Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید میزان بالاتر مرگ‌ومیر در افراد مبتلا به سویه‌ی دلتای کروناویروس ثبت نشده است و واگیرتر بودن این سویه ویروس لزوما معادل مرگبارتر بودن آن نیست.

به گزارش برنا و به نقل از گاردین ماریا وان کرکوف، مدیر فنی کووید-۱۹ در سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری در روز جمعه گفت سویه دلتا حدود ۵۰ درصد نسبت به سویه‌های اجدادی کروناویروس که در ابتدا در انتهای سال ۲۰۱۹ در چین ظهور کردند، واگیرتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، چند کشور افزایش میزان‌های بستری شدن در مبتلایان به سویه‌ی دلتا کروناویروس را گزارش کرده‌اند، اما میزان بالاتر مرگ‌ومیر ناشی این سویه‌ی ویروس ثبت نشده است.

از طرف دیگر سند مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) که روزنامه واشنگتن پست آن را منتشر کرده است، به بررسی‌های در کانادا، سنگاپور و اسکاتلند اشاره کرده است که نشان می‌دهند سویه‌ی دلتای کروناویروس (که در ابتدا در هند شناسایی شد) نسبت به سویه‌ی آلفای آن (که در ابتدا در انگلیس شناسایی شد) با پیامدهای بدتر پزشکی همراهی داشته باشد.

این سند همچنین می‌گوید: «مجموعه‌ای از داده‌های اخیرا به دست آمده و هنوز منتشرنشده از بررسی‌ها درباره شیوع کرونا و بررسی‌ها در کشورهای دیگر نشان می‌دهند که افراد واکسینه‌شده‌ای که دچار عفونت با سویه‌ی دلتای کرونا شده‌آند، ممکن است بتواند به همان اندازه افراد واکسینه‌نشده ویروس را به دیگران منتقل کنند. افراد واکسینه‌شده مبتلا به عفونت با سویه‌ی دلتا مشابه با افراد واکسینه‌نشده مبتلا به این سویه‌ی ویروس بار ویروسی قابل‌اندازه‌گیری دارند.»

مایک رایان، کارشناس ارشد اضطرارهای بهداشتی در سازمان جهانی بهداشت نیز در این کنفرانس خبری گفت با وجود شواهد فزاینده در جهان واقعی درباهر کاهش اثربخشی واکسن‌ها در برابر سویه‌های جدید کروناویروس، واکسن‌های تاییدشده بوسیله این سازمان هنوز در پیشگیری از کووید موثر هستند.

او گفت: «همه واکسن‌هایی که در حال حاضر بوسیله سازمان جهانی بهداشت تایید شده‌اند، باعث محافظت قابل‌توجه در برابر بیماری شدید و بستری شدن ناشی از کرونا می‌شوند. ما در حال مبارزه با همان ویروس هستیم، اما این ویروس اکنون  سازگاری سریع‌تر و بهتری در انتقال در میان انسان‌ها پیدا کرده است. این است تغییری که ایجاد شده است.»

در مقابل، سند CDC نشان می‌دهد از ماه ژانویه تاکنون، سهم افراد واکسینه‌شده در موارد بستری شدن و مرگ در بیمارستان در میان بیماران کووید-۱۹ در حال افزایش بوده است.

سند CDC هشدار می‌دهد که سویه‌ی دلتای به اندازه ویروس آبله‌مرغان  واگیر ست و مقامات دولت با توجه به تاثیر شدیدتر این سویه ویروس باید بپذیرند که «شرایط  مبارزه با ویروس تغییر کرده است.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا چین ویروس واشنگتن پست اسکاتلند انگلیس جهان مرگ بیمارستان دولت کرونا سازمان جهانی بهداشت سویه ی دلتای کرونا افراد واکسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون

 به گزارش تابناک به نقل از مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاورد‌های نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشور‌های پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

 وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و دارو‌های مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشور‌های منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیاز‌های بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

دیگر خبرها

  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون