Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تصویب اصل ۸۵ شدن طرح ساماندهی پیام رسان های اجتماعی در جلسه علنی مجلس گفت: بررسی این طرح اولویت حال حاضر کشور نبود، درست است که باید فضای مجازی سرو سامانی پیدا می کرد اما الان ما مسایل با اولویت دیگری داشتیم که می توانستیم آنها را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد علی محسنی بندپی اظهار داشت: هر زمانی که ما بحث محدود و مسدود کردن را در هر موردی بدون یک جایگزین خوب مطرح کرده ایم تخلفات بیشتر شده است و پرداختن به آن تخلفات هزینه اش به مراتب بیشتر از اثرات این فضاها است.

وی ادامه داد: بررسی این طرح به صورت اصل ۸۵درست نیست، اصل ۸۵کردن این طرح مورد انتقاد تعدادی از نمایندگان بود که متاسفانه با رای شکننده ای تصویب شد، یکی از اشتباهات ما در سال اول مجلس یازدهم رای به بررسی طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده به صورت اصل۸۵بود که با ایرادت جدی از طرف شورای نگهبان مواجه شد و سروصداهای زیادی را از طرف انجمن های علمی کشور و جامعه پزشکی کشور به همراه داشت، ما نباید مجدد این اشتباه را در مورد طرح حساسی چون ساماندهی فضای مجازی مطرح می کردیم .

این عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس ادامه داد: زمانی دستگاه های پخش ویدیو را می گرفتند و ممنوع بود آن نوع نگاه الان در جامعه جواب نمی دهد، صنعت فضای مجازی به صورت افسارگسیخته در حال گسترش است و فضای مجازی تاثیر گذاری اش به مراتب بیشتر از دنیای واقعی شده است، ما نمی توانیم بدون پذیرش این واقعیت زندگی کنیم به هر حال ما در این دنیا زندگی می کنیم و نیاز به استفاده از این فضاها و تعامل داریم، نمی توانیم شهروندانمان را از این حق محروم کنیم .

محسنی بندپی یادآور شد: من متخصص فیزیوتراپی هستم و بارها گفتم عدم بازی کودکان ما در کوچه پس کوچه های شهر و عدم شکستن پنجره خانواده ها به قیمت شکستن ستون فقرات کودکان مان در دو دهه آینده منجر می شود؛ آیا درست است که ما امکانات و تجهیزات روز را از کودکان مان بگیریم و ممنوع کنیم یا چگونگی استفاده کردن از این تکنولوژی مدرن را به آنها آموزش ندهیم؟ محدود کردن و مسدود کردن شاید به طور موقت جواب بدهد اما راه حل دائمی و منطقی نیست ما تا جایگزینی برای این پلتفورم ها نداشته باشیم نباید آنها را محدود کنیم .

وی گفت : اولویت ما در این زمینه به جای مسدود کردن افزایش آگاهی نسبت به استفاده درست از این فضاها باشد و این امر را در دستور کار قرار دهیم. ما تا کی می توانیم در اتاق خواب ها و هال و پذیرایی مردم حضور داشته باشیم؟ این امکان برای همیشه وجود ندارد و جواب نمی دهد، وقتی افزایش آگاهی در دستور کار باشد ما موفق تر عمل می کنیم، فرهنگ استفاده از فضای مجازی را باید در دستور کار قرار دهیم.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1540360

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فضای مجازی مجلس یازدهم فیلترینگ فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟

چرت زدن برای مدتی کوتاه در یک محیط آرام و استفاده از زنگ هشدار برای اطمینان از بیدارشدن به‌موقع می‌تواند بهره‌وری شما در طول روز را افزایش دهد.

در زندگی مدرن و پرشتاب امروز، یافتن راه‌هایی برای افزایش انرژی و بهره‌وری بسیار مهم است. «چرت زدن» به عنوان یک راه ساده و در عین حال موثر برای دستیابی به این هدف است. گنجاندن چرت‌های کوتاه در برنامه روزانه می‌تواند به میزان قابل توجهی سطح انرژی، عملکرد شناختی و سلامت کلی را افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که چرت زدن‌های کوتاه‌مدت می‌تواند منجر به بهبود حافظه، کاهش استرس، افزایش خلاقیت و ارتقای سلامت قلب و عروق شود. بهترین زمان برای چرت زدن، در اوایل بعد از ظهر است، یعنی درست زمانی که بدن با کاهش طبیعی سطح انرژی مواجه است. کوتاه نگه داشتن مدت چرت‌ها، ایجاد یک محیط آرام و استفاده از زنگ هشدار برای بیدار شدن به موقع، استراتژی‌های کلیدی برای به حداکثر رساندن مزایای چرت‌های روزانه است.

چرت زدن و افزایش بهره‌وری مغز

دانشمندان علوم خواب، اثرات چرت زدن بر مغز و بدن انسان را به طور گسترده مورد مطالعه قرار داده‌اند و تحقیقات پیرامون این موضوع نشان می‌دهد که چرت زدن، بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه، می‌تواند منجر به بهبود عملکرد شناختی، تقویت حافظه و تنظیم خلق و خو شود. این پدیده به نقش چرت زدن در تثبیت خاطرات و پاک کردن اطلاعات اضافی، تمرکز بیشتر و هوشیاری ذهن نسبت داده می‌شود. علاوه بر این، چرت زدن به مغز این امکان را می‌دهد که از فعالیت‌های شناختی مستمر مانند حل مسئله و تصمیم‌گیری رهایی یابد و برای دقایقی استراحت کند. درست مانند ماهیچه‌ها که برای ریکاوری و قوی‌تر شدن به استراحت نیاز دارند، مغز نیز از استراحت‌های کوتاه برای شارژ شدن و بهبود عملکرد بهره می‌برد.

بهترین زمان برای چرت زدن

زمان چرت زدن شما می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سطح انرژی و بهره‌وری کلی شما داشته باشد. ریتم شبانه‌روزی یا ساعت درونی بدن ما، نقش مهمی در تعیین زمان ایده‌آل برای چرت زدن دارد. کاهش طبیعی سطح انرژی که در اوایل بعدازظهر اتفاق می‌افتد، معمولاً بین ساعت ۱۳ تا ۳ بعد از ظهر، فرصتی مناسب برای چرت زدن است.

توجه داشته باشید چرت زدن دیرهنگام، به خصوص در عصر و ساعات منتهی به شب، می‌تواند با خواب شبانه تداخل داشته باشد، روتین خواب شما را مختل کند و باعث شود به سختی به خواب شبانه فرو بروید یا حتی صبح خواب بمانید و به سختی بتوانید بیدار شوید.

سایر مزایای چرت زدن

چرت زدن، فوایدی فراتر از احساس راحتی و استراحت را ارائه می‌دهد. مهم‌ترین مزایای چرت زدن عبارتند از:

۱) افزایش انرژی و هوشیاری: یکی از مزایای اولیه چرت زدن، افزایش سریع انرژی و هوشیاری است. وقتی یک چرت کوتاه می‌زنیم، به مغزمان اجازه می‌دهیم استراحت کند و دوباره شارژ شود. چرت روزانه، خستگی را کاهش و توانایی ما را برای متمرکز ماندن و بهره‌وری در طول روز افزایش می‌دهد.

۲) تقویت حافظه و یادگیری: چرت زدن با تقویت حافظه و یادگیری مرتبط است. در طول یک چرت، مغز اطلاعات تازه به‌دست‌آمده را پردازش و سازماندهی می‌کند که منجر به حفظ و یادآوری بهتر می‌شود.

۳) کاهش استرس: چرت زدن باعث آزاد شدن انتقال‌دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و نوراپی نفرین می‌شود که در کاهش استرس و ایجاد حس آرامش نقش دارند.

۴) بهبود خلاقیت: چرت زدن می‌تواند تفکر خلاق را تحریک کند. هنگامی که ذهن استراحت خوب و کافی داشته باشد، می‌تواند از زوایای مختلف با مسائل و مشکلات روبه‌رو شود و راه‌حل‌های ابتکاری پیدا کند.

برای برخورداری از فواید چرت زدن به این نکات توجه کنید:

الف) کوتاه چرت بزنید: بهتر است مدت زمان چرت‌های روزانه بین ۱۰ تا ۳۰ دقیقه باشد تا از گیجی و اختلال در خواب شبانه جلوگیری شود.

ب) در محیطی آرام چرت بزنید: چرت زدن در فضای آرام و کم‌نور به افزایش کیفیت خواب و مزایای آن کمک می‌کند.

ج) آلارم تنظیم کنید: برای اطمینان از اینکه غرق خواب نشوید و برنامه خواب شبانه‌تان را مختل نکنید، یک زنگ هشدار تنظیم کنید که شما را از چرت زدن بیدار کند.

د) در زمان مناسب چرت بزنید: سعی کنید در اوایل بعدازظهر، بین ساعت ۱ تا ۳ بعد از ظهر چرت بزنید تا با ریتم طبیعی شبانه‌روزی بدن هماهنگ شوید و به طور کامل از مزایای چرت زدن برخوردار شوید.

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • عکس | چهره متفاوت بهنوش بختیاری و امین حیایی در اتاق گریم
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم