Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بابک دین پرست با اعلام این خبر، به تشریح آخرین وضعیت میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: میانگین استفاده ازماسک در اماکن عمومی که دربازه زمانی ۲ تا ۹ تیرماه، ۶۹ درصد بوده است، در بازه زمانی ۳۰ تیرماه الی ۶ مردادماه، با ۳۵ درصد کاهش به ۴۶ درصد تنزل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میانگین استفاده از تهویه مناسب در اماکن عمومی که دربازه زمانی ۲ تا ۹ تیرماه ، ۷۲ درصد بوده است، در بازه زمانی ۳۰ تیرماه الی ۶ مرداد ماه ، با ۳۲ درصد کاهش به ۴۹ درصد تنزل یافته است.

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با یادآوری اینکه، میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی دربازه زمانی ۲ تا ۹ تیرماه ، ۷۲ درصد بوده است، گفت: متأسفانه این شاخص، در بازه زمانی ۳۰ تیرماه الی ۶ مردادماه، با ۳۱ درصد کاهش به ۵۰ درصد تنزل یافته است.

وی اضافه کرد: میانگین رعایت پروتکل فاصله گذاری دراماکن عمومی که دربازه زمانی۲ تا ۹ تیرماه، ۶۹ درصد بوده است، در بازه زمانی ۳۰ تیرماه الی ۶ مردادماه ، با ۴۴ درصد کاهش به ۳۹ درصد تنزل یافته است.

دین پرست همچنین در خصوص استان های با کمترین میزان رعایت پروتکل های بهداشتی هم گفت: دراستان های البرز، زنجان،کرمان،گیلان و هرمزگان  بین۲۵ تا ۳۱ درصد،گیلان با رعایت ۲۵ درصدی پروتکل های بهداشتی، هرمزگان با رعایت ۲۶ درصدی و البرز با رعایت ۲۷درصدی درقعرجدول رعایت پروتکل های بهداشتی و از طرف مقابل، استان های خراسان جنوبی وکرمانشاه، با رعایت  ۵۳ درصدی پروتکل های بهداشتی و استان مرکزی، با رعایت ۴۹ درصدی، در صدر جدول رعایت پروتکل های بهداشتی قرار دارند.

معاون وزیر کشور به وضعیت رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی هم اشاره کرد و گفت: میانگین استفاده از تهویه مناسب در اماکن عمومی به  ۴۹ درصد رسیده است.

دین پرست در همین راستا به مکاتبه دو روز گذشته وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با وزیر بهداشت اشاره و تصریح کرد که در این مکاتبه ، دکتر رحمانی فضلی، با برشماری تکالیف قانونی وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی در سطوح ملی و استانی ‌و تشریح و تبیین مسئولیت های قانونی آن وزارتخانه ‌و دانشگاه‌ های علوم پزشکی سراسر کشور، در قالب کمیته های عالی نظارت و الزام  تمامی دستگاههای مرتبط عضو ستاد و قرارگاه عملیاتی به همکاری با وزارت بهداشت، خواهان ارتقاء و گسترش نظارتها، به منظور افزایش میانگین سطح رعایت پروتکل های بهداشتی در استانهای سراسر کشور شد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دین پرست تاکید کرد: طی روزهای آینده ،مفاد تمامی مصوبات ستاد ملی و قرارگاه عملیاتی ، در خصوص تکالیف دستگاههای اجرای عضو ستاد ملی و قرارگاه عملیاتی، در ارتباط با نحوه و چگونگی نظارت بر روند رعایت پروتکل های بهداشتی، منتشر خواهد شد.

پربیننده ترین ۴۳هزار نفر از فرهنگیان صاحبخانه می شونـد افزایش فوق العاده ویژه معلمان کی اجرا می شود؟ منتظر خبرهای خوب درباره رتبه بندی معلمان باشید کرونا نگیرید؛ بیمارستان‌ ها جا ندارد! + فیلم قیمت کارواش در تهران بالا رفت + جزییات

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پروتکل بهداشتی رعایت پروتکل های بهداشتی قرارگاه عملیاتی اماکن عمومی درصد بوده دربازه زمانی درصد کاهش تا ۹ تیرماه دین پرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

«فقر مطلق در دوره فعالیت دولت قبل سه برابر شد».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایران در گزارشی با بیان این که در دولت سابق ۱۱ میلیون نفر زیر خط فقر رفتند، نوشتند: در حالی که تمام گزارش‌های مراجع داخلی و جهانی از سقوط شاخص‌های مربوط به فقر و رفاه اجتماعی در دوره هشت‌ساله دولت‌های یازدهم و دوازدهم و بهبود این شاخص‌ها در دولت سیزدهم حکایت می‌کند، برخی از مسئولان دولت قبل با ادعای دلسوزی برای مردم از بلندشدن صدای خرد شدن استخوان مردم گفته‌اند. گویی فراموش کرده‌اند که آمار‌ها سخن می‌گویند و نمی‌توان صدای آن را نادیده گرفت. گویی فراموش کرده‌اند که از دهه ۱۳۹۰ که ۸۰ درصد آن به دوره فعالیت دولت‌های یازدهم و دوازدهم مربوط است به‌عنوان دهه از دست رفته اقتصاد یاد می‌شود. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با انتقاد از شرایط فعلی اعلام کرده است که «صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد. از سال ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و اندی درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.»

جدای از سخنان مسئولان دولت قبل که عمدتاً رنگ و بوی سیاسی دارد، با نگاهی به آمار‌های رسمی می‌توان گفته‌های آن‌ها را راستی‌آزمایی کرد تا مشخص شود در چه دولتی سفره مردم کوچک شده و تعداد فقرا افزایش یافته است. هر چند به طور قطع دولتمردان سیزدهم نیز از شرایط امروز اقتصاد کشور که ریشه در ناکارآمدی و کژی‌های دهه قبل دارد؛ رضایت ندارند، اما به گواه آمار رسمی، تلاش‌های دولت برای تغییر این شرایط و بازگرداندن قطار اقتصاد به ریل اصلی نتایج مثبت ملموسی به همراه داشته است. بررسی آمار‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که شاخص‌های توزیع درآمد نیز سقوط کرده است. فقر مطلق در این دوره سه برابر شده است.

رشد سه برابری فقر مطلق در دولت قبل در حالی است که شاهد کاهش شدید آن در دولت ماقبل دولت روحانی بوده‌ایم. در سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) حدود ۶.۲ درصد جمعیت ایران با فقر مطلق مواجه بوده‌اند. این رقم در سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) تقریباً نصف می‌شود و به ۲.۹ درصد کاهش می‌یابد. در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۵) نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران تقریباً یک پنجم می‌شود و به ۰.۶ درصد می‌رسد. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۰.۲ درصد کاهش می‌یابد که کمترین رقم ثبت شده برای فقر مطلق در ایران در آمار بانک جهانی است.

علاوه بر بانک جهانی، مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی به پدیده فقر مطلق در دهه گذشته پرداخته است. براساس این گزارش، نرخ فقر مطلق با روندی افزایشی از ۱۹.۴ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۳۴.۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسید و طی این مدت بیش از ۱۱ میلیون نفر از جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کرده‌اند.

بیش از ۱۱ میلیون نفر زمانی به زیر خط فقر سقوط کردند که بار‌ها به دولت روحانی هشدار داده می‌شد که کشور را معطل برجام نکند و با اتخاذ سیاست‌های مناسب و اصولی اقتصادی مانع از افزایش تورم و گرانی‌ها شود. اما روحانی در آن ایام حتی مشکلات آب خوردن مردم را هم به برجام و تحریم گره زده بود! نکته مهم اینجاست که با افزایش قیمت مواد غذایی بخصوص از سال ۱۳۹۷ و کاهش درآمدها، خانوار مجبور شده تا سهم بیشتری از هزینه‌هایش را به خوراک اختصاص دهد؛ از این‌رو سهم خوراک از هزینه‌های خانوار از ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۳۲ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است. سهم مسکن از کل هزینه‌های خانوار به‌عنوان دیگر کالای ضروری نیز از ۲۳ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • سقوط مرگبار مادر ۱۹ ساله در ارتفاعات ماغر
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • سقوط مرگبار یک مادر ۱۹ ساله در ارتفاعات ماغر
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • قیمت طلا سقوط کرد