشت: در حال حاضر ۱۴ هزار حلقه چاه آب مجاز و دارای پروانه بهره‌برداری در استان کردستان وجود دارد.

او بیان کرد: در استان کردستان وضعیت منابع آب زیرزمینی مطلوب نیست و با کسری ۷۰۰ میلیون مترمکعبی مخازن آبرفتی آب زیرزمینی مواجه هستیم و ادامه این روند قطعا مشکلات جدی‌تری را در بحث تامین آب در بخش کشاورزی، شرب و صنعت پیش‌روی استان قرار خواهد داد.

مومن‌پور یادآور شد: اجرای طرح‌های تعادل‌بخشی سفره‌های آب زیرزمینی و طرح‌های تغذیه مصنوعی و ... تاحدودی اثر گذار است، اما زمانی شاهد جبران و تعادل در سفره‌های آب زیرزمینی خواهیم بود که بهره‌بردران و ذی‌نفعان نیزبه نوبه خود در مباحث مربوط به بهره‌برداری از منابع و حفاضت و صیانت از آن پای کار باشند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: چاه غیر مجاز آب شرب استان کردستان بهره برداری آب زیرزمینی حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • ۱۲ طرح عمرانی و صنعتی زندان‌های هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد