Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان از پر شدن تقریبی تخت‌های بیمارستانی بیمارستان شهید سلیمانی برای بستری مبتلایان به کرونا خبر داد

 شهرستان تویسرکان در سال گذشته چندین ماه متوالی در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشت و وقتی در چند وقت اخیر در وضعیت نارنجی کرونایی قرار داشت آنگونه که بایسته و لازم است شاهد مدیریت و اقدامات اثرگذار ستاد مدیریت کرونا نبودیم و ساده انگاری افراطی بخش قابل توجهی از مردم نیز مزید بر علت شد تا دوباره تویسرکان دچار وضعیت قرمز کرونایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان از پر شدن تقریبی تخت‌های بیمارستانی بیمارستان شهید سلیمانی برای بستری مبتلایان به کرونا خبر داد و اعلام کرد: بیماران مبتلا به کرونا مانند شرایط بحرانی چند ماهه گذشته دوباره در بیمارستان ولی عصر(عج) بستری می‌شوند.

در شرایطی که در چند وقت اخیر تویسرکان شرایط نارنجی کرونایی را تجربه می‌کرد شاهد برگزاری مراسم متعدد عروسی در تالارهای پذیرایی و ختم و سوگواری و برخی آیین‌های مناسبتی با تجمع بالا بودیم و آنگونه که باید با برخورد قاطع و بازدارنده ستاد مدیریت کرونای شهرستان روبه‌رو نشدند.

بر اساس آمار شبکه بهداشت و درمان تویسرکان از ابتدای شیوع گسترده کرونا در تویسرکان تا کنون بیش از ۶۰۰ نفر در این شهرستان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند، در حالی‌که چند ماه پیش و پس از اعمال طرح کشوری مدیریت کرونا شاهد کاهش روند ابتلا به کرونا و خالی شدن بخش‌های کرونایی دو بیمارستان تویسرکان بودیم، حالا دوباره آتش فراگیر کرونا شعله‌ور شده است.

فرماندار تویسرکان در اظهارات خود برپایی تجمع‌های پر ازدحام و حضور بخشی از مردم در آنها و دورهمی‌های خانوادگی و فامیلی را دو عامل مهم اوج‌گیری دوباره کرونا در شهرستان دانست و تصریح کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی ستاد ملی کرونا در وضعیت قرمز، بخش قابل توجهی از مشاغل و اصناف باید با تعطیلی موقتی مواجه شوند.

در این میان اما این سوأل مطرح است که چرا در حالی‌که شهرستانی مانند تویسرکان در سال گذشته شاهد قرار گرفتن چندین ماه متوالی در شرایط قرمز و نارنجی کرونایی بوده و از مدت‌ها پیش به راحتی پیش‌بینی می‌شد که وضعیت نارنجی کرونایی تویسرکان در چند وقت اخیر ختم به وضعیت قرمز می‌شود، تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات بازدارنده ستاد مدیریت کرونا در دقیقه ۹۰ ابلاغ می‌شود؟!

این در حالیست که از سوی دیگر میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از سوی بخش قابل توجهی از شهروندان تویسرکانی به سطح پایینی رسیده و نکات و اصول بهداشتی ویژه ایام کرونا به راحتی زیر پا گذاشته می‌شوند.

گرچه قابل درک است که درآمدزایی عمومی، کاسبی و معیشت و اقتصاد برخی از افراد با اعمال قوانین سختگیرانه کرونایی دچار آسیب و خسارت می‌شود اما نمی‌توان دست روی دست گذاشت و شاهد مرگ رو به افزایش شهروندان تویسرکانی بود.

مدیر مرکز بهداشت تویسرکان نیز از افزایش تعداد آمار مراجعه‌کنندگان سرپایی با علائم کرونایی و رشد فزاینده تعداد بستری‌ها خبر داده و اعلام کرده ساده انگاری‌های غیر معقولانه می‌تواند زحمات چند ماهه ما را به باد بدهد.

مهدی کریمی مشاور به صراحت گفته است با افزایش تعداد مراجعات سرپایی و تعداد بستری‌شدگان از هفته‌های آینده باید منتظر افزایش مرگ‌و میرهای کرونایی در تویسرکان باشیم.

پلیس راهور تویسرکان نیز تقاضا کرده که در شرایط قرمز و بحرانی کرونایی برای صدور مجوز ترددهای خارج از شهر سخت‌گیری‌های بیشتری اعمال شود.

در بخش تلاش برای واکسینه کردن گروه‌های هدف، شاهد آغاز به کار مرکز تجمیعی فرهنگیان تویسرکان با هدف واکسیناسیون عمومی در سالن ورزشی شهید امیدفر بودیم که با توجه به فعالیت مرکز تجمیعی واکسیناسیون در خوابگاه دانشگاه آزاد تویسرکان، تعداد این مراکز در تویسرکان به دو مرکز ارتقا یافت.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نارنجی کرونایی مدیریت کرونا وضعیت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • محور کندوان یکطرفه می شود
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران