Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@23:00:58 GMT

◄ رفع 22 نیاز فناورانه حمل و نقل کشور با ۲۳ شرکت

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۷۴۰۶

◄ رفع 22 نیاز فناورانه حمل و نقل کشور با ۲۳ شرکت

تین نیوز

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه در رویداد تبادل فناوری حوزه حمل و نقل نوین ۲۲ نیاز فناورانه از سوی صنایع مرتبط ارائه شده است، گفت: از میان ۹۸ شرکت فعال در این زمینه ۲۳ شرکت برای حضور در این رویداد و انجام مذاکرات با طرف متقاضی انتخاب شدند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرضیه شاوردی امروز در رویداد تبادل فناوری در حوزه حمل و نقل نوین که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، این صندوق را مولود قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان دانست که به عنوان متولی تامین منابع مالی برای شرکت‌های دانش بنیان تاسیس شده است، افزود: خدمات این صندوق شامل چهار دسته می‌شود که در دسته اول تسهیلات مالی است که در دوره‌های مختلف چرخه عمر شرکت‌ها به آنها اعطا می‌شود که از آن جمله می‌توان به "تسهیلات نمونه سازی" اشاره کرد که با بهره چهار درصد برای توسعه نمونه صنعتی به شرکت‌ها اعطا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تسهیلات قبل از تولید صنعتی و سرمایه در گردش با نرخ بهره ۱۱ درصد و اعطای خدمات لیزینگ و استصناع به خریداران با نرخ ۸ تا ۹ درصد را از دیگر تسهیلات مالی این شرکت نام برد و یادآور شد: تامین دفاتر کاری برای شرکت‌ها از دیگر خدمات حمایتی این صندوق به شمار می‌رود.

شاوردی، دسته دوم خدمات این صندوق را ضمانت نامه دانست و با تاکید بر اینکه ضمانت نامه‌های صادر شده از سوی این صندوق ضمانت نامه‌های معتبر بانکی است، یادآور شد: دسته سوم خدمات حمایتی ما در قالب "هم‌سرمایه‌گذاری" است که طی آن با همکاری سایر فعالان زیست بوم فناوری به شرکت‌های فناور و استارت‌آپ‌ها اعطا می‌شود.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات بلاعوض شامل ارائه آموزش، مشاوره، برگزاری رویدادهای فناورانه، مالکیت فکری و شناسایی دارایی‌های فکری و اخذ استانداردها و حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های خارجی را دسته سوم خدمات حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی نام برد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد امروز در حوزه حمل و نقل نوین، خاطر نشان کرد: با برگزاری این رویدادها در تلاش هستیم تا طرف عرضه و تقاضا را به یکدیگر نزدیک کنیم که برای این منظور ابزارهای متنوعی را طراحی کردیم که نظرات هر دو طرف عرضه و تقاضا را پوشش می‌دهد.

شاوردی، با تاکید بر اینکه تاکنون رویدادهای رفع نیازمندی‌های فناورانه در حوزه‌های مختلف برگزار شده است، اظهار کرد: در سالل ۹۸ تعداد ۱۴ رویداد برگزار شد که از مدیریت هوشمند شروع شد و تا رویدادهایی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا، رباتیک، نفت و گاز، آتش نشانی و خدمات ایمنی ادامه یافت و از آنجایی که در سال ۹۸ این رویدادها به صورت حضوری برگزار شده بود، امکان مذاکرات B2B برای طرف‌های عرضه و تقاضا فراهم بوده است.

وی تعداد رویدادهای برگزار شده در سال ۹۹ را ۱۱ مورد ذکر کرد و یادآور شد: در جریان برگزاری این رویدادها، تاکنون قراردادهایی برای اجرای پروژه‌ها برگزار شده و تاکنون ۴۵ قرارداد با حجم ۶۰۰ میلیارد تومان منعقد شده است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: طی این رویدادها از سوی صنایع مختلف هزار و ۹۹۰ نیاز فناورانه ارائه و ۳ هزار و ۱۸۹ جلسه مذاکره برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد امروز گفت: در رویداد امروز ۲۲ نیاز فناورانه از سوی صنایع مرتبط با حمل و نقل ارائه شده و از سوی دیگر ۸۰۰ شرکت فناوری در این حوزه شناسایی شدند و ۹۸ شرکت برای حضور در این رویداد آمادگی خود را اعلام کردند.

شاوردی یادآور شد: در نهایت ۲۳ شرکت برای حضور انتخاب شدند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری و شکوفایی فناوری حمل و نقل شرکت های دانش بنيان صندوق نوآوری و شکوفایی نیاز فناورانه برگزار شده برگزار شد یادآور شد حمل و نقل شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

نوید رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آغاز رویداد شروع در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد یک روزه و در راستای اهداف مربوط به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد نیازهای فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مساله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیأت علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تأمین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

رضایی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

وی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعدادهای علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاوردهای علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

کد خبر 6098366

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟