Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف باشی روز شنبه در جلسه گرامیداشت روز جنگلبان اظهار داشت: یکی از ویژگی های خاص و منحصر به فرد منطقه هورامان که باعث ثبت جهانی آن شد وجود جنگل ها و منابع طبیعی باارزش در این منطقه است.

وی افزود: ثبت جهانی هورامان گامی مهم در ایجاد اشتغال و رونق منطقه است لذا همه باید از منطقه هورامان که بخش عمده ای از آن در شهرستان سروآباد واقع شده حفاظت کنیم و زمینه اشتغالزایی و درآمد برای مردم این منطقه را فراهم کنیم که این مهم با حفظ منابع ارزشمند و خدادادی آن که یکی از آنها جنگل ها و منابع طبیعی است، محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سروآباد حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی را با همکاری و تعامل جمعی امکان پذیر دانست و گفت: برای حفاظت و حراست از جنگل‌ها، مراتع و در مجموع منابع طبیعی باید همه افراد جامعه به ویژه جوامع محلی و همیاران طبیعت در کنار مسوولان قرار گیرند.

باشی ضمن تبریک روز جنگلبان به جنگلبانان و دوستداران طبیعت، یادآور شد: خدمات و زحمات این قشر زحمتکش جامعه بر کسی نهفته نیست و قطعا اگر تلاش شبانه روزی و دلسوزی و جان فشانی این قشر نبود، جنگل های منطقه در معرض نابودی قرار می گرفت.

وی تاکید کرد: منابع طبیعی به عنوان یک میراث ارزشمند، باید برای نسل های آینده حفظ شود و از این رو صیانت و حفاظت از این نعمت خدادادی وظیفه ای مهم و همگانی است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سروآباد نیز در این جلسه با تقدیر و تشکر از همیاران طبیعت و تبریک روز جنگلبان اظهار داشت: تعامل و همکاری جوامع محلی به ویژه دهیاران و همیاران طبیعت با اداره منابع طبیعی بسیار ارزشمند و ستودنی است.

مسلم مرادی با اشاره به افزایش آتش سوزی ها نسبت به مدت مشابه سال قبل در این شهرستان گفت: حفاظت از جنگل ها در برابر آتش سوزی نیازمند همکاری و تعامل بیشتر جوامع محلی با اداره منابع طبیعی است و خوشبختانه این همکاری و تعامل در شهرستان سروآباد بسیار قابل توجه بوده است.

وی افزود: در شهرستان سروآباد جوامع محلی به ویژه روستانشینان نقش مهم و تعیین کننده ای در حفظ و حراست از منابع طبیعی دارند تا جایی که به عنوان همیاران طبیعت و بازوان پرتوان منابع طبیعی مشغول فعالیت و حراست از جنگل ها و مراتع شهرستان هستند که این مهم جای تقدیر و تشکر را دارد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سروآباد به اقدامات مهم این اداره در سالجاری اشاره کرد و افزود: امسال در راستای حفاظت از جنگل ها و منابع طبیعی این شهرستان برداشت هرگونه شیره و کتیرا از درختان جنگلی و برداشت غیر مجاز محصولات فرعی مرتعی و گیاهان دارویی را ممنوع اعلام کردیم.

مرادی اضافه کرد: باتوجه به ثبت جهانی هورامان در یونسکو حفاظت از جنگل ها و مراتع و مجموعه منابع طبیعی این منطقه که جزیی از منطقه هورامان است امری ضروری است که باید همه افراد جامعه آن را وظیفه خود بدانند و تنها آن را وظیفه ادارات منابع طبیعی و محیط زیست ندانند.

وی اظهار داشت: حفاظت و حراست از عرصه های منابع طبیعی که سرمایه ارزشمند و گرانبهای جامعه است نیازمند احساس مسوولیت همه افراد است و تنها وظیفه ادارات خدمات رسان، منابع طبیعی و محیط زیست نیست بلکه همه اقشار باید در این ارتباط احساس مسوولیت کنند.

در پایان این مراسم از ۲۰ نفر از جنگل بانان و همیاران طبیعت و دهیاران که با منابع طبیعی همکاری و تعامل داشتند تقدیر و تجلیل شد.

از مساحت ۱۲۰ هزار کیلومتری شهرستان سروآباد نیز ۵۷ هزار هکتار آن را منطقه حفاظت شده کوسالان و شاهو، ۱۲ هزار هکتار آن را اراضی ملی و ۵۱ هزار هکتار را اراضی کشاورزی و باغی تشکیل می‌دهد.

شهرستان سروآباد با ۲ بخش مرکزی و اورامان و جمعیتی افزون بر ۵۲ هزار نفر در فاصله ۹۰ کیلومتری از غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده و ۲۴ کیلومتر مرز با کشور عراق دارد.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل ایرنا سروآباد یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل ایرنا منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل ایرنا سروآباد یگان حفاظت سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری منابع طبیعی جنگل ها و منابع طبیعی اداره منابع طبیعی شهرستان سروآباد حفاظت از جنگل ها همکاری و تعامل همیاران طبیعت منابع طبیعی جنگل ها جوامع محلی ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌کاربران فضای مجازی غرب مازندران متنی کوتاه با عنوان " فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی؛ قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر" منتشر و اعلام کردند ۴۰ اصله درخت قطور و پهن پیکر در اراضی روستای منجیر این بخش توسط افرادی ناشناس قطع شده است

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس در خصوص این خبر گفت: محل قطع این درختان در مستثنیات اشخاص در نزدیکی ساختمان اداره محیط زیست منطقه قرار داشت که پارسال با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده است.

عبدالله شمس با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • رفع تصرف ۴ هزار متر مربع از اراضی ملی بابل
  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل