Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا خدابخشی روزشنبه در حاشیه بازدید از عملیات گازرسانی به تعدادی از روستاهای دهستان سبزدشت بافق در گفت و گو با ایرنا افزود: مراحل اجرای خط انتقال گاز به این روستاها با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی درحال انجام است و سال ۱۴۰۰ گاز مورد نیاز این روستاها از طریق شبکه سراسری تامین می شود.

وی اضافه کرد: با اجرای پروژه‌های گازرسانی به این روستاها، بیش از ۲۰۰ خانوار در زمستان امسال از گاز طبیعی به عنوان سوخت پاک استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی بافق در ادامه با اشاره به ۱۳ کیلومتر لوله‌گذاری برای انتقال گاز از شهرستان بهاباد به این روستاها، تصریح کرد: با توجه به ۲۰ میلیارد تومان پیش بینی بودجه برای اجرای این پروژه از لحاظ تامین اعتبار مشکلی وجود ندارد.

به گفته وی با بهره‌مندی ساکنان پنج روستای بشکان، خُوسف، دشتخوان، بیدان پنج و رضوان در سال ۱۴۰۰ خورشیدی، این شهرستان به جمع مناطق سبز کشور از لحاظ برخورداری از گاز لوله‌کشی می‌پیوند.

خدابخشی با بیان اینکه طرح آبرسانی به سه روستای خُوسف، بشکان و دشتخوان در دستورکار قرار دارد و افزون بر ۱.۵ میلیارد تومان بودجه برای اجرای این طرح پیش‌بینی شد، خاطرنشان کرد: شبکه داخلی آب این روستاها قبلا آماده و مورد استفاده قرار گرفت، اما کمبود آب و قطعی پی درپی آن باعث نگرانی مردم منطقه شد.

این مسوول با قدردانی از توجه و همکاری مدیرکل امور روستایی استانداری یزد، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان و شهرستان بافق ،ادامه داد: با اجرای این طرح و برخورداری سه روستای یادشده از آب بهداشتی تمامی روستاهای بالای پنج خانوار شهرستان بافق به آب لوله کشی دسترسی پیدا می کنند.

همچنین مدیرعامل شرکت گاز یزد ۱۴ بهمن ۹۹ با اشاره به برخورداری ۹۹ درصد جمعیت شهری و روستایی استان به گاز طبیعی گفته بود: تنها یک درصد تا تبدیل کامل یزد به استان سبز کشور باقی مانده است.

علی اکبر میدانشاهی در نشست مجازی با اصحاب رسانه افزود: یزد با پوشش بالای ۹۹ درصد خدمات گازرسانی به جمعیت شهری و روستایی می‌تواند به عنوان استان سبز ایران معرفی شود.

به گفته وی عمده جمعیت یک درصد باقی مانده مربوط به بهاباد است و عملیات گازرسانی به مناطق باقی مانده این شهرستان آغاز شد و تا پایان سال ۱۴۰۰ مردم روستاهای این منطقه به گاز دسترسی پیدا می کنند.

شهرستان بافق علاوه بر یک بخش مرکزی، دهستان های مبارکه، کوشک، سبزدشت، ۲۸ شورای اسلامی، ۲۲ دهیاری مصوب و بیش از  ۱۰۰ پارچه روستا و آبادی دارد.

نزدیکترین روستا به مرکز این شهرستان، مبارکه با چهار کیلومتر و دورترین آن روستای بیدان پنج که در فاصله ۱۳۵ کیلومتری شهر بافق واقع است. 

مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها شرکت ملی گاز ایران گاز رسانی توسعه روستایی بافق گاز بهاباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران گاز رسانی توسعه روستایی شرکت ملی گاز ایران گاز رسانی توسعه روستایی بافق گاز بهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۷۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان