Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@02:28:32 GMT

تا کرونا تمام نشود،‌ شیوه آموزش ترکیبی عملی نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۳۹۹۶

تا کرونا تمام نشود،‌ شیوه آموزش ترکیبی عملی نیست

معاون آموزش دانشگاه امیرکبیر، با اشاره به شیوع پیک پنجم کرونا گفت: شیوع پیک‌های کرونا به ما ثابت کرده که امکان برگزاری شیوه ترکیبی برای آموزش وجود ندارد.

دکتر محمدحسین کریمیان در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب، در خصوص برگزاری دروس عملی در تابستان گفت:  یک سری از دروس عملی تخصصی است و در دانشکده‌ها برگزار می‌شود که البته تعداد دانشجویان و تعداد این دروس بالا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل آن ، یک سری دروس عملی عمومی در کل دانشگاه ارائه می‌شود و کلاس‌کهای آن در آزمایشگاه‌های عمومی برگزار می‌شود. ما از قبل برنامه‌ریزی کرده بودیم که این دروس را در مرداد ماه برگزار کنیم که متاسفانه با پیک پنجم کرونا مواجه شدیم و برنامه‌ریزی ها بهم ریخت. اگر این پیک تا آخر مرداد ماه برطرف شد،‌ کلاس‌های عملی را برگزار خواهیم کرد ولی اگر شرایط قرمز تهران همچنان ادامه یابد،‌ امکان برگزاری کارگاه‌ها وجود ندارد. 

معاون آموزش دانشگاه امیرکبیر با اشاره به واکسیناسیون جامعه دانشگاهی ادامه داد: وعده داده‌اند که واکسیناسیون دانشگاهیان در مرداد ماه انجام می‌شود و نامه‌های مربوطه نیز برای ما ارسال شده و گفته شده که برنامه‌ریزی‌های واکسیناسیون در حال انجام است. اما این چیزی است که روی کاغذ در حال انجام است. اما با واقعیتی که ما در اطرافمان می‌بینیم ، بعید میدانم که واکسیناسیون دانشجویان و اساتید در مرداد ماه انجام شود. اگر هم بخواهد انجام شود، نصفه و نیمه خواهد بود که موثر و عملی نیست. 

دکتر کریمیان در این رابطه ادامه داد: بنابراین، ترم آتی مجددا به صورت "مجازی" برگزار خواهد شد. چون اینکه بگوییم کلاس‌ها به صورت ترکیبی برگزار می‌شود، چندان عملی نیست. گرچه ما آمادگی‌های لازم برای برگزاری کلاس‌ها به شیوه ترکیبی را داریم ولی تجربه سال گذشته، متفاوت بود. چراکه ما سال گذشته نیز اعلام کردیم که کلاس‌ها را به صورت ترکیبی برگزار میکنیم ولی تا به مرحله برگزاری حضوری می‌رسید، یک موج کرونا، تمام برنامه‌ریزی‌های ما را با اختلال مواجه می‌کرد. بنابراین ما دیگر برای برگزاری کلاس‌ها به صورت ترکیبی برنامه‌ریزی نمی‌کنیم،‌ و تا زمانی که مشکل شیوع کرونا به کل برطرف نشود،‌ شیوه ترکیبی عملی نیست. 

وی با اشاره به پیشنهاد ۱۳ دانشگاه سطح یک، درباره واکسیناسیون دانشجویان گفت: پیشنهاد این دانشگاه‌ها به وزارت علوم این است که در مرحله نخست، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اساتید و کارکنان در دانشگاه‌ها واکسینه شوند. تا بخش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها به صورت کامل حضور بتوانند در محیط  دانشگاه پیدا کنند؛ چراکه تعداد این دانشجویان به نسبت دانشجویان کارشناسی کمتر است و واکسیناسیون تمامی آنها عملی است. علاوه بر این،‌موتور اصلی دانشگاه در رتبه‌بندی‌ها، پژوهش‌ها و تحصیلات تکمیلی است. پروژه‌های این دانشجویان نیز ناقص مانده که با واکسیناسیون می‌توانند به دانشگاه بازگردند و کارهای آزمایشگاهی خود را انجام دهند.

دکتر کریمیان در این رابطه ادامه داد: البته در این امر هم مشکلی وجود دارد. گفته شده که واکسیناسیون هر دانشجو در شهر محل سکونتش انجام خواهد شد. اگر برنامه‌ریزی از هر شهر باشد،‌ دانشجویان تحصیلات تکمیلی تفکیک نخواهند شد. اما اگر واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه‌ها انجام شود،‌شرایط بهتری خواهد بود. چراکه ما تعداد دانشجویان را داریم و می‌توانیم با نظم خوبی واکسیناسیون را اجرا کنیم. 

معاون دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیش از این اعلام کرده‌اند که می‌توان از این دانشگاه به عنوان یکی از  مراکز واکسیناسیون استفاده کرد و ما حاضریم به عنوان یک مسئولیت اجتماعی این کار را انجام دهیم. همچنین کاملا آماده‌ایم که واکسیناسیون دانشجویان‌مان را نیز خودمان به عهده بگیریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير واکسیناسیون آموزش مجازی واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی برنامه ریزی دانشگاه ها مرداد ماه عملی نیست کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا

رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به فعالیت مراکز بین الملل این دانشگاه از آمادگی این دانشگاه برای پذیرش دانشجویان اخراج شده آمریکایی خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از دانشگاه پیام نور، ابراهیم تقی زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به برخورد تند و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه و نیز دستگیری جمع زیادی از دانشجویان و اساتید آزادیخواه آمریکایی، دانشگاه پیام نور آمادگی بورسیه و پذیرش این دانشجویان را در مراکز فعال بین الملل این دانشگاه در اقصی نقاط جهان دارد.

هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان جذب فراگیر کارشناسی ارشد

تقی زاده همچنین افزود؛ دانشگاه آمادگی دارد ضمن آموزش زبان فارسی به این دانشجویان در رشته مطابق با تحصیل دانشجویان آمریکایی شرایط ادامه تحصیل آنان را فراهم نماید.

رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به بسترهای مناسب الکترونیکی دانشگاه پیام نور گفت؛ دانشگاه پیام نور با امکانات آموزش الکترونیکی و بهره مندی از آموزش مجازی نیز میتواند این دانشجویان را بورسیه تحصیلی نموده و در رشته هایی که در مراکز بین الملل و مراکز داخلی دائر است در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان آمریکایی تعلیق شده را تحت آموزش قرار دهد.

تقی زاده در پایان با اشاره به هماهنگی های بعمل آمده با رییس مرکز امور بین الملل و نمایندگی های فعال دانشگاه در کشورهایی چون؛ کانادا، آلمان، امارات و دیگر کشورها، گفت : دانشگاه پیام نور این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد