Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@10:54:13 GMT

بخور نخور‌های مردان پس از چهل سالگی

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۳۹۰۷

بخور نخور‌های مردان پس از چهل سالگی

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت "القیادی" پزشکان همیشه به مردان در سن چهل سالگی توصیه می کنند که در خوردن غذاها و نوشیدنی هایی که برای رژیم غذایی خود انتخاب می کنند دقت کنند تا آنچه از غذا و نوشیدنی مصرف می کنند بر عملکرد اندام های مختلف بدن آنها تأثیر منفی نگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این غذاها را بعد از ۴۰ سالگی بخورید

در این راستا، یک متخصص بهداشت و تغذیه در مورد محصولات غذایی که مردان باید بعد از ۴۰ سالگی بخورند ، صحبت کرده است؛ غذاهایی که مزایای زیادی برای سلامتی آنها دارد.

این متخصص بهداشت و تغذیه گفت: لازم است سبزیجات و میوه ها پس از چهل سالگی عمدتاً در رژیم غذایی روزانه مردان وجود داشته باشند؛ گروه بزرگی از مردان در این سن از خوردن سبزیجات یا میوه ها غافل می شوند.

او افزود: یک مرد چهل ساله که رژیم غذایی روزانه وی شامل پنج وعده سبزیجات و میوه است، کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی قرار دارد.

این کارشناس بهداشت و تغذیه افزود: خوراکی هایی مانند انواع توت ها و گندم سیاه به طور کلی برای انسان و به ویژه برای مردان بعد از چهل سالگی بسیار مفید هستند.

بعد از ۴۰ سالگی از خوردن این غذاها خودداری کنید

همچنین یک متخصص تغذیه روس به مردان توصیه کرده است تا از مصرف برخی از انواع غذاها پس از رسیدن به چهل سالگی ، خودداری کرده یا آن را کاهش دهند، زیرا این موادغذایی سلامت آنها را تهدید کرده و ممکن است باعث مرگشان شوند.

به گفته این کارشناس ، لازم است افرادی که چهل سالشان تمام شده است از خوردن غذاهای غنی از کربوهیدرات ساده، نمک و همچنین مواد مصنوعی خودداری کنند.

او افزود: همچنین پس از چهل سالگی مردان باید از مصرف موادغذایی مانند: شکر، مربا، عسل، نوشیدنی های شیرین، نان سفی ، شیرینی، ماکارونی، شکلات شیری و بستنی خودداری کنند.

این متخصص تغذیه توضیح داد: بسیاری از بیماری های جدی مانند: دیابت، تصلب شرایین، بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی و بیماری آلزایمر با مصرف مقدار زیاد کربوهیدرات ساده ارتباط دارد.

او همچنین توصیه کرد: مردان بعد از رسیدن به سن ۴۰ سالگی، خوردن فست فود، چیپس سیب زمینی، نان تست، نوشابه، قهوه سه در یک، ماکارونی و سوپ های فوری را متوقف کنند.

این کارشناس درباره خطرات این غذاها هشدار داد و گفت: این غذاها علاوه بر کالری بالایی که دارند، حاوی مواد افزودنی مصنوعی، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده هستند.

او همچنین خوردن غذاهای بیش از حد حاوی نمک را مضر دانست و گفت: خوردن این غذاها می تواند منجر به فشار خون بالا و افزایش خطر سکته های قلبی و مغزی شود.

این متخصص تغذیه همچنین خواستار کنار گذاشتن مصرف گوشت فرآوری شده به شکل سوسیس، بیکن و کالباس شد و توضیح داد: این غذاها حاوی مقادیر خطرناک و بالایی از نیترات، چربی ترانس و مواد نگهدارنده و برخی از افزودنی های دیگر هستند که برای سلامت انسان بسیار نامطلوب هستند.

او افزود: بسیاری از مطالعات پزشکی در مورد خوردن چنین محصولاتی هشدار می دهند، زیرا می توانند منجر به تعدادی از بیماری های کشنده مانند سرطان در انواع مختلف شوند.

بیشتر بخوانید:

بیماری‌های شایع که بعد از چهل سالگی به سراغتان می‌آید ۱۰ توصیه برای سلامتی شما پس از چهل سالگی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تغذیه مردان بیماری های مردان پس از چهل سالگی ۴۰ سالگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

آفتاب‌‌نیوز :

مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین‌ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری در بسیاری از میوه‌ها می‌توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه‌ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه‌ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یکسان نیست و برخی از آن‌ها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه‌های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه‌ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن‌ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن‌ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

در حالی که این میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه‌ها به عنوان منبع کربوهیدرات می‌تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می‌کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می‌دهد.

برخلاف خوردن میوه‌های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می‌تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه‌های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش می‌دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه‌های تازه می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می‌توانند میوه‌های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه‌های خشک با آجیل نیز می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می‌کنند و می‌توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه‌ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه‌های خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه‌های خشک از نظر حجم نسبت به میوه‌های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می‌کند که خوردن میوه‌های خشک در حد متعادل می‌تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه‌های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه‌ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • ببینید | واکنش انتقامی امانوئل مکرون به لایی خوردن در یک مسابقه خیریه
  • نوشیدن آب هنگام خوردن مفید است یا مضر؟ + فیلم
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • شهربانو منصوریان در 39 سالگی طلایی شد
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • حزباوی و 24 ساعت تا قهرمانی در 20 سالگی!
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!