Web Analytics Made Easy - Statcounter

چوبینه گفت: ۲۰ درصد زوجین ناباروند، اما میانگین آمار جهانی معمولا بین ۱۲ تا ۱۵ درصد را نشان می دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حمید چوبینه متخصص درمان ناباروری در یک برنامه شبکه خبر گفت: ۲۰ درصد زوجین ناباروند، اما میانگین آمار جهانی معمولا بین ۱۲ تا ۱۵ درصد را نشان می دهد، اما شاید یکی از علت های تفاوت این آمارها بررسی نکردن قدرت تولید مثل آقایان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به اینکه بیشتر میزان ناباروری نسبت به آمارهای مذکور بیشتر در میان زنان وجود دارد یا مردان، افزود: متاسفانه درصد ابتلا و درگیری زنان و مردان شبیه به یکدیگر است، اما امروزه متاسفانه درگیری این موضوع در آقایان بیشتر است و یکی از علت های این موضوع می تواند قدرت تولید مثل آنها باشد. البته نباید از وجود برخی بیماری های زمینه ای، بحث تغذیه ای، دستگاه ژنتیک، فرسودگی شغلی نیز غافل شد.

چوبینه از مهمترین عوامل ناباروری گفت: عوامل ژنتیکی و محیطی هر دو در این امر نقش بسزایی دارند، اما دغدغه اصلی این روزها عوامل محیطی مثل: تغذیه، بیماری های متعدد، عفونی، کارکردن در کوره های آجر پزی، نانوایی و یا افرادیکه به شدت روی صندلی می نشینند و یا کسانیکه از لپ تاپ به صورت مکرر بر روی پا استفاده می کنند، است.

او در ادامه بیان داشت: دستگاه تناسلی آقایان به گونه ای خلق شده است که باید در محیطی پایینتر از دمای بدن قرارگیرد، اما زمانی که به وسیله اشیاء نظیر لپ تاپ این دما بیشتر می شود، احتمال بهم ریختگی سیستم تولید اسپرم سلول جنسی مردان نیز بالا می رود.

متخصص درمان ناباروری از افزایش سن ازدواج گله کرد و اظهار داشت: سن ازدواج بسیار بالا رفته است، به طوریکه با بالا رفتن سن ازدواج فرصت زمانی محدودتری در اختیار خانواده ها قرار دارد تا صاحب فرزند شوند.

چوبینه هشدار داد: اگر جوانان قصد به تاخیر انداختن ازدواج را دارند حتما از قدرت باروری خود اطلاع داشته باشند، به طوریکه آنها با مراجعه به مراکز درمان ناباروری سلول های جنسی خود را در این مراکز حفظ کرده و در آینده می توانند از آنها استفاده کنند، زیرا با بالا رفتن سن میزان سلول جنسی آقایان کاهش پیدا می کند و همین موضوع می تواند قدرت تولید مثل آنها را کاهش دهد. در حال حاضر بسیاری از افراد هستند هم در سنین بالا‌تر ازدواج می‌کنند هم دیرتر اقدام به بچه دار شدن می‌کنند که این خود از عوامل ناباروری است.

این متخصص با بیان این که هزینه درمان ناباروری در مراحل حاد و مشکل، بسیار بالا است، گفت: هزینه های درمان ناباروری گران است اما اگر افراد بتوانند مراجعه به موقع داشته باشند چه بسا با یک مشاوره ساده و با یک داروی ارزان قیمت مشکلشان برطرف شود.

چوبینه افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور وجود دارد و متخصصان مجرب و برجسته‌ای در این مراکز به تمامی هموطنان خدمات می‌دهند.

مهناز اشرفی محقق درمان ناباروری پژوهشکده رویان نیز در ادامه این برنامه،گفت: در زمینه درمان ناباروری تقریبا علمی وجود ندارد که در داخل کشور نباشد، به طوریکه ما از کشور‌های اطراف بیماران بسیاری برای درمان داریم.

اشرفی در ادامه خبرداد: بیماری آندومتریوز و فیبروم برای بانوان خطرناک است و می توان گفت این بیماری ها آنها را ۵ تا ۱۰ سال از احساس شیرین مادر شدن دور می کند بنابراین بانوان به علائم و بیماری های خود آگاه بوده تا در آینده آنها را با انواع مخاطره ها رو به رو نسازد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟