Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، از گسترش ویروس دلتا در ۲۹ استان کشور خبر داد و گفت: رعایت پروتکل ها به زیر ۴۰ درصد سقوط کرده است.

به گزارش مشرق، علیرضا رئیسی، روز شنبه نهم مرداد ۱۴۰۰ در حاشیه آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در دولت دوازدهم، تاکید کرد: این آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در دولت دکتر روحانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ستاد تا کنون ۵۷۳ مصوبه داشت که با همکاری عزیزان عضو ستاد از سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه به مرحله اجرا گذاشته شده است.

وی گفت: جا دارد تشکر کنیم از همکاری که همه این عزیزان داشتند و در این جلسه هم دکتر روحانی تشکر از همه اعضا داشتند؛ از جمله ستاد نیروهای مسلح، سپاه، بسیج، دادستانی کل کشور، قرارگاه، رؤسای دانشگاه‌ها و استانداران و مردم که در این مدت زحمات زیادی کشیدند.

بیشتر بخوانید: ۱۰ کشور نخست مبتلا به کرونا در جهان

رئیسی ادامه داد: امروز مروری شد بر همه کشورهایی که بیشترین درگیری را با ویروس دارند. الان بیش ۱۶۴ کشور در دنیا متأسفانه گرفتار موج دلتا شدند. ویروس جهش یافته دلتا با قدرت سرایت بسیار بالا حتی در کشورهایی که میزان بالایی از واکسیناسیون را انجام دادند باعث موج جدید شده و اینکه ابتلاها افزایش یابند. این موضوع نشان دهنده دو نکته مهم است؛ یکی اینکه بر اساس الگوهای موجود در سطح دنیا، آنهایی که واکسن زدند از جمله سنین بالا و … نشان داده شده که هم میزان بستری و هم مرگ و میر ناشی از بیماری پایین‌تر است. بنابراین خواهشم آن است که عزیزان بالای ۵۵ سال که الان سامانه برایشان باز شده حتماً برای واکسیناسیون ثبت نام کنند.

وی افزود: نکته دوم اینکه با توجه به اینکه کشورهایی که درصد بالایی از واکسیناسیون را دارند ولی میزان مجدداً در آنها بالا رفته شاید حاکی از آن باشد که واکسن زدن به تنهایی کافی نیست و نیاز به رعایت پروتکلهاست؛ بنابراین این افراد ممکن است مبتلا شوند اما میزان بستری و مرگ و میر در آنها پایین‌تر از سایرینی است که واکسن نزدند. بنابراین هم باید واکسن بزنیم هم رعایت پروتکل‌ها را داشته باشیم تا زمانی که درصد بالایی از مردم دنیا واکسن بزنند و زنجیره بیماری قطع شود.

ببینید: عکس/ سومین محموله واکسن کرونا از ژاپن رسید

رئیسی با اشاره به روند بیماری در کشور، افزود: در حال حاضر ۲۹ استان درگیر کرونای دلتا شده و میزان بستری و ورود به بیمارستانها دارد بالا می‌رود. خیلی از تختهای بیمارستانها دارد پر می‌شود و این هشدار جدی است که اگر پروتکل‌ها به همین شکل رعایت شوند تا یک هفته آینده ممکن است درگیر موج بسیار سهمگین‌تری شویم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز به قله این موج از کرونا در کشور نرسیده ایم، گفت: رعایت پروتکل‌ها در کشور به زیر ۴۰ درصد سقوط کرده است و ویروسی با این قدرت سرایت بالا می‌تواند همه را مبتلا کند.

رئیسی افزود: فکر می‌کنم اکنون همه خانواده‌ها در اطرافیان نزدیک خود به علت سرایت بالای کرونای دلتا یک مبتلا سراغ دارند و از طرفی مردم هم تأیید خواهند کرد که رعایت پروتکل‌ها هم نیاز به مطالعه دقیق ندارد و اگر به شهر سر بزنیم می‌بینیم پروتکل‌ها به خوبی رعایت نمی‌شود. علی‌رغم اینکه هشدار دادیم یکی از جاهای پرخطر قابل سرایت رستوران‌ها است هنوز هم عده زیادی به رستوران می‌روند و این یک هشدار جدی است و حتی آنهایی که دُز اول واکسن را زدند به دلیل قدرت سرایت بالا مستعد ابتلاء هستند. بنابراین از حضور در اماکن تجمعی و سربسته پرهیز کنند.

رئیسی ادامه داد: در کنار هشدارهایی که دادیم میزان ورودی واکسنمان قابل قبول است و طی دو روز گذشته حدود ۲.۵ میلیون دُز واکسن جدید به دستمان رسید و فردا هم حدود یک میلیون دیگر به دستمان می‌رسد و تا آخر هم تکرار خواهد شد بنابراین تا پایان مرداد حدود ۷ میلون دُز واکسن به دستمان خواهد رسید. سرعت واکسیناسیون نیز قابل قبول است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: از امروز برای کل کشور سامانه واکسیناسیون برای ۵۵ سال به بالا باز است و خواهش می‌کنم فقط بر اساس نوبت خود به مراکز مراجعه کنند و سبب ازدحام در مراکز تجمعی نشوند. سامانه دیگر تک نوبتی است و با ثبت نام همان لحظه پاسخ می‌دهد و لازم نیست منتظر پیامک بعدی باشید و محل و روز تزریق انتخاب می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای گروه‌های سنی که اعلام می‌کنیم هیچ نگرانی برای واکسن وجود ندارد و واکسن برایشان داریم.

وی افزود: همزمان با عید سعید غدیر واکسیناسیون مشاغل پرخطر را هم بر اساس فاز سوم آغاز کردیم که شامل معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه، زندانیان، رانندگان سیستم حمل و نقل عمومی و بانک‌ها آغاز شدند و واکسیناسیون آنها طبق برنامه انجام خواهد شد و پیش بینی می‌کنم تا پایان شهریور فاز سوم واکسیناسیون به اتمام خواهد رسید.

رئیسی اظهار کرد: بانک اطلاعاتی دیابتی‌ها و کسانی که انسولین تزریق می‌کنند موجود است و از طرف مراکز بهداشتی درمانی فراخوان خواهند شد. بنابراین فعلاً امکان ثبت نامشان نیست عجله نکنند و از طرف ما فراخوان می‌شوند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو آمار کرونا علیرضا رئیسی ستاد ملی مقابله با کرونا سلامت سید ابراهیم رئیسی دولت دوازدهم ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت پروتکل ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست