Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیشتر از یک ماه قبل زنگ خطر شیوع پیک پنجم کرونا در کشور و از جمله استان یزد به صدا در آمد. آخرین و جدیدترین آمار کرونایی استان یزد در پیک پنجم تاکنون به شرح ذیل است :

به گزارش برنا ؛ به رغم تاکیدات زیاد مسوولان دانشگاه علوم پزشکی و متخصصان این حوزه مبنی بر رعایت دستورات بهداشتی، نرفتن به سفر، زدن ماکس، حاضر نشدن در اجتماعات و شستن دستها، همچنان بخش قابل توجهی از شهروندان با سهل انگاری و عادی انگاری بر طبل این بیماری قرن می کوبند!

متاسفانه کرونا در پیک پنجم خود به صورت آرام و چراغ خاموش جلو آمد و همچنان می تازد در حالیکه بسیاری از سخت گیری‌ها و محدودیت‌ها در این مدت کاهش یافت تا این بیماری همچنان در اوج باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون هر ۱۰ شهرستان استان یزد در وضعیت قرمز قرار دارند و از این رو لزوم رعایت بیشتر پروتکل ها از یک سو و توجه به واکسیناسیون عمومی از سوی دیگر ضروری می نماید.

کادر درمان ما خسته و نگران هستند و حق هم دارند؛ آنها با تمام توان خود در سنگر اول مقابله با این ویروس قرار داشته و دارند و لذا حق دارند که گاهی از دست من و شما  گله گذار باشند.

نگاهی گذرا به آمار مراجعان، بستری ها و  فوتی های کرونا در پیک پنجم در استان یزد نشان می دهد که این بیماری قرن، آرام و بی صدا می تازد و هر چند آمار فوتی های این پیک در مقایسه با ماههای آغاز شیوع این ویروس در سال گذشته، کاسته شده اما آمار مراجعان و مبتلایان سیر صعودی داشته است.

آمار مقایسه ای مراجعان، مبتلایان، فوتی ها و رنگ بندی های کرونا در یک ماه گذشته در استان یزد خود گویاتر از هر توضیحی است .

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هفتم تیرماه امسال، نخستین آمار افزایشی و قابل توجه کرونایی‌ها در روزهای آغازین پیک پنجم آن را اعلام کرد.

در این روز یعنی هفتم تیرماه، ۱۵۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد پذیرش شدند.

به نوشته این دانشگاه در آن روز ۴۲۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری بودند که ۷۹ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کردند.

در همین روز پنج نفر فوت کردند.

در هفتم تیرماه شهرستان یزد در وضعیت قرمز، شهرستان های اشکذر، اردکان و بهاباد در وضعیت زرد، سایر شهرستان ها در وضعیت نارنجی کرونایی قرار داشتند.

در ادامه این ماجرا دانشگاه علوم پزشکی یزد ۱۲ تیرماه از پذیرش ۱۵۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد و تداوم افزایش بستری های مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان و قرار گرفتن ۶ شهرستان در وضعیت قرمز خبر داد و اعلام کرد بستری های مشکوک به کرونا در یزد به ۵۰۰ تن رسید.

از این تعداد، ۹۸ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشتند .

بنا بر گزارش ۱۲ تیرماه این دانشگاه، شهرستان های ابرکوه، اشکذر، بافق و بهاباد در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند.

تعداد فوتی های کرونا در این روز یک نفر اعلام شد.

دانشگاه علوم پزشکی یزد سه روز بعد یعنی ۱۵ تیرماه از پذیرش ۲۲۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد خبر داد که در مقایسه با ۱۲ تیرماه ۷۴ نفر بیشتر بود.

همچنین این دانشگاه از رسیدن بستری های مشکوک به کرونا در استان به ۶۰۰ نفر خبر داد و این افزایش را "چشمگیر" دانست و اضافه کرد: ۱۲۴ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند.

در ۱۵ تیرماه، هشت نفر بعلت کرونا در یزد فوت کردند.

اما طی فاصله زمانی ۱۵ تا ۱۹ تیرماه یعنی چهار روز ، تعداد بستری های کرونایی در استان با ۱۲۰ نفر افزایش به ۷۲۰ نفر رسید .

همچنین تعداد بیماران پذیرش شده کرونایی هم ۳۳۴ نفر اعلام شد که در مقایسه با چهار روز قبل از آن بیش از ۱۰۰ نفر افزایش نشان می داد.

این بار هم دانشگاه از اصطلاح "چشمگیر" برای افزایش بیماران کرونایی استفاده کرد که نشان از خوب نبودن اوضاع در مراکز درمانی بود بخصوص آنکه ۱۰۸ نفر از این تعداد به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشتند .

دانشگاه پزشکی یزد اعلام کرد: ۱۹ تیرماه شهرستان های ابرکوه و اشکذر در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشتند.

در این روز هم ۲ فوتی دیگر به جمع درگذشتگان کرونایی اضافه شد.

در ۲۰ تیرماه یعنی ۲۴ ساعت بعد باز هم دانشگاه پزشکی یزد از تداوم روند صعودی بستری های کرونایی در استان و افزایش چشمگیر پذیرش های کرونایی خبر داد.

در این روز اعلام شد ۷۵۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند که ۱۱۳ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور دارند و خدمات دریافت می‌کنند.

طی این روز ۲۷۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد پذیرش شدند که در مقایسه با روز قبل از آن حدود ۷۰ نفر کمتر بود.

در همین روز شهرستان های ابرکوه و اشکذر در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشتند.

در ۲۰ تیرماه هم ۶ نفر  فوت کردند.

دانشگاه علوم پزشکی یزد در تازه ترین آمار خود اعلام کرد مجموعا در تیرماه امسال ۱۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در استان یزد قربانی این ویروس شدند.

از ۳۰ هزار و ۸۵۳ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در تیرماه، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵ هزار و ۴۹۷  بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان یزد شناسایی شدند.

اما این آمار همچنان می تازد و بنا بر تازه ترین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه پزشکی یزد از  ۶۸۸ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۷۷  بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

از این تعداد ۲۵ نفر در بیمارستان های استان بستری و ۲۵۲ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند و ۵ بیمار مبتلا به کرونا هم در استان جان خود را از دست دادند.

و بر اساس آخرین آمار  اکنون، ۸۵۴ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد  ۱۴۱ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند که نسبت تیرماه، جهش قابل توجهی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دانشگاه علوم پزشکی یزد واکسیناسیون درمان ویروس علوم پزشکی بیمارستان مراکز درمانی کرونا کرونا در یزد بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد سایر شهرستان ها در وضعیت دانشگاه علوم پزشکی کرونا در استان خدمات دریافت وضعیت نارنجی وضعیت قرمز کرونایی قرار استان یزد پیک پنجم پزشکی یزد بستری ها اعلام شد فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس