Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مهلت قانونی برای تعلیق اخراج شهروندان آمریکایی از خانه هایشان در پایان این ماه منقضی می شود و این می‌تواند سبب آوارگی میلیون‌ها آمریکایی تا پایان این ماه شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس؛ مهلت قانونی تعیین شده برای تعلیق بیرون انداختن شهروندان آمریکایی از خانه هایشان قرار است در پایان این ماه منقضی شود و این می‌تواند سبب آوارگی میلیون‌ها آمریکایی تا پایان این ماه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجری این شبکه در ابتدا گفت ظرف دو روز آینده میلیون‌ها آمریکایی ممکن است در معرض اخراج از خانه هایشان قرار بگیرند,، زیرا حفاظت‌های فدرال که طی دوران شیوع این همه گیری ایجاد شده بود قرار است به پایان برسد.
حدود شش میلیون و 700 هزار خانوار اوایل این ماه نتوانستند اجاره خانه‌های خود را پرداخت کنند. حدود نیمی از این افراد نگرانند که ظرف دو ماه آینده ممکن است از خانه هایشان بیرون رانده شوند.
کنگره آمریکا بیش از 46 میلیارد دلار برای کمک به مردم که تحت تأثیر این همه گیری قرار گرفته اند، اختصاص داده است تا بتوانند اجاره بهایشان را پرداخت کنند.
حدود نیمی از ایالت‌ها در سراسر آمریکا کمتر از پنج درصد از کمک‌های فدرال را دریافت می‌کنند.
تا ماه ژوئن، فلوریدا، کارولینا و نیویورک کمتر از یک درصد از این کمک‌ها را دریافت کردند. اما این پول اخیرا سریعا ارائه شده است.
والی آدیمو معاون وزیر خزانه داری آمریکا اذعان کرد وجود برخی قوانین - همانند قانونی که تنها به مالکان خانه‌ها اجازه می‌دهد درخواست دریافت کمک دهند - سبب کندی روند توزیع کمک شده است.
آدیمو گفت: "در حال تجدید نظر در این قانون هستیم تا اطمینان حاصل کنیم مستأجران و افراد خودشان بتوانند برای دریافت این پول درخواست دهند. علاوه بر این، ما فرایند ارائه درخواست را تسهیل کرده ایم و سبب ارائه فرصت‌هایی به جوامع محلی و ایالت‌ها برای همکاری شده ایم تا اطمینان پیدا کنیم آن‌ها می‌توانند این پول را دریافت کنند. "
جان بوریاک عضو اتحادیه مسکن در هوستون در سخنانی گفت: "فکر نمی‌کنم بتوانیم شاهد ارائه راهکار‌های بزرگی برای جلوگیری از موج اخراج افراد باشیم. فکر می‌کنم این کار هزینه زیادی دارد. "
بوریاک که در هوستون زندگی می‌کند بر این باور است این ضرب الاجل نباید تمدید شود. او می‌گوید چنین کاری سبب آسیب به مالکان خانه‌ها می‌شود.
وی گفت: "این موضوع در ارتباط با زندگی روزانه مردم است و اگر این اجاره‌ها پرداخت نشود، اقساط خانه‌ها هم پرداخت نمی‌شود. "
افرادی همانند سانتاماریا می‌گویند برنامه کمک به مستاجران به تدریج تاثر خود را می‌گذارد و بنابراین باید صبور بود.
وی گفت: "قابل درک است که اگر اجاره شما به مدت چهار یا پنج ماه پرداخت نشده است شما انتظار نخواهید داشت در ماه‌های ششم و هفتم هم چیزی دریافت کنید، اما این اتفاق خواهد افتاد. این برنامه موفق بوده است، اما تنها به کمی زمان نیاز دارد. "
اما زمان برای میلیون‌ها شهروند آمریکایی که تلاش می‌کنند سقفی بالای سر خود داشته باشند از دست می‌رود.
در برخی موارد، ایالت‌ها کارکنان کافی برای انجام چنین کاری ندارند، اما شرایط در حال بهتر شدن است و در ماه ژوئن ایالت‌ها در مقایسه با مجموع پنج ماه قبل از آن پول بیشتری دریافت کردند.
در حالی که در بسیاری از ایالت‌ها از جمله در نیویورک و کالیفرنیا، در تلاش برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، از فعالیت بسیاری از مراکز کسب و کار از جمله رستوران‌ها جلوگیری به عمل می‌آید، برخی نیز این باور را دارند که آسیبی که تعطیلی کسب و کار به سلامت روانی و نیز معیشت مردم می‌زند چندان هم کمتر از خود کرونا نیست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیون آمریکایی خانه هایشان پایان این ماه میلیون ها ایالت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه ایرلند: ۱۰۰ درصد مردم غزه در معرض گرسنگی و قحطی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «مایکل مارتین» وزیر خارجه ایرلند با بیان اینکه میزان کمک‌های بشردوستانه ارسالی به غزه کافی نیست اعلام کرد که در شرایط کنونی ۱۰۰ درصد مردم غزه در معرض گرسنگی و قحطی هستند.

هفته پیش نیز نخست ایرلند همراه با نخست‌وزیر اسپانیا و نروژ در مواضعی مشترک در حمایت از مردم فلسطین اعلام کردند که برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین و حمایت از عضویت کامل آن در سازمان ملل آماده هستند.

شبکه خبری الجزیره در گزارشی اعلام کرد که در ادامه حمایت سه کشورهای اروپایی از حق حاکمیت سیاسی مردم فلسطین در تشکیل کشور مستقل فلسطینی به عنوان عضو کامل سازمان ملل نخست وزیران اسپانیا، نروژ و ایرلند بر حق تشکیل کشور مستقل فلسطینی تاکید کردند.

به نوشته الجزیره، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا در ادامه تلاش خود برای جلب حمایت کشورهای اروپایی در به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی در کنفرانس خبری اعلام کرد که «نشانه‌های روشنی» در اروپا پدیدار گشته و کشورهای اروپایی آماده پذیرفتن دولت مستقل فلسطینی هستند.

الجزیره عنوان کرد: سانچز در سفر دوره‌ای که روز جمعه به برخی کشورهای اروپایی از جمله نروژ و ایرلند سفر کرد، تلاش خواهد کرد رهبران کشورهای اروپایی را برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی ترغیب کند. مقصد سفر بعدی نخست وزیر اسپانیا لهستان خواهد بود.

بر پایه این گزارش، نخست وزیر اسپانیا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «یوناس گار استوره» همتای نروژی خود درباره وضعیت جنگی نوار غزه تاکید کرد باید در غزه آتش‌بس اضطراری حاصل شود و نهادهای بشردوستانه بدون هیچ تهدیدی اجازه فعالیت داشته باشند. خشونت بیشتر و کشتار غیرنظامیان در غزه مجاز نیست.

وی در ادامه تصریح کرد: هماهنگی با نروژ پیامی برای راه حلی است که به اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها آینده‌ای منطبق با صلح می‌دهد.

به نقل از سایت خبری الجزیره، سانچز درباره به رسمیت شناختن کشور فلسطین هم گفت اسپانیا آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین در نزدیک‌ترین زمان ممکن و عضویت کامل آن در سازمان ملل است.

نخست وزیر نروژ هم تاکید کرد کشورش آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین و حمایت از عضویت کامل آن در سازمان ملل است.

از سوی دیگر، نخست وزیر ایرلند نیز در مواضعی مشابه با همتای نروژی و اسپانیایی اعلام کرد با همتای اسپانیایی خود مساله به رسمیت شناختن کشور فلسطین را بررسی کرده است و این دو کشور در آستانه به رسمیت شناختن فلسطین هستند.

وی با بیان اینکه ملت فلسطین حق حاکمیت و برخورداری از حکومت خودمختار را دارند، افزود: زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین نزدیک است. آماده به رسمیت شناختن فوری کشور فلسطین هستیم و این را رسمی کرده‌ایم.

این مقام ایرلندی وضعیت غزه را غیر قابل توصیف عنوان کرد و خواهان باز شدن کریدورهای بیشتر برای انتقال کمک‌های انسانی به نوار غزه شد.

نخست وزیر ایرلند افزود تخریب جنبه‌های زندگی غیرنظامیان در نوار غزه از جمله بیمارستان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی قابل قبول نیست.

گفتنی است که وزارت بهداشت غزه روز جمعه اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته به ۳۳ هزار و ۶۳۴ شهید و ۷۶ هزار و ۲۱۴ زخمی رسیده است. این در حالی است که بسیار از افراد کشته و زخمی در مسیرها و زیر آوار در نتیجه حملات اشغالگران هستند که دسترسی به آنها ممکن نیست.

کد خبر 6086667

دیگر خبرها

  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • مکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • هواداران منچستریونایتد بلیت‌هایشان را به باشگاه پس دادند!
  • بانک های چینی در معرض تحریم
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید
  • وزیر خارجه ایرلند: ۱۰۰ درصد مردم غزه در معرض گرسنگی و قحطی هستند
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟