Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام احد آزادی‌خواه در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به تهدید آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه در صورت‌ عدم بازگشت ایران به برجام، فروش نفت ایران به چین را تحریم می‌کنند، اظهار داشت: واژه تحریم دیگر برای جمهوری اسلامی ایران جدید نیست و جهانیان هم این موضوع را فهمیده‌اند.

قرارداد ما با چین در زمان تحریم منعقد شد

وی اظهار داشت: قرارداد ما با چین زمانی منعقد شد که ایران در تحریم نفتی قرار داشت و این تهدیدات آمریکا راه به جایی نخواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما امروز شاهد بازگشت مشتریان خود یکی پس از دیگری هستیم و آنان بلاخره به این نتیجه رسیدند که از ایران نفت خریداری و به تهدیدات و تحریم‌های آمریکا توجه نکنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نتیجه دیپلماسی التماسی دولت روحانی این شده است که آمریکایی‌ها به جای آنکه به برجام بازگردند و تعهداتشان را انجام دهند، باز هم ایران را تهدید می‌کنند. متاسفانه در دولت روحانی سیاست خارجی التماسی دنبال شد و نتیجه این تفکر آن شد که دشمنان هر روز به تحریم‌های خود علیه ایران اضافه کردند.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی مجلس ادامه داد: زمانی که همه کشورها را کنار بگذاریم و فقط به یک کشور یعنی آمریکا توجه کنیم، قلدری و زورگویی آنان هم هر روز بیشتر می‌شود.

بیش از اندازه به فرجام برجام امیدوار شدیم

آزادی‌خواه یادآور شد: متاسفانه در این هشت سال ما بیش از اندازه به فرجام برجام که نامعلوم بود، امیدوار شدیم و در واقع، دولتمردان به مردم سرابی را نشان دادند و هیچ یک از نتایجی که درباره برجام وعده داده بودند، عملیاتی نشد.

وی اظهار داشت: سیاست خارجی دولت روحانی در این هشت سال به این صورت بود که همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد برجام گذاشتند و به جایی هم نرسید و باعث قلدری آمریکا شدند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مانع‌ عدم رفع تحریم‌ها شده است، گفت: به هیچ وجه این گونه نیست و مصوبه هسته‌ای مجلس باعث شد تا سیاست خارجی ما مبتنی بر اقتدار حرکت کند و کار خود را جلو ببرد.

مذاکرات وین حاصل مصوبه هسته‌ای مجلس بود

آزادی‌خواه تاکید کرد: اگر دولت همکاری می‌کرد و بر اساس همین استاندارد و قانون مجلس جلو می‌رفت، بسیاری از مشکلات کشور حل و فصل می‌شد. مذاکرات وین حاصل مصوبه هسته‌ای مجلس بود و تصویب این قانون باعث شد که غربی‌ها پای میز مذاکره بیایند و نباید در این موضوع شک کرد.

کد خبر 5269218 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران مجلس مذاکرات وین ایالات متحده امریکا دولت روحانی مجلس شورای اسلامی برجام چین مجلس شورای اسلامی صحن مجلس طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی محمد باقر قالیباف سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم برجام مجلس حسن روحانی سوریه آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری شورای نگهبان هیئت دولت تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران

یک روزنامه کویتی مدعی شد:«آمریکا در یک جلسه غیرمستقیم از ایران خواسته است از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع بین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

روزنامه الجریده کویت در ادامه آورده است: «طرف آمریکایی همچنین از ایران خواسته است به توافق سابق هسته ای بازگردد به گونه ای که براساس آن، تهران غنی سازی اورانیوم را در محدوده ۳.۶۷ درصد نگه دارد و آمریکا نیز تحریم های ایران را لغو کند.»

براساس ادعای این روزنامه، «طرف آمریکایی از تهران خواسته است بر متحدانش در منطقه به منظور توقف حملات در دریای سرخ فشار بیاورد، از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع ین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

به نقل از شفقنا در ادامه مطلب این روزنامه آمده است: «طرف آمریکایی به صورت غیرمستقیم از ایران خواسته است قبل از هرگونه توافقی بین طرفین، به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تاسیسات هسته ای اش اجازه دهد.»

بنابر نوشته الجریده، «ایران نیز به طرف آمریکایی رسانده است که کاهش هرگونه تنش در منطقه مستلزم توقف حمایت های نامحدود آمریکا از اسرائیل و اتخاذ اقداماتی برای مهار تل آویو است.»

الجریده همچنین نوشت: «ایرانی ها از توافق برای توقف جنگ در غزه و هرگونه توافقی که مورد موافقت فلسطینی ها باشد، حمایت می کند و در مورد جنوب لبنان هم به همین شکل است. ایران به آمریکا هشدار داده است که اگر اسرائیل بخواهد به جنوب لبنان حمله کند، ایران بیکار نخواهد نشست و برای شکست حمله اسرائیل هرکاری خواهد کرد. در مورد بازرسی از تاسیسات هسته ای نیز ایران به طرف آمریکایی رسانده است که گزارش های دقیقی به آژانس در خصوص تاسیسات هسته ای ارائه کرده است.»

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟